Rock now and rock the night

Nu är min nästa tatuering bestämd! så ska jag bara håva in några tusen också..

Idag körs det naturligt och med oskärpa. Jag hatar att idealet alltid ska vara pinnsmalt och perfekt. Åt fan med sånt.

You know it aint easy

Jahaja, då återgår väl livet till det normala igen...

Hannes kom tillbaka för en liten stund sen efter att ha varit och spelat paintball medan jag suttit hemma och njutit av att det inte var jag som blev beskjuten och fick ont. Men nu sover han och jag sitter och tittar på bilder och idéer till min nästa tatuering och jag håller på att ladda upp bilder som ska framkallas via internet, bara 150st denna gången.

Planer för resten av sommaren? Tja, KANSKE får jobb, hoppashoppas! Sen är det 20års-fest, och det är vad som är planerat, resten kommer jag att ta som det kommer.

Take me back to where I belong

Jag förstår inte hur jag kan sakna något så mycket! Det var en konsert, den varade bara några få ynka timmar, ändå vill jag bara tillbakatillbakatillbaka! Saken blir inte heller bättre av att jag sitter och nötar deras album. Ibland är jag bara så jävla korkad!

Metallica 27/7-09 <3

God jul, detta kommer bli ett ganska långt inlägg! (tänkt dock på att texten är stor så det är inte så mycket ändå ;P)

Dagen började, med alldeles för lite sömn under natten (jag undrar varför? xD). Strax innan ett drog jag till Annika och Cw, där jag var väldigt medveten om att det bara var några få timmar kvar till konserten och jag var allmänt dryg. Sen 20 över ett drog jag och Cw till bussen (Annika köpte biljetten till mig och kunde tyvärr inte följa med själv, men jag tänkte på dig hela tiden! <3)

Så tog vi först bussen till lund, och direkttåget vidare till Köpenhamn. Väl där drog vi till Bk, käkade lite väldigt dyr mat :P, sen drog vi och fiskade upp Björn. De tog sig varsin öl på Hard rock Café, medan jag tittade på (ville inte gärna vara kissnödig under konserten och toaletterna där är inte heller ett alternativ.) Sen drog vi och skulle ställa oss och köa, och vi hade turen att komma när kön redan gick runt kvarteren, men vi kom trots det in jävligt snabbt. Väl där inne tog pojkarna lite mer öl, medan jag tittade på och var väldigt medveten om att ”snart börjar det, snart kommer de”.

Det tog skitlång tid för Metallica att komma ut på scen, så jag gick igenom alla möjliga alternativ till varför de kunde ställa in och inte spela just nu, just idag, när jag var där. Och väntan var verkligen olidlig. Dessutom hade jag så jävla ont i fötterna redan då.

Men så släcktes lamporna, och de spelade ecstasy of god (introt på S&M) och jag trodde jag skulle dö, jag började nästan gråta redan då! Hjärtat gjorde uppror, huvudet ville inte förstå att jag snart skulle få se dem med egna ögon. Just då var det så overkligt att jag faktiskt trodde att jag drömde. Men så kom de ut, en efter en. Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo och James Hetfield! <3 Och känslan just då var så obeskrivligt sjuk! Man måste verkligen uppleva det för att förstå det själv.

Och så började de, inledde med That was just your life. Jag hade jättebra plats, och även om jag var kortare än de som stod framför mig såg jag jättebra! Och jag var så jävla lycklig, för det var trots allt Metallica som stod där, bara några meter ifrån mig!

Så fortsatte dem, spelade bland annat The memory remains, One, Sad but true, och något jag aldrig för mitt liv hade kunnat vänta mig, låt nummer nio, NO LEAF CLOVER! Jag hörde DIREKT, på första takten, vilken låt det var, och där står jag, ensam mitt i publiken och börjar storböla, för detta hade jag aldrig räknat med, och jag trodde jag skulle dö där och då. Det var så vackert, det var så jävla bra, och James Hetfield har aldrig varit så sexig som just då. Jag hoppade, skrek, grät och sjöng med hela låten, och jag grät ännu mer när den tog slut. Det var nog ändå höjdpunkten i mitt liv hittills. Och under låten hade jag i huvudet ”fan vad jag älskar dig Annika för detta!!”  (det gör jag ju såklart i vanliga fall med, men förstå vad du gav mig där och då) Jag var lyckligast i världen. Det var så jävla mäktigt och jag tror knappast att jag kommer att uppleva något liknande igen.

Efter att No leaf clover var slut letade jag upp cw igen, och helt plötsligt stod vi nästan så långt fram vi kunde komma. Jag hade bara en och en halv person framför mig, så jag såg allting. Jag såg James tatueringar hur klart som helst, han småsmå skrattrynkor, svetten, allting, och jag tyckte han såg fruktansvärt UNDERBAR ut <3 Där stod jag sen resten av konserten, och så bra plats hade jag aldrig räknat med, och svetten bara rann och det var verkligen värt varenda droppe! (Det är väldigt osexigt när tjejer svettas, men jag älskade det just där och då!) Sen fortsatte de, och spelade The day that never comes, Master of puppets (och then i went wild!) Nothing else matters, enter sandman och några till. Sen stod publiken och skrek ”We want more” och det blev tre låtar till, bland annat en cover på misfits, Phantom lord och Seek and Destroy, och den var sjukt mäktig, och sen var det liksom slut.

Jag älskade hela dagen, den var så overklig samtidigt som jag aldrig varit så medveten om att jag verkligen lever.

Lycklig var jag också när jag kom hem med ett plektrum från Robert Trujillo och ett från HETFIELD SJÄLV <3

Bilder har jag inga nu, eftersom man inte fick ta med kameran in, men Cw ska skicka sina bilder sen, som jag ska sitta och dregla över för resten av mitt liv <3

Och vilka låtar hörde vi då?
1. That Was Just Your Life
2. The End Of The Line
3. Ride The Lightning
4. The Memory Remains
5. One
6. Broken, Beat And Scarred
7. Leper Messiah
8. Sad But True
9. No Leaf Clover
10. Suicide & Redemption
11. The Day That Never Comes
12. Master Of Puppets
13. Dyers Eve
14. Nothing Else Matters
15. Enter Sandman
Encore:
16. Last Caress (Misfits cover)
17. Phantom Lord
18. Seek & Destroy
(listan är tagen från nätet, så är inte 100 på att den verkligen stämmer, men den ska göra det)

Och om någon orkar läsa alltihop, kommentera gärna då ^^

Sooooooooon!

Snart, förhoppningsvid ikväll, skriver jag ett inlägg om gårdagen. Men tänkte mest slänga in detta och säga att jag faktiskt överlev, underligt nog!

SNAAAAAAART!

Om ett par minuter sticker jag till Annika och Cw, och när klockan är halv två hoppar vi på bussen och börjar resan mot Danmark - Köpenhamn för att ÄNTLIGEN SE METALLICA!

Gud vad jag är dryg och tjatig, men så är det, FÖR JAG SKA SE METALLICA! HAHA.

Annika, du har gett mig bland det bästa jag kan få <3

Enough

Jag har inte tid att blogga för jag spelar wow.

Och om några timmar är det METALLICA, FÖRSTÅ MIN LYCKA!

Bugg, jag är tillbaka i spelvärlden!

You can't kill rock'n'roll

Hur tråkigt kan man ha såhär en lördagkväll när man bara längtar till måndag för att då ska man se Metallica?  För övrigt är More than a feeling sjukt myspys.

Jaha, gårdagen då. Sprang först en runda på Boan med Carro, och där inhandlades det för min del nya skisspennor, block, pennställ (ofta man köper nåt sånt då) hårtoning (röd ofc) och annat onyttigt... Sen blev det middag på Roma, sisådär gott, och sen mötte vi upp Wänki på busstationen för att sedan pallra våra vackra asses till biografen för att se Harry Potter och halvblodsprinsen (hette väl så?) Jag tyckte inte den var speciellt bra, inte om man jämför med dem andra. Det var precis som om där fattades jättemycket, och ändå har jag inte läst böckerna. Nåväl, det ska jag göra inom en snar framtid, och sen hoppas jag baske mig på att sista filmen blir IMBA!

Idag då? Tja, jag har sovit ut ordentligt och steg inte upp förrän klockan 12, vilket var himla skönt. Sen har jag tagit hela SEX lvl:ar på WOW och är hela FEMTON lvl:ar gammal nu! Jävla Imbashit! Dessutom har jag jäkla ont i röven bara för att Jiraiyaälskling tvunget ska sova i min famn och jag sitter inge vidare bra. Tror jag ska dra en lvl till på wow nu faktiskt. SOV GOTT ALLA JÄVLA NÖRDAR. Idag hatar jag för övrigt folk med storhetsvansinne och jag gillar inte utväxter!

NEJ, jag är INTE naken, jag sitter med tubtopp! Och jag gillar svängen på mitt hår där...

Drowning by my own tears

Jag skulle egentligen gå och duscha nu men jag måste bara slänga in ett inlägg om hur jävla lycklig jag är just nu! Jag kan inte fatta det, Annika har gett mig Metallica i födelsedagspresent. På MÅNDAG! ALLTSÅ HERREGUD SÄGER JAG JU BARA!!!!

När jag satt och pratade med henne i telefon så blev jag lite blöt i ögonen och sådär och skakade väldigt okontrollerat, för jag ska uppenbarligen se METALLICA!!!

Tack som fan Wänkibäng! <3

They're only toys

Nu sitter jag här och myser med en kopp svartvinbärste med Jiraiya i knät och håller på att installera wow på nytt och har just påbörjat en ny skönlitterär/historisk bok om Japan på 1860-talet. (som för övrigt ska vara sjukt spännande enligt recensioner)

Och imorgon blir det antagligen Boan och den nya HarryPotter-filmen, härligthärligt säger jag bara!

Hey littlesister

Jag tänkte att jag för första gången i mitt liv skulle delta i en bloggtävling. Tror dock inte jag kommer vinna, men ändå. Tävlingen hittar du Här.

What I have to say

Tidigt imorse drog Hannes hem efter att ha varit här i flera dagar, vilket känns för nu är här ganska tomt faktiskt..

För övrigt så fungerar inte min mobil längre, så det är värdelöst att skicka varken sms eller att ringa, så numera nås jag på mitt hederliga gamla hemtelefonnummer.

Vad händer annars i veckan? Tja, det pratades lite om att dra till Boan och sen se den nya Harry Potter-filmen, så Caroline, SE TILL ATT BLI FRISK TILL PÅ FREDAG !! :@ hihi.

Annars då? Som jag sa har ju Hannes varit här i flera dagar, så vi har tittat på lite filmer, spelat Monopol med lillebror (och tro det eller ej så vann jag båda gånger!!) Vi har rökt lite vattenpipa och jag kan äntligen göra ganska stora ringar (stolt över mig själv). Annars har jag bara ägnat en jävla massa tid till Jiraiya, och herregud vad kul man kan ha åt en katt. Och gud vad han är söt!

Nåväl, ikväll blir det faktiskt bara lite mys med tissen, ska väl kolla igenom den nya H&M-katalogen, ha någon film på i bakgrunden och dricka redig, äkta varm choklad!

Bild tagen vid havet i Hörvik.

Swallowed by pain

Igår var jag upptagen och hade inte tid att uppdatera.

Förra söndagen blev jag trött på mitt blonda hår, så numera är det rött.

På marknaden inhandlades bland annat detta och strumpor.
 
igår var jag och hämtade min kisse Jiraiya <3
   

Anledningen till att jag inte uppdaterar mer nu är för att Hannes är här, sen ska han, jag & lillebror röka vattenpipa och äta marängswiss.

You don't know the power of the dark side

Igår åkte ju jag och pappa upp till Hörvik eftersom pappa skulle spela på Hanöhus. Men de hade glömt säga till att istället för pappa skulle de ha ett dansk-irländskt band istället, så det blev en lugn hemmakväll med Hannah och tv-tittande och tog en liten promenad. Somnade dessutom ganska tidigt och sov ut ordentligt för en gångs skull.

Vaknade runt 9 idag och låg och drog mig till typ 10-tiden, då var jag för hungrig för att orka ligga kvar. Så blev det att jag väckte pappa, käkade frulle och sen gick vi en runda. Eftersom det var för mörkt igår blev det att vi utforskade Hörvik (pappa brukade ju vara här som ung) så han letade skillnader och nya&gamla saker. Sen gick vi ner till havet, jag fotade lite och sen köpte vi varsin glass. Måste faktiskt säga att här är jävligt vackert, och hade lätt velat ha ett sommarhus här!

Tyvärr håller Hannahs bror på att dö, så hon stack till Karlshamn för att säga adjö, så nu sitter jag och pappa ensam kvar i huset och tittar på Star Wars. Det är bara sådär hundra år sedan vi gjorde det senast. Vi har dessutom klämt varsin bit pizza och avnjuter nu kinder-choklad.

Ikväll ska vi inte vara på Hanöhus förrän halv 10, och slutar kl 2, sen är det att sätta sig i bilen och åka hem till tråkiga och väldigt gråtristiga sjöbo..

I've got nothing to lose, so let me be

Ja, detta har utan tvekan varit den roligaste marknaden någonsin. Under gårdagen skrattade jag så mycket åt denna förbaskade Staffan, att jag har sjukt ont i magen idag.
Men kvällen annars? Tja, handlade en pizzabit, sen gick vi runder lite här och var, träffade folk och snacka, gick vidare, och jag tror aldrig att jag drivit med någon så mycket eller låtit någon driva med mig så mycket som igår. Staffan vill ha pappa som svärfar, that's a huge problem. Fast blommorna han plockade var ju ändå ganska fina...

Egentligen skulle jag behöva dra ner på marknaden en runda till, men uppenbarligen orkar ingen. Great.

Runt halv fem drar jag och pappa vidare. Och på vägen ska vi in om kristianstad :) Väl framme hos tant Hanna i Blekinge blir det en kopp kaffe, sen klockan 8 börjar pappa spela på Hanöhus, och slutar 24.

The kiss on my neck, down to my shoulder.. I still remember the feeling of your cold lips.

Marknad, marknad och åter marknad!

Har redan varit en sväng nere på marknaden med Wänki. Det inhandlades strumpor, munkar, en läskig grej att ha på väggen och en superduperfin Metallicaflagga <3

Tänkte skita i bloggandet men eftersom jag ändå hann hem och nu sitter och väntar på folket så slänger jag in ett inlägg iaf.

Snart kommer STAFFAN! HAHA. Sen dras det ner på marknaden ikväll igen.

Hejdå Riktaregränd..

Nu drar jag till Hannes, dit även lillebror och igge (!?) hänger med. Så bloggandet lägger jag till sidan till på fredag.

Imorgon ska jag gå på marknaden med Annika på förmiddagen, och pappa och STAFFAN! på eftermiddagen/kvällen. Fredagen vet jag inte hur det blir, men på kvällen drar vi till Blekinge.

Jag har planerat att inhandla mina årliga strumpor som jag gjort i 5 år nu, jag ska inköpa flaggor (som jag tvekade på förra året så det blev inga då) och jag ska se om jag hittar något annat smått och gott. Hejdå!

I don't want to live and waste the day

Dagen får ett megatråkigt inlägg... Idag har jag varit igång i stort sett hela dagen.

Natten tillbringades hemma hos Hannes där även lillebroren övernattade och vi tittade på Lucky number Slevin, sjukt cool, ändå missade jag slutet >.< Stack hem runt 1-tiden idag, började plocka ut allt skit från rummet och grovstäda, rensa och städa ännu mer. Har vänt på garderoben (och för att vara så liten var den i stort sett orubblig...) Tv:n är flyttad och en gammal hylla har åkt ut och en annan in. Nöjd är jag! Har dock lite kvar att lägga i lådorna, men snart är jag klar och det ska bara dammsugas och torkas golv, sen är här fint till folket kommer imorgon och på torsdag!

Jag hittade min gamla loggbok från 03-04.  I den fanns en kommentar från Johan, som då var min mentor och lätt den bästa läraren jag haft! Och en är från Inger...

Jag kan verkligen se johan framför mig när han säger slarvmaja, med sitt skalliga huvud och jättekomiska dialekt, uhuh...

Jag älskar när man hittar så gamla saker. Det får mig bara att skratta!

Jag är alltid sugen på vattenpipa nu för tiden.

Empires

Fyfan säger jag bara.

Har varit en sjukt lång dag idag, efter 1,5 timmes sömn. Sen drogs det till stallet, där hästarna löshoppade, vi fixade med staket och fikade. Trevligt!
Sen kom jag hem, hjälpte pappa att fixa och trixa lite. Ordnade lite saker och sådär, och nu sitter jag hos Hannes och håller på att laga mat.

Frågade pappa om vi inte kunde åka in om Kristianstad på väg upp till Blekinge, för jag hade lust att gå till farmors grav, med pappa, av någon anledning. Så antagligen ska vi göra det, och sen åka och kolla hur det ser ut där farmor bodde innan, dvs där pappa växte upp.

Jag ser mer och mer fram emot denna veckan, tror verkligen det kommer bli en riktig höjdare!

Excuse the mess

Idag har varit ganska händelselöst faktiskt. Har städat, rensat lite (dock långt ifrån klar), saknar Hannes, städat lite till. Jag har till och med tittat på tv i mer än 2 timmar. Försökte mig på att rita, men det gick åt fan eftersom jag inte har rätt pennor. Jag har varit nere en runda på kvantum, och nu ska jag nog snart gå och lägga mig, för jag är bara allmänt trött.

Imorgon blir det upp med tuppen, och sen vidare till stallet där det ska sättas upp staket, kanske ridas, fikas och slåss mot dedär förbannade insekterna som suktar efter mitt blod.

Idag blir det en gammal bild som jag tog hemma hos Caroline när jag övernattade där förrförra gången :)

Jävla tv-reklam

Här satt och och avnjöt mina vårrullar och bestämde mig för att för en jävla gångs skull att glo på en film på tv. Eftersom Ondskan gick på fyran vad det lika bra och se den (för att vara en svensk film är den trots allt helt okej) Men jag fattar inte varför i hela jävla helvetet tv4 har NYHETER MITT I EN LÅNGFILM?!?!  Förvisso har de alltid haft det, men fyfan vad retarderad människan är som kommit på det!! Så jävla irriterande.  Snacka om att förstöra filmstämningen!

Here we are with your obsession

Sen uppdatering, kasst av mig.

Idag har jag varit med älskling, bertil och Mona i K-stad för att fira att Maria fyllde år. Det var trevligt, som det mer eller mindre brukar vara. Hon hade stått i 2 dygn och bakat 10 olika sorters kakor till 50 pers. (?!) Jag drog också lotten att få passa Isa Lee under dagen, vilket fick mig att sakna mina egna små syskonbarn.
Sen kom jag hem, sov lite middag för jag var svintrött. För 10 minuter sen kom jag hem från konsum och nu väntar jag på att mina vårrullar ska bli färdiga! (och efter det har jag faktiskt en efterrätt kvar sen igår ^^)

Jag har dessutom kommit fram till hur jag ska ha mitt hår, och jag ser fram emot det som fan att få fixa till det!!

Bara för att jag tycker om bilden!

Change my attempt good intentions

Nu har Annika gått hem efter att ha spenderat några timmar här. Det är absolut ett trevligt sällskap, men på tooooook för lång tid utan musik! :O :O haha! Av de få gånger jag glor på tv är alltid musiken igång och tv:n står på mute. Jag är dum i huvudet, och jag står för det.

Och nu är det klappat och klart, jag ska möblera om på mitt rum! (det är faktiskt första gången under hela min livstid, så för mig är det värsta grejen ;) ) Och i och med det, så betyder det total utrensning bland alla mina prylar! (inte för att det är något jag inte brukar göra ändå >.< ) Så, frågan är bara vart sjutton jag ska göra av allt jag slänger ut sen? (a) hihi!

Nu ska jag sätta mig och skissa på mina planer och se om jag hittar en ny billig bokhylla!

Willing and weak are one in the same

Jag har nog aldrig haft en så lång fredag som jag har haft idag. Det känns som om tiden bara sniglar fram sjukt långsamt, och jag har faktiskt inte haft något speciellt att göra, ironiskt nog. Så jag har suttit och lekt lite i lightroom (igen) och tycker faktiskt att det börjar bli riktigt kul. Även fula bilder kan bli fina, och jag hittar massa personlighet i alla bilder jag har tagit och det känns faktiskt lite kul. Jävla photoshop, släng dig i väggen va!


Jättegrym är jag inte, men tycker det är kul att se skillnaderna efteråt ;)

Just nu väntar jag på att morsan ska komma hem från byn, för då har hon med sig daim hem, och då blir det chokladmousse med daim, vilket jag varit sugen på nu i ett antal för många dagar.

Och fy skäms på mig, jag har ju helt glömt bort vad som händer nästa helg. Då ska ju jag och pappa på minisemester till Blekinge och där ska vi bo hos tant Hanna (!) och på kvällarna spela på Hanöhus. Jag är helt hyperduperhyper och längtar som fan!

A weakening wall will one day fall

Det finns en dålig sak med att man somnar tidigt på kvällen, och det är att man vaknar desto tidigare på morgonen. Har absolut inga problem med att gå upp tidigt, men vilken normalt funtad människa är uppe klockan 5?!

Nåväl, idag (13-20) har jag tvättid, så här ska det tvättastvättas! På fredag händer, vad jag vet, inget speciellt. På lördag dras det upp till Kristianstad eftersom Maria fyller år. Sen förhoppningsvis ska jag med Wänki till stallet på söndag och måndag (jag vågar äntligen hoppa upp på Amadeus igen utan panik, Grattis till mig!!!) Well, och på onsdag blir det feeeeeeest, för då kommer STAFFAN! haha, internt skämt. Men, staffan kommer och även 7 pers till, så fest på onsdag, fortsätter på torsdag och då är det även Sjöbo marknad som jag faktiskt är lite sugen att gå på, både torsdag och fredag. Sen vet jag inte ifall det kom någon annan fest på lördag, och sen är det tänkt att jag på måndag drar till Stockholm.


Bjuds på en bild från förra året, bara för att jag fått dille på rosor. (de doftar trots allt underbart!, inte sant Annika? ;) )

Crowned hopeless

Min lycka är just nu total! <3

Imorse hittade jag skivan Timmy brände åt mig för sådär 100 år sen! All musik som fanns där gick förlorad när skivan försvann, så fatta att jag är gladgladgladglad! Och bara känslan av hur hjärtat börjar slå fortare när man kommer till en del av en låt som är så bra att det är olagligt. And the best of all, sådär känner jag varje dag. Kanske är jag en tönt som reagerar så på musik? Men ärligt talat, det skiter jag i!


Fick ett samtal av min syster för en liten stund sen, och har jag tur åker jag upp där efter den 16 juli och stannar antagligen till slutet av augusti.

Fullproppad med mat <3

Just nu är jag bara jävligt mätt och sugen på att få hem min kisse! Tvärr måste jag vänta lite till....

It's all just a joke

Idag blev det en kycklingbaguett till frukost, en dam kom fram till mig och sa "förlåt att jag stirrat, men ditt hår är verkligen skitsnygg". Sånt får man inte höra av randompeople hur som helst, så jag blev faktiskt glad.

Snart kommer Johan och hämtar upp mig, sen ska vi till svärmoren och fira att hon fyller år idag.

We were still blind and deaf

Dagen började med en mangaserie om vampyrer som liknar nånting mellan Twilight saga, inuyasha och massa mer. Klockan ett ringde wänki och sa att vi skulle till stallet och rida halv två (!) Så vi åkte iväg, jag red också litelite, sen stack vi hem, jag fixade lite, och nu sitter jag hos Wänkibang och ska snart äta och sen ska vi ha METALLICAKVÄLL FTW <3<3<3<3<3<3<3<3<3

Och det bästa av allt, jag ska äntligen få min JIRAIYAKATT <3!!

Any cold winter night you will all die

Här är 24 av 111 bilder som togs i fredags. Varsågod och njut! (Kan också tillägga att jag nästan inte tog några själv ^^)


I've been there before

Nu är jag så in i helvetes trött, och känner mig ändå nöjd med designen (som kan ta ett tag innan den kommer synas) så om en stund ska jag gå och sova.

Bilder från igår kommer också snart, kanske redan ikväll om jag pallar. Det finns ju en hel jävla del roliga bilder kan jag ju säga. Och något jag aldrig kommer att glömma är diskussionen jag hade med Rasmus om Marilyn Manson. Båda satt där och i stort sett skrek "han är så jävla sexig och snygg" och allt vad han är,  och det var bara väldigt underhållande!

Nåväl!

So afraid to lose

Nu är det dags igen att ändra om designen på bloggen lite. Men nu ska jag ta reklam, och fixar till det senare.

I could eat you and it feels just allright

When my prey is wounded that´s my only holy moment .

Jag är sugen på att grilla korv och röka vattenpipa! Det ska bli dåligt väder imorgon och jag kan inte sola för att jag har ett äckligt fult rivmärke längs halva underbenet. Kasst.


But sometimes I like to pretend

Gårdagen, ja, den var ganska trevlig faktiskt! Trots att några blev lite pengar fattigare, så hade jag a good time! Vattenpipa ftw alltså, det är lätt bland det bästa jag någonsin köpt!

I'll never regret anything.

Nu ska jag nöta Life of Agony, som faktiskt är ganska bra (tack däämpe) och skura grillen till Wänki och sääävan. Några bilder kommer kanske sen, kanske.

How about a better version of me

Ikväll är det FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST!

>_<

Sug min balle säger jag bara!

"Suck up for that quick reward,” they say

Jag började dricka redan i alldeles för tidig ålder. Öl skulle det vara till maten, annars fick det vara!

Min dag har varit mäktig utav bara helvete! Började med att lillebroren ville sova över på mitt rum, vilket bara är självklart! Tittade på Wallander, som jag bara tycker är så jävla dåliga, och slutet på Skulden som vi såg var ju bara ännu sämre. Nåväl. När klockan var 3 somnade min bror, filmen var slut, och jag låg och tittade på hur kääääär han är när han sover, och hur mycket jag inte skulle klara av att flytta ifrån honom!!! Det höll mig vaken i sisådär en timme till.

Nåväl, imorse vaknade jag redan halv 8, så jag är väldigt döddddd. Klockan 11 drog jag och mötte Wäänki, handlade kycklingbaguett på Anderssons, fast trots det blev det mjukglass till frulle! Sen drog vi hem till henne och Sivään, där vi spelade GH METALLICA!! Godjul, jag vet att jag är fett sen, men fyfan vad jag kände mig mäktig när jag spelade No leaf clover, första låten någonsin på Metallica, och min favoritlåt sen 5 år. guuuuuuud, det var bara så jävla M Ä K T I G T ! Jag vill typ, bara gråta för att jag inte har det själv.... (Så annika, fattas ni ett spel så är det INTE JAG!!)

Och utöver denna händelserika födelsedag, SÅ ÄR DET FEST IMORGON! En jävla bra fråga är hur alla ska få plats.. Men äsch, vad är väl en bal på slottet när det är SUPERDUPERFEST HEMMA I UTERUMMET?!

Tråkmånsar och folk som ljuger, gå och dö.

Smile a smile and sing a song

FÖR SNART ÄR DET FREDAG MINSANN!

För att jag vaknade imorse av att min kära pojkvän smugit sig in i mitt rum och stod och pussade på mig. För att jag har brottats med vår jävla byracka och är full av rivsår, för att jag inte kommer ha snygga ben på fredag, för de är alldeles blåslagna, för att jag vill ha fredag idagidagidag!

I brist på annat har jag suttit och lekt lite med kamera och lightroom. Det går faktiskt sådär lagom halvkasst, men ändå snor jag Carro's idé och emo-märker min lilla bild.

RSS 2.0