Åter hemma i min egen säng

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag somnar inom en väldigt snar framtid.

Jag måste tacka Tommy&Laura för en mycket trevlig helg och god mat! Nu känner jag att jag skrattat av mig lite också ;)
Igår var det ju fest, vilket var väldigt trevligt med trevligt folk! Och just nu känner jag faktiskt att jag spyr om jag ser en tops igen den närmsta veckan, eller kanske månaden.... Nåväl! Jag slapp baksmällan,  och det blev pizza till frulle, satt som en smäck! <3 Och efter en väldigt dryg busstur hem sitter jag nu i sängen och ska sova vilken minut som helst. Det känns verkligen att kroppen tar stryk utan ordentligt med sömn, vilket jag inte fått på typ hela veckan.

Skola imorgon, skoj. Sen blir det vidare till min söta lilla frisör, ÄNTLIGEN!!

Jag vill komma ihåg

Jag vill inte glömma.

Tops-krig och choklaaaaaaaaad

Kom till Malmö igår, övertrött som jag var drygade jag mig RIKTIGT mycket, och kastade ut tops i en hel lägenhet. Kul att göra saker borta som man inte får göra hemma. hihi.

Ikväll blir'e feeeeeeeeeeeest igen! ;D

Lie

Lie är vackervacker, och vi brukar ha sex i buskar när vi festar. Vi brukar även sitta och cama på msn, där vi ibland gör lite snuskiga grejer :$ Jag lovade egentligen att jag inte skulle skämma ut lie, för hon är fin så fin!

Dance of death

För att Esme är så söt, och aldrig still en sekund mer än när hon sover i min säng om natten.

Out of the silent planet

Idag har jag känt mig lite lagom psykiskt instabil, men tack och lov börjar det gå över nu. Har också hittat några album med Iron Maiden som faktiskt är äckligt bra. Och på söndag ska jag till min söta tjuckis-frisör, och äntligen försvinner mitt numera rosa hår!

Where is my mind

Fel ord från fel person kan inte bli annat än ikke-bra.

Nu sitter jag i Hannes lägenhet, nerbäddad i sängen med min lilla laptop och Simpsons på tv. Slappekväll står på schemat!

I don't need silence

Jag hade tur.
Alldeles för stor tur.
För bra för att vara sant.
Attans.

And I just lost myself

Ska jag också bli en sån facebook-tönt nu? Orka då!

Var i skolan idag och hade möte med min kära mentor och syo. Mitt schema är sjukt bra, och alla var helt glada och trots att min mentor behövt operera sin näsa pga av för mkt solning, och även om hon behöver ta hand om problembarn och stress, så är hon alltid så jävla glad och positivt. Beundransvärt. Så skulle jag absolut kunna tänka mig att bli!

I hope it's getting better


Roligare bilder från gårdagen kommer imorgon. Annars är rökmaskiner jävligt roliga!

Jag ska nöta låter tills jag kan den helt utantill, tills jag kommer ihåg minsta lilla detalj, jag ska nöta den tills jag spyr på den, och till jag bara vill slå mig själv pga att jag är så jävla dum i huvudet.

'Cause now again I've found myself

Fest igår, tack Tommy&Laura för en väldigt trevlig kväll!
Kul att träffa gamla kompisar man inte sett på väldigt länge, kulkul!

Och så påminde pappa mig via ett sms "glöm inte göra kuvert till Staffan". Skulle aldrig falla mig in att glömma det. Speciellt som han blev så ledsen förra gången jag missade det....

Nostalgi.
Rätt och Fel.
Fel.
Rätt.
Både och.
Ung och dum.
Det var rätt och fel.

It will one day fall off and die

Fest ikväll, hejdå.

Attans!

Jag borde städa garderoben, för nu är jag av med massa kläder och allting är bara inslängt och i oordning, MEN DET SUGER FAN ATT GÖRA DET SJÄLV.

Jatack!


Håller med Lie, superlätt!

En annan jävligt trevlig sak...

... Är att jag ska se MANSON I NOVMBER <3

Now I will just say goodbye

Attans, vad sjutton gör jag uppe när jag är så jäääääääääkla trött...? Skola på måndag btw, kul.

Beautiful death, take me to heaven with James Hetfield hihi

Life, it seems, will fade away
Drifting further every day
Getting lost within myself
Nothing matters, no one else

I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free

Things not what they used to be
Missing one inside of me
Deathly lost, this can't be real
Can't stand this hell I feel

Emptiness is filling me
To the point of agony
Growing darkness taking dawn
I was me, but now he's gone

No one but me can save myself, but it's too late
Now I can't think, think why I should even try
Yesterday seems as though it never existed
Death greets me warm, now I will just say goodbye


Jag älskar denna låten, och jag kommer tänka på Hampe varje gång jag hör den.

Don't talk fucking bullshit!

Detta blir lite av en fortsättning på förra inlägget, men alltså jag kan bli så trött på vissa människor! Jag tycker himla mycket om djur, och jag älskar mina katter, de är liksom mina bebisar. Och det jag hatar mest av allt, det är människor som säger att djur är så jävla korkade och att de inte förstår nånting. Det finns ingen korkad hund, det är bara en människa med fruktansvärt lite kunskap.
När jag var ute och gick mitt i natten när jag var ledsen gick selma bredvid mig hela tiden, utan koppel, eftersom hunder känner av ens sinnesstämning. Så, är hon korkad och dum?  Om mina katter (jag har tre) skulle vara korkade skulle inte de springa raka vägen fram till min dörr och stå och jama och riva på dörren för att bli insläppta, eftersom de vet att de får komma in. Och själva grejen är, ett korkat djur förstår inte vem sin ägare är, men Dusse känner igen Annika när hon kommer, mina katter kommer fram till mig när jag varit borta. Hade Kissen varit korkad hade han gått med mig hela vägen hem istället för att stanna vid parkeringen och inte gå så långt hemifrån.
Men vafan, djur fattar när de ska få mat, de kan gå på lådan eller säga till när de måste ut, de har faktiskt ett tidsbegrepp och de är inte några jävla prydnasgrejer, de är LEVANDE INDIVIDER, och de är FAN INTE KORKADE, SÅ HÅLL TRUTEN!
Det var även någon som sa till mig en gång att "ett djur älskar aldrig tillbaka". Wtf, jag vet om att mina katter älskar mig, och gör de inte det är man en dålig ägare, svårare än så är det inte. Problemet är löst. Människor utan djur ska verkligen inte uttala sig om saken!

One second of silence

Nu är jag äntligen hemma, och ligger i min underbara säng med min laptop i knät och min Esme brevid. Det känns faktiskt underbart.

Vi tog bussen från Åhus klockan två idag och var hemma halv fyra. När jag väl var hemma sprang jag direkt in i duschen, åt, iväg på en promenad, vidare till Lie där vi fixade lite, hem igen och då hände en väldig söt grej. Precis utanför Lie hoppar en katt ut ur buskarna, och det var ju KISSEN! (Annika&Cw's katt) Så tittade han lite på mig, och jag klappade honom lite grann, sen ville han upp på axeln, och jag bar honom en liten bit sen släppte jag ner honom medan jag sa "nu ska du gå hem" fast han följde mig till slutet av parkeringen iaf. Så han fick sig en liten klapp till och ett "tack för sällskapet", sen jamade (stavning?:P) han och gick tillbaka igen. Sjukt gulligt! När jag väl kom hem väntade en beställd h&m-påse, och jag har fått lite nyheter i min höstgarderob. Jag passade även på att beställa ett par vinterkängor från Ellos, och jag tycker de är riktigt snygga! Typiskt något jag tycker om iaf...

På tisdag ska jag till min frisör och välja ut en hårfärg, och faktum är att jag ska bli brunett igen, något jag inte varit på flera år. Ska försöka ha det så nära min naturliga hårfärg jag bara kan komma, men jag kommer inte ens ihåg hur den ser ut nu... Och så ska det fixas och trixas lite till, dock inte på tisdag!

Back on track

Hemma, duscha, iväg igen!

Reklam

Just nu har jag lite paus i allting.
Har tagit det ganska lugnt under dagen, blev bullar till frulle och lite sådär. Sen åt vi hemmagjort pizza som blev riktigt god! Och strax efter det drog vi och bowlade, där jag kom tvåa (!)  och jag vann över hannes (!!) vilket aldrig händer. Så nu har jag precis gjort negerbullar och vi ska snart glo på tv!

P.S, Hannes, jag älskar dig.

Åhus

Fick ett sms från Hannes innan idag, och blir antagligen att vi åker till åhus redan idag, 90% säkert, och isf blir det om en liten stund. Ska bli kul att hälsa på Hampe och Helene, har inte sett dem på länge....

Och jag är glad att mina bögkatter gillar Esme, även om det inte är så passande att så gamla "män" tvättar en ung dam i baken..

Love it

http://www.youtube.com/watch?v=QIVo0xGVSE8

Jag bara älskar musiken i Naruto. Toshiro Masuda is a true hero <3

Esme

Idag har varit lite både fram och tillbaka. Pappa körde ut Jiraiya på en gård, eftersom han ignorerade lådan helt och gick och pissa&sket överallt. Det tyckte jag var en lite tråkig grej under dagen...

... MEN!

Pappa överraskade mig lite. Han körde med mig till strax utanför Eslöv och hämtade en annan katt, nämligen Esme! Och efter det överraskade han mig med Pizza. Min lilla pappa.

Och, faktiskt så tycker jag att folk inte har ett jävla jota med att göra vad andra döper sina katter till. Yes, jag lät en heta Jiraiya efter en favoritkaraktär i Naruto, och denna heter Esme. Men jag har fan mycket hellre ett djur med väldigt udda namn än namn som Pepsi och Molly. Så folk ska bara ta och skita i vad jag döper mina djur till, punkt slut. Jag tycker Esme är ett vacker namn och det passar min katt, så det så!

Håller med Carro's inlägg idag. Djur är en stor del av sammhället, Ibland en väldigt viktig del av ens liv, OCH MAN BLIR LEDSEN NÄR DEN DÖR!

Be brave

Istället för att vara ute och ränna och supa på Malmöfestivalen stannar jag hellre hemma och har egentid. Det blev kärleksmums och kladdkaka.

Och eftersom jag var så snäll och bakade kärleksmumsen som mamma bad mig om (iofs var det ju ändå jag som åt upp de förra...) så ska jag få en sak imorgon. Jag undrar vad det kan tänkas vara?

Need to be strong

Ord är så jävla förrädiska.
Det är så lätt att säga en sak,
men sen glömmer man tydligen bort det,
och det som en gång lät som en vacker sång finns inte kvar när det blir en sak mer,
en sak stressigare.
It's all just a lie.

För övrigt har jag slutat bita på naglarna igen, för kanske femhundraelfte gången i mitt liv.

How troublesome

Just nu är jag inne i Naruto-nojan igen för de som inte fattat det än. Nu har jag äntligen kommit ikapp i mangan där jag slutade se i animen, och jag dööööör så bra det är <3 Fast jag blev lite ledsen en stund, för Orochimaru..... han.. .dog...

Var ute och promenerade innan i en timme, och även om det var kalvkasst väder var det faktiskt riktigt skönt iaf!

Bara för att Kakashi-sensei är så söt!

Make me smile

Jag saknar dig.
Jag saknar dig när jag skulle behöva mig ett riktigt gott skratt.
Man lever i en illusion.

Jag är fortfarande arg för den jävla drömmen, och att jag inte gör nåt vettigt en fredagkväll utan bara sitter och dricker svartvinbärs-te och äter knäckebröd med honung på.



I kill you with all my love

För att jag är lagom uttråkad, hemma, lyssnar på Metallica (som vanligt) och för att min flagga är supervacker. Jag ska fortsätta vara töntig och läsa Naruto. Och jag vet vad mitt nästa djur ska heta!

It made me cry

Inatt hade jag världens underbaraste dröm. Den var perfekt på alla sätt och vis, och när jag vaknade ville jag bara sätta mig upp och störtböla. Ge den till mig igen!

Why don't you give the man his wings

Idag har jag målat om håret lite grann (bilden är lite manipulerad) Sen har jag bokat tvättid, städat, bakat och planerat in att jag och Hannes ska åka till Åhus antagligen på tisdag och komma hem onsdag eller torsdag. Jag undrar om Hampe blivit tjock än?

Imorgon ska jag uträtta lite ärenden i byn, bland annat hämta ut mina skattepengar, som inte var alldeles för många, som jag fick tillbaka igår. Sen ska jag nog passa på att handla hem så att jag kan göra soppa, för det är lite soppeväder tycker jag! (hade det iofs kunnat vara 7 dagar i veckan, 52 veckor om året). För jag tycker den är så gooooooooooood <3

Nu ska jag fortsätta att läsa Naruto för det är så jäkla bra!

I'm swimming trough the ashes of another life

I brist på annat och för att det låg ett halvkilo baksmör i kylen så håller jag på att bakabakabaka. En sockerkaka är färdig, och chokladmuffins och kladdkaka står på tur. Imorgon blir det antagligen kärleksmums, negerbullar och kanske vanliga bullar.

Och frysen är sen den bästa uppfinning som finns, utan tvekan!

This totally sucks..

Detta sög. Ett jävligt bra uttryck faktiskt.

Dagen började med att jag vaknade klockan 5 när hannes drog till jobbet, sen väntade på bussen till malmö klockan nio. Väl där lämnade jag in min mobil som ska vara klar om 1-2 veckor, och jag handlade hårfärg på shock, fintfint. Sen blev det en fika, och en milkshake, vilket jag inte har ätit (Eller säger man druckit?) på ett antal år. Sen blev det bussen hem.

Här hemma insåg jag att jag inte kan behålla Jiraiya, för han är trots allt en bondkatt, som ska bo på en gård och vara ute. Och det suger så utav helvete kan jag ju säga. i'll cut myself.

You're just pain in the ass

Det är ingen jävla tävling, så lägg ner förfan.

Var hemma innan och hämtade lite kläder och diverse grejer och en katt, och drog med mig det till Hannes. Sen lagade jag till en riktigt god korvstroganoff, och badade kisen, så nu har jag också fått ta mig en dusch. Jag borde gå och lägga mig snart eftersom jag ska upp tidigt imorgon, men av någon anledning är jag inte det minsta trött...

Jag kan iaf glädjas åt att jag snart kommer färga om håret och slippa det urtvättade.. Nu ser det bara hemskt ut.

It's turning you red

Idag händer det inte alldeles för mycket. Om några timmar kommer pappa och hämtar upp mig, sen ska vi till affären, hem om och hämta Jiraiya, sen tillbaka till Hannes där jag ska stanna hela veckan! <3 Och imorgon blir det en tripp till malmö så att jag kan lämna in min jävla mobil, handla hårfärg och fika. Sen resten av veckan är det inte mer bestämt.

Sen har jag bara två veckors sommarlov kvar, sen börjar skolan igen. Och jag hoppas på att jag får detdär jävla jobbet snart!

Här kommer en bild på James Hetfield från Metallicakonserten, bara för att han är så sexig och för att det känns som om jag tjatar om det hela tiden..

you're not worth a damn shit

Då är helgen över, och jag har lanat, spelat wow, dingat, käkat ganska osmaklig panpizza, krängt lite godis, det har gått åt 2 liter cola och även ett vitlöksbröd och massa asgarv, för jag heter numera Battan och Bat. lol.

Franska jävla fraser, nejtack!

Lan ftw, that's all I have to say!

A cold wintersnight

Boring.

Har tvättat Hannes kläder halva dagen. Sjukt tråkigt, men jag har iaf haft något att göra. Nu sitter jag och väntar på Annika som ska komma och lanalanalana. Hon ska komma snart (skrev hon för snart 40 minuter sen, men ändå).

Boring.

amen vafan

Vilken mobil kan inte stava till snopp?! (Laura, vad brukade du skriva i dina sms egentligen...?) Nåväl, tvättid imorgon från 13-20, perfa.

Detta sög.

Spontant så drog Hannes till Ystad, och jag sitter kvar i hans lägenhet, ensam och utan tv-kanaler och questhelper. Detta sög riktigt hårt. Däremot var iaf Igge snäll och cyklade hit med nycklar, kläder och lite mat till mig, tack för det!  Har jag däremot tur så bli're lan med wänkii (nystavning, lär dig det annika!) och förhoppningsvis blir det då lite lan under hela helgen. Men, ingenting säkert än.

Jag saknar faktiskt Hannes, det är ruttet.

Och jag tycker synd om mig själv för ingen i världen älskar mig och ingen vill komma hit. Känner mig lite emo och känner för att cutta mig. Nu ska jag ner och boka tvättid.

I am your pain when you can't feel

Idag har det bara varit segt. Började med att jag vaknade med huvudvärk, stannade uppe en stund och vilade middag, och vaknade utan huvudvärk. Sömn is the shit alltså!

Just nu sitter jag hos Hannes som jag inte träffat på flera dagar, och hade tänkt stanna till på fredag. Har jag tur kommer Annika hit på lite fika imorgon! hoppashoppas! Annars hade jag bara tänkt spela wow ikväll, men det sög sig. För det första funkar inte questhelper till den nya patchen (vilket verkligen suger när man använt det) och jag har inget gräs... lite bugg.

Känner dessutom att jag har bildbrist, det suger också som fan.

Jag vill faktiskt ha fest, dirr!

Trapped under ice

Just det! Bilderna jag hade framkallat blev jättefina! speciellt de från Metallica-konserten <3<3<3

Och nu har jag kategoriserat alla mina foton, lagt dem i kronologisk ordning och alltdetdär. Duktigt!

Jippie!

Äntligen har jag en fungerande mobil! Däremot har jag nästan inga nummer, så det är bara att skicka det till mig på msn! Blev så jäkla glad att jag äntligen kunde börja smsa hur mycket jag ville, MEN, någon viss person verkar inte ha mobilen igång :@

Nåväl, var iväg och klippte mig innan, tog topparna som var ganska slitna på ena sidan, och sen skaffade jag lite lugg. Så nu är det bara färgen som ska fyllas i.

Har dessutom ganska ont i magen. Hämtade ju telefonen hos Tossavainen/alenius där man fick med sig egenodlade äpplen hem! Och jag tror jag har proppat i mig iaf 5 st, så det säger ju faktiskt sig självt :O

I pretend to close my eyes

Idag har jag varit uppe tidigt, och ätit god frukost bestående av vaniljyoghurt med banan i. Jag fick mig också en trevlig överraskning när posten kom idag, för med den kom mina bilder jag just framkallat, ska bli intressant och se hur de blev!

Lite läskigt är det också med den 19-åriga tjejen som blivit mördad här i Sjöbo. Fan bud på att stanna inne då resten av månaden och bara lira wow...

Let me say that I like that

Någon som missade åskan imorse? Trodde väl inte det. Billig och bra väckarklocka, lagom i tid för att gå upp också faktiskt. Toppentoppen.

Idag ska jag vara himla osocial, för jag pallar inte göra nåt. Ska be pappa handla pre-paidcard till mig så jag kan börja spela på mitt eget acc, men chansen är väldigt lite.

Om inget annat fyller denna HETINGEN år idag <3

Tänk att jag sett honom irl, så väldigt sexig!

Great news!

Jag får förhoppningsvis hänga med pappa till norrköping i helgen! (från fredag till tidig söndag morgon!!) Vilket också kanske innebär att jag får dra med en extra kompis om vi hittar en bil att låna eftersom pappas inte vill uppföra sig. Och OM jag/vi får följa med så får jag träffa Oskar Zenkert, sjukt coolt ju! Och så är man inte ensam kan man ju dansa och ta en drink och sådär.

För mig låter det toppen!

I follow you wherever you can go

Det har varit en riktig slappedag idag, så jävla skönt faktiskt! Det blev en "ta-hand-om-mig-själv-dag" eftersom de andra planerna sket sig, eller vad man ska säga. Så idag har jag faktiskt tränat en stund (tjohajva!) till Dio. Jag stack iväg och handlade, fixade till en mer än helt okej kyckling/pastasallad, vilket jag egentligen inte ens brukar äta, och med ungsbakade baguetter med smör till. Sen har jag spelat litelite wow, fortsatt på min bok om Japan som börjat bli väääldigt intressant, och jag har gått en runda, fixat till fötterna, och fixat tid till frissan!

Och jag kan bli jävligt irriterad på vissa saker, men jag kan iaf glädja mig åt att dagen är räddad och en lånad mobil kommer få min kärlek imorgon!

We are all the same, what a shame

Igår kom Annika hit en runda efter jobbet för att kränga kärleksmums (inte för att umgås med mig såklart...) Sen drog hon strax efter 12, jag satte mig och läste fram till klockan 6, och gick upp igen klockan 12. Sugigt.

Fan jag måste verkligen fixa mobilen imorgon...

Remember when I took you up to the top of the hill?

Alltså jag kan bli så galen på andra människors bestatthet. Get a life ffs.

Ikväll blir det bara en hemmakväll. Var lite sådär småsugen på att ha filmkväll, men eftersom min förbannade jävla mobil inte funkar får jag inte tag på någon. Snacka om att vara beroende av den. Fast, kanske blir det filmkväll nästa vecka, det var ju faktiskt längesen sist. Får la se om någon är intresserad.

Btw, Annika, jag har bestämt att du ska med till Malmö på måndag. Inge snack om saken!

Och, GZ till lvl 20 Tommy!

What I've felt

Haha, jag vaknade av toppennyheter idag. JIRAIYA KISSADE PÅ MAMMA NÄR HON LÅG OCH SOV.

HAHA, jag älskar den katten!

I guess I have to

Måstemåstemåste verkligen dra in till Malmö på måndag och få min jävla mobil fixad. Kruxet är, vem har ens lust att hänga med? Nåväl, ska dessutom handla hårfärg på shock så man ser lite vettig ut när skolan börjar. Har dessutom beslutat mig för att skaffa lite lugg igen, fast inte bara helt vanlig, utan lite roligare. Det kommer ju Hannes gilla.... not.

För övrigt har jag inte alls gjort något vettigt under kvällen. Jag krängde ett halvt vitlöksbröd, så doftar säkert toppen. Var ute och gick en runda också. Hm, sov en runda. Ja, det var det. Kanske ska sätta mig med den jävla boken jag aldrig kommer igång med.

Detta är så obarmhärtigt.

Fick dessutom sms av Staffan idag. "Tack för det fina brevet". Jag är glad att han uppskattar det!

Kill me, plx.

Jag var jätteglad för två dagar sen för att min mobil bestämde sig för att uppföra sig väldigt bra. Men vad händer, två dagar senare? Nu kan jag inte ens starta den. GREAT! This sux.

RSS 2.0