Julskyltning

                                                                                                                                                                                                                       Var precis nere på julskyltningen med Liebabe. Det var ganska trevligt.                                                 
Saknade lite snö, det hade suttit fint, men annars, för att vara Sjöbo, så blev det ganska mysigt. Hittade en del av julstämningen, och köpte munkar. Det hade dock inte varit möjligt utan Lie's 3 kronor, hihi, och hennes servett ;)

Tyckte inte att rätt Lucia vann, men vad förväntar man sig av politikerna i Sjöbo?

En nyårsfest hade också suttit fint faktiskt. Men iaf blir det väl något på fredag, och på tisdag ska jag iväg och shoppa kläder till det.

Får se om det blir skola imorgon, satan vad jag har blivit förkyld :/

Första advent..

.. Innebär att jag ska färga håret, efter att jag bestämt mig för att gå hem. Jag ska ner i byn på julskyltningen, försöka hitta julkänslan i allt regnande. Sen ska jag väl spendera lite pengar, vilket jag egentligen inte har råd med, men ibland måste man bara.

Till råga på allt har jag också blivit lite sjuk nu, men på tisdag, då jävlar ska det shoppas! (hoppas jag iaf!)

Msnprat

                                    Bättan | säger:

OJOJOJ!

Bättan | säger:

vad gör vi då?

Bättan | säger:

:O

cute retardation säger:

PUSSAS:O

Bättan | säger:

                                     WHAT?!

                                     cute retardation säger:

                                    *smack*

Så kan också en konversation se ut för mig på msn... hhihihihihihi


Hahaha!

Jaha, gjorde bort mig som fan när jag skulle åka buss, för busschaffören var nämligen ganska snygg haha. pinsamt!

HAHAHA. tror du att du lyckats göra mig sur nu bara för att du inte sagt nåt eller frågat mig? hahahaha, herregud, ja då har du grundligt misslyckats!

En skrattens dag alltså! Läste ett inlägg innan, och kan inte nämna det här. men fy, jag höll på att skratta ihjäl mig. För medan den personen tror att det är något annat det är fel på, är det egentligen personen det är fel på, och allt blir bara sådär underbart komisk så jag kan skratta åt det!

Skulle inte Liebabe&Eve komma hem idag? :O thihi

Århundradets huvudvärk!

Led av århundradets huvudvärk inatt. Visst brukar jag ha det, men detta slog fan allt!

... Och trött som jag var efter en och en halv timmes sömn, fick jag bege mig upp, för att för sista gången sitta i detta lilla rum på YA.
Frukosten ska vi inte ens tala om, den blev katastrofal, så det slutade med ingen frukost alls. Gröten som mamma var vänlig nog att koka åt mig, smakade underbart! TILLS, jag tappade hela sockerkaret i den. Den blev fruktansvärt oätlig. Sen, tyckte jag, att jag skulle rosta ett par mackor, och stoppar ner dem i brödrosten och så. Tittar på klockan, fan, redan 10 i 9, måste gå! glömmer mackorna, tar en clementine, telefonen ringer...

... ingen clementine. Svarar, lägger på, försöker ta på mig skorna och skala min jävla clementine samtidigt. Kommer utanför dörren, hör brödrosten, skiter i mackorna, öppnar grinden, och tappat denna satans clementine! (då den var skalad, och jag är inte speciellt förtjust i smuts) Så det blev ingen frukost för min del, så nu sitter jag här, lite smått hungrig. Bra Bättan, bra!

Hoppas på att jag kan få sluta lite tidigare så jag kan komma iväg till Bo Ohlsson idag, och förhoppningsvis med Carro som sällskap!

Kyla och värkande fingrar

Dagen i sig har väl bestått av huvudvärk och kyla. Det är kanske inte direkt minusgrader ute, men fy tusan, det är rått, och fingrarna är svullna och musklerna värker....

Istället, får jag sitta här med mitt dubbeltäcke virat om mig, dricka cappuccino, spela wow och lyssna på mina nynerladdade album med Taptoot. Damn, han har en röst som heter duga! Håret reser sig på kroppen, och hjärtat smälter. HAHA! Bättan i ett nötskal här ja!


(26! Häst och Panda

Igår vad jag med ute i stallet, och Dusse har ju blivit riktigt charmig ;) haha. Och Siv kom fram till att Sakima är en toaletthest, sött men sant.

Thihi,  och idag kunde jag inte använda min emojacka. Det växer en Panda på den haha! (antagligen bara Annika som kommer fatta :P )

pruttaaaahh ihh hahha!

Men palla...

Alltså, palla dessa härmapor. kom på nåt eget ffs. Visst ja gär grym, men kom på nåt eget tack.

 Imorgon är det praktik igen, och av någon anledning har mina uppgifter tagit slut. Idag skrev jag 7 notiser, och jag slipper gärna det imorgon.
På onsdag kommer min kära mentor och ska kolla på, men ska hon kolla på när jag skriver notiser? haha, lol på det.

Annika, jag har lite smått abstinens. Thihi >_<

(24! En månad kvar till jul

Faktiskt, det är bara en månad kvar till jul nu. En fattig jävla månad har jag på mig att handla alla julklappar, att fixa allting. Det är på tok för lite tid för mig, Lisbeth Arvidsson. Det har ju bevisats ett antal år innan.

Till råga på allt har jag fått en härig julstämning i kroppen, som spritter och springer och jag blir galen. Snön ligger kvar på marken, och jag hatar det inte alldeles för mycket. Istället springer jag omkring i kjol och vinterkängor med benvärmare i och ett par ynka tunna strumpbyxor. Skrev just en notis om skyltsöndagen, och funderar nästan på att dra med sig någon och bara njuta lite av julkänslan. Det var några år sen sist.

Och igår, ringde telefonen, och förgyllde min dag!
Har jag tur, blir det upp till Stockholm igen i januari, och se Shinedown :D hihi, hoppashoppashoppas!!

Färgning pågår

Ja, det är väl typ sjuhundrade gången nu, som jag sitter med hårfärg i håret.

Jag tänker inte berätta hur det ska bli, sug på den.

(22! Inspiration saknas

Har inte alls någon inspiration till att skriva idag, Det är en trist dag som fan. 
Har inga planer alls för dagen, kanske fortsätta rensa på mitt rum. Har fått rensa ut en massa kläder (IGEN) eftersom det inte fått plats i garderoben. Sen alla lådor, där det befinner sig en hel del skräp (enligt mig). Så nu sitter jag här med flera kassar som jag inte har en aning om var jag ska göra av?

Sitter fast i musiken nu igen, denna mörka råa jävla musik. Dessa hårda trumspel, elgitarren, dessa sexiga röster, och snyggsnygga män. Kanske är det så min lördag ser ut idag? Haha!

Have a nice day! cuz' I won't!

Ett litet tillägg

Jag förstår inte riktigt. Hur kan man glädjas för något, som man fått, genom att bråka sig till det?
Den andra personen har sagt det man vill höra, bara för att få tyst på en.

Men det är ditt liv. Jag tror inte på det.

(21! Ännu en dag på YA

Så sitter jag i mitt lilla rum igen, sista dagen denna veckan. Sen är det bara en vecka kvar, och jag kommer sakna det lite. Slippa åka buss varje morgon, ha trevligt folk runt om (även om jag har carro i klassen och andra i andra klasser, som jag nästan aldrig ser ändå) Fika på morgonen och eftermiddagen.
Jag slipper gärna skriva en notis igen (har kanske skrivit typ hundra) Men idag ska jag och intervjua med Britt nånstans, och jag är snart klar med en annan artikel.

Det är faktiskt kul.


(19! 3år

Så sitter jag ännu en gång i det lilla rummet på YA, i Sjöbo. Jag trivs här, det är det som är det sjuka.
Så var min krönika med i tidningen idag. Mamma ringde och väckte mig. "Fan vad bra den var! Och snygg bild!" Hm nej, bilden ser ut som fan, texen, ja det är text. Men jag står för det jag skrivit också, så stfu.

Idag är det 3 år sedan jag och Hannes förlovade oss. Fortfarande känns det som det kunde hänt igår, för allting är fortfarande så klart.
Med honom har jag haft 3,5 år av lycka, ren och skär lycka. Jag älskar honom av allt jag är värd. Jag älskar varje helg när han alltid väcker mig, och resonerar "men du kan inte sova, vem ska jag då mysa med?", eller när jag just somnat, och han ska komma och pocka på mig, bara för att han är uttråkad.
Jag älskar alla nätter när han sover, och pratar om MASSA jag gärna sluppit höra, men som ändå får oss att skratta tillsammans efteråt.

Fortfarande får han mitt hjärta att banka bara av att se på honom. Jag älskar dig.



(18! Sjukdag

Kände mig inte så bra imorse, så bestämde mig för att stanna hemma istället. Dessutom har jag i stort sett inte sovit nånting, och mina tankar är ett enda stort virrvarr.

... Vart blev vi två av?

Har fastnat i Metallicas Frantic. Den är så jälva bra!

Braiga dagens dag idag!

När jag kom hem innan, satt Hannes i soffan och skrek "älskling!!", och när jag kom in satt han med fingrarna formade som ett hjärta. Kanske låter pinsamt och tramsigt för er som läser, but you are just jealous. (vi får skylla på johan om stavningen är fel) ^^,
Nu kom jag på varför jag inte lägger in bilder, jag kan inte designa inlägget som jag vill, och det ser bara fult ut i min lagom tråkiga blogg.

Jag är så jävla glad idag också, för jag har fått så mycket beröm idag, de tycker jag är duktig bla bla. Men framförallt, jag tror jag vet vad jag vill nu. Och det mina vänner, är något jag är glad för!

(17!

Jag hatar när deodoranten färgar av sig på kläderna.

(15! Lördagkväll

Något jag tänkte på igår, var att vi som tar konfirmationen, vi som kallar oss kristna, har egentligen inte en aning om nånting vad gäller religionen. Lite mongo att jag ens tänker på det, men skulle se en film igår som hade med det att göra, men så blev jag arg för att jag har hört två olika historier om samma sak, så det blev att ta fram bibeln och se vad där står. Helt jävla sär i skallen är jag, men har man inget viktigare för sig så :S haha!

Måste åka och shoppa, men har inga pengar, blä! behöver ju nåt som jag kan ha när vi ska till osby, och inhandla lite julklappar, ännu mer blä!

BLÄ!


(14! Fredag!

Fredag, och absolut ingenting planerat. Vilket faktiskt är lite skönt ^^

... Kanske ska jag följa med pappa till radion? Annars, ja blir väl lite film kanske, måste ju iofs försöka lvla min warlock, vill ju inte komma på efterslänt! :O Haha!


(13! Kladdkakatime!

Har varit hemma idag faktiskt, haft en sjuhundrade huvudvärk sen igår. Men jag har ju inte heller haft det på länge, så vad förväntade jag mig?

I vilket fall som helst fick jag lite besök idag, och det resulterade i kladdkaka och film <3 Thank you girls! Plötsligt så blev min dag inte helt kass ändå :D

... Sitter i en fattig jävla wowkö, det är BARA 433 personer som ska få logga in före mig, pitt! Här ska jag sitta och vänta i 20min, blä! Men, fyfan, de har verkligen lyckats med WOLK. Precis som det var innan BC, det är personligt igen liksom. Me like!

Kan också tillägga att jag denna månaden är fattig som en kyrkråtta, och det suger! GIEF ITEM FEST OCH SPRIT, kanske lite pengar också tack?

/Bättan

(12! Good hairday!

Japp, har en riktigt bra hårdag idag! Känns skönt att faktiskt ha en frisyr igen, haha :D
(Och för er som inte fattade, jag har äntligen klippt mig)

Jag har just skrivit en väldigt aggresiv krönika. Men den kommer inte vara lika aggresiv i tidningen. Tråk.

(11! För sent att ångra sig!

Japp, då var det gjort! Efter mycket om och men!

Vilken bra dag det har varit idag! Efter mycket om och men där med, gick jag till praktiken idag. Och, det gjorde jag rätt i. I väldigt mycket allvar, skrattade vi en hel del. Lite senare, gick jag och Britt iväg för vi skulle prata med en rektor, nämner inte vem, får ni se i tidningen nån dag istället ;)  Kom tillbaka och jag skrev en liten notis, och senare gick vi vidare till denhär snubben som bråkat med sin granne i flera år. Där fick vi en hel del information, och blev bjudna på lagom äckligt kaffe och gamla bakelser. Sen tillbaka till YA, och jag bestämde mig för att gå hem, för att göra dagen än mer komplett. Tummen upp!

Ja, det är verkligen en tummen upp dag!


(10! Ska jag, ska jag inte?

Igår var jag så jävla sugen på att anordna en stor, fet jävla fest i parkens danslokal.  Liksom, bjuda dit massa folk (bara en sådär 300pers) och hyra in sveriges bästa Dj - Pappa! Och göra lite "nightclub" av det. Om man då bortser från att det inte kommer finnas en bar att handla sprit i, eftersom man tar med den själv, och inträde kommer bara kosta kanske 10-20kr, bara för att täcka kostnaderna av Dj och lokal. Frågan är bara...

... Kommer folk vilja detta? Komma till sjöbo och dansa och lyssna på musik, umgås med kompisar, fram till tidigt på morgonen. Nu undrar jag om det verkligen kommer funka, eller om man bara står där med endast 100 pers?

(8! Massa wowspelande och kärlek!

Jaa, det har ju inte direkt varit en nyttig helg om man säger som så. Massa onödigt wowspelande, men samtidigt har jag hunnit med att umgås massa med Hannes, vilket var längesen. Denna helgen har vi tagit tid för varandra, och gud vad jag älskar den männsikan!

Också älskar jag att jag kan glädja mig åt andra. Jag blev galet glad innan, bara för att andra också var det, åh, det är bara ultimat vänskap!

.. Så måste jag väl berätta, att sen jag började läsa text i skolan har min hjärna helt satt stopp för stavfel. Klart händer det att jag också kan stava fel, men oftast är det i förbifarten det kan snubbla lite galet! Jag tycker själv det är jobbigt, och ännu värre är det att jag kan få panik när någon stavar fel, men det är ju inget illa menat, men kanske blir det rätt i fortsättningen? ;) haha, så jag ber så hemskt mycket om ursäkt där!


Och en rolig sak, kombinationen mellan mig och Annika, vad fan tänkte gud på egentligen? Antingen tävlar vi om vem som är blötast, eller så bråkar vi om att den andra är bäst osv. Det tar liksom aldrig slut. Samtidigt är vi nog skrämmande lika i alldeles för många avseenden, därför också våra nödvändiga och antagligen alldeles för långa konversationer på msn och så. Haha, hade gud tur eller otur i tänkandet för 18 år sen? ;)

/Bättan

(7!

Då ska jag berätta lite om gårdagen då.

Jag och Annika skulle cykla en ganska liten bit, för vi skulle till stallet, sen skulle hennes pappa hämta upp oss. Under den lilla biten blåste det SKITMYCKET, och jag trodde knappast jag skulle hålla balansen. Men så hände det ultimata...

... Växlarna la av... Ja, jag kunde lika gärna gå, för det gick snabbare än att trampa tusen varv för att komma en meter. Sen kom en lastbil, och jag insåg att nu jävla går världen under! MEN, det gjorde den knappast.

Däremot har jag en taskig förkylning som tack för besväret igår.

Och jag har lite problem med att bli nöjd med min blogg, så den är inte ful, den är inte bara klar.

/Bättan


(5! Att byta namn

Jag förstår mig inte riktigt på namnbyte. På hemsidor som bilddagboken och blogg fattar jag ju, och i viss mån att man vill byta bort sitt fula efternamn (tex Hubrat är ju ett bra förslag) Men vad är det för mening med att byta bort sitt riktiga namn? Jag menar, allting sitter ju i det, minnen, hela ens personlighet.
Träffade på en igår som hade bytat namn, och i och med det anser jag att hon har raderat sitt gamla jag. Det finns inget av henne kvar, mer än i skolkatalogen.
Och meningen med att börja stava sitt namn annorlunda? Det känns bara så jävla falskt, var sig själv för fan! Men tydligen funkar det inte för vissa, utan de måste vara någon annan för att överleva. Psst!

(5!

Fick en positiv överraskning igårkväll, fyfan vad härligt kan jag ju säga! (och, det är INGET snuskigt!)

Och ännu en positiv överrasking var att när jag kom till YA, satt Britt där! Visst, det är ju inget fel med de andra, men Britt ser ju åtminstone till att jag fattar, och hon förklarar utförligt, dessutom är hon ju sjukt rolig! =D
OCH, det är inte direkt stort, men två av mina saker publicerades i tidningen idag, även om det inte är mkt, är det en början, och jag börjar faktiskt tycka att detta börjar bli kul. Kanske gjorde jag rätt i detta, kanske vill jag fortsätta med skrivandet ändå? Och efter dessa fyra veckor lär jag veta!

Jag har insett, att folk som nöjt sig med lite innan, som fått mycket, nöjer sig inte med mindre längre. Det är tråkigt, för det förstör personligheten. Storhetsvansinne heter det visst...

/Bättan

(4!

Vaknade idag, ganska outvilad, av att Hannes gav mig en puss på pannan. Och just då. kändes det som om jag inte hade ett enda problem i världen. Tack för allt du är. <3

(3! Förklaring.

I mitt förra inlägg, skrev jag om ett stort misstag. Jag kan berätta, att det har inte med mina vänner att göra, för jag vet ändå att jag har bra sådana.
Men idag kom det fram en person till mig, och frågade om en sak stämde. Jag blev grundligt chockad, eftersom bara EN person visste om det, den enda person jag vågade berätta det till, eftersom jag behövde hjälp med en sak. Men, tydligen så kunde inte personen hålla käft, utan har till och med förvrängt sanningen en hel del. Tänker inte heller gå in på vad saken gäller.

Jag mår faktiskt skitdåligt över det just nu, och istället för att tro att saken handlar om dig (du som nu läser), så handlar det bara om att jag förlorat en, vad jag trodde var, en viktig person, någon som ska vara en förebild. Men jag har varit med om detta innan, så det är bara att resa sig upp igen, och bita ihop. Göra det bästa av situationen, men det kommer bli jobbigt som fan..

Kanske verkar jag lite emo nu, men jag känner att jag endast har musiken. (och Hannes självklart, han är ju alltid någon att räkna mig, the love of my life.) Visst har jag ställt till med en del saker själv, men de personer jag byggt upp ett förtroende åt, ja, sumpade det visst..

Och kanske är jag ännu töntigare nu, men jag har inte långt kvar till tårarna nu, och fy, jag känner mig patetisk.

/Bättan

(3!

Jaha, så sitter man på sin  APU-plats, men än finns inget att göra. Var ju värsta nervvraket imorse, "tänk så har hon glömt att jag ska komma, tänk så, gör jag bort mig totalt?" Fast, än så länge har ju allting gått ganska bra.

När man ser nånting man inte vill se, vad i helvete gör man då? Likfan sitter man ikläm mellan två, kanske tre, eller ibland flera, människor. Jag fattar inte vad tusan jag gjort för att förtjäna just detta?!

Och ja har insett att jag antagligen har gjort ett fett misstag. Du var ett misstag, att jag litade på dig var ett misstag. Nu, i efterhand, undarar jag varför jag ens sa nåt till dig?! Måste ha varit kortslutning i min hjärna just då, eller, så var det för att jag mådde så dåligt.

/Bättan

(1!

Jaha, redan November, och känns som det är dags att handla julklappar nu, så slipper man stressen sen.
Och, så garanterar man att ha pengar iaf :P

Då åkte Carro för ett tag sen, lite tråkigt, eftersom det blir en ensamkväll ikväll. Tror jag i alla fall?

Så sitter jag här och leker med designen till min blogg. Skönt att bara sitta och koppla av, att bara
koncentrera sig på detta. Den är ju långt ifrån klar, men snart så. Så blir det ju lite personligare
 också, och roligare för mig ^^ Ska nog också försöka lägga in bilder  i mina inlägg,
 så det kanske blir lite roligare.    

Åh, tankar tankar. Tiden rinner iväg, vart blir allting av? den 19nov, då har jag och Hannes varit förlovade i
3 år, men ändå känns det som det hände igår. Det känns som vi varit tillsammans i en vecka, det är
fortfarande så mycket känslor som sprudlar, och det är galet att jag kan älska honom med hela mitt väsen. <3

RSS 2.0