You take the breath right out of me

Dagen började bra, Wänkibänki bjöd på subway-frukost <3<3 Sen blev det lite shopping, även för min del! Dock bara en lång stickad kofta..

Och ikväll är det FEEEEEEEEST! ;D;D

Torsdagsmys

Vaknade relativt tidigt, sov middag, vaknade, åt middag osv. Sen blev det lite snabbmys hos kiseeeen! och nu är det lite mer mys i 4D!

Imorgon är det fest, men jatack ge mig nununu!

Saknar

Inte vad man tänkte sig!

Festen på lördag blev förflyttad till fredag istället. Men det är helt okej, för då blir det en dag mindre att vänta! Känner dock hur kass min utklädnad är, men ja, skit i det!

Nu önskar jag bort dessa planerna,
så jag bara skulle kunna göra som jag själv vill.

I want to start a fight

Skakad till grunden.
Jag vill ha, vill ha, vill ha!

Sittandes i malmö, het i mina jävla lånebrillor (not) och längtar till på lördag. GREAT!

I do my own thing

Happ, kom hem sent igårkväll, och om en kvart cyklar jag till Annika, därefter ska vi dra till Ystad där jag ska hämta ut mina jävla lånebrillor. Sen slår vi följe till Malmö, där hon åker vidare till jobb medan jag ska bosätta mig i själva malmö fram till söndag. TREVLIGT!

Det får bli en lol-bild på mig bara för att jag är så dålig på att uppdatera bloggen nuförtiden..


Don't take his smile away from me

Mhm, sitter just nu i 4D och lever loppan, och tommy är precis lika dryg som vanligt ja <3

Så vad händer i veckan då? Jag ska stanna kvar fram till tisdag senast iaf, och sen beroende på, så blir det nog att jag drar till malmö igen kanske onsdag eller torsdag. Sen är det halloweenfest på lördag, och vadå jag ser fram emot det äckligt jävla cpmycket?! AH! skönt som fan också, för vet redan vad jag ska klä ut mig till och nästan allting är klappat och klart! hoho!

As good as new

Just nu sitter jag i Kisemisens lägenhet, har i stort sett precis ätit ap-god tacos! Annars då? Jo, igår blev det kladdkakebak och sådär. Och idag blev det nybakade scones till frulle!

Plockade även itu min lilla bebis, det var inte många delar som satt kvar, men nu fungerar den sjukt bra och känns så gott som ny! Hur glad är inte jag för det? ASGLAD!

Gud vilken lycka!
Så vackra ord.
Jag dör.

I break the rules but I don't care

Vaknade tio i sex imorse, helt utvilad och pigg utav helvete. Låg och drog mig i 45 minuter, kunde inte somna om.. Och tur som jag hade var mamma redan uppe och jag fick henne att koka mannagrynsgröt (ja, för hon gör den godaste i världen...) Och nu har jag två timmar att döda innan bussen till skolan går.

Sen kommer jag vara hemma klockan 12, och allt som ska göras då är att jag ska dammsuga och renbädda sängen, duscha, och äta. Hur sjutton ska jag klara av att fördriva tiden snabbt fram till klockan sex..?! Jag orkar inte vänta mer nu..!

Vad gör man?

Jag vet inte vart jag ska bli av just nu.
Jag orkar inte vänta, vänta i flera dagar, timmar, alldeles för många minuter.
Det gör liksom ont.
Precis där.
För jag står inte ut med att vänta...

Frozen deep inside, I want you here..

Idag har det blivit att jag har gjort lite läxa (är snart klar med en), och jag har ändrat om lite på rummet och sådär. Så nu sitter jag här och ska avsluta min näst sista uppgift i Text B, med tända ljus och varm choklad. (Vad är väl bättre än varm choklad kalla dagar?!)
Är dessutom väldigt uppåt idag, för jag har bara en uppgift kvar i historia A, och ett prov i samhällskunskap, sen är jag färdig med kurserna FÖR GOTT! Lovely!

Och syndundersökningen igår då? Ja det kunde ju gått bättre om man säger så. om ca en vecka ska jag få ett par lånaglasögon, och visar det sig att mina problem försvinner, ja då ska jag ha glasögon permanent. MEN KUL DÅ! Nej inte alls.. Och dedär fula låneglasögonen ska jag ha på mig hela tiden, folk kommer skratta åt mig...

MEN! håll humöret uppe, jag längtar trots allt till fredag...!

P.S. Imorgon ska jag också leka med bölden ju!

Mhm, optikern nästa...

... Jag dör om jag behöver glasögon...

You stole my life, please tell me why

Jaha, då var man hemma igen då! Lika tråkigt som vanligt att gå in på rummet, upptäcka att min stol inte är där den ska vara, att där är kallt och jag är helt ensam, igen.
Men helgen har ju varit, precis som vanligt, fruktansvärt trevlig! Först blev det lite stim&ståhej i 4D (jag har väl rätt..? ^o) ) torsdag-fredag, medan jag på fredagen drog upp till Kiseeeen, och återigen drog till 4D igår, för att verkligen få känna på hur trött man blir av att skratta! Efter att ha skrattat åt Fredde så länge blir man inget annat än död...

Nu är jag hemma, efter en himla mysig resa hem. Och jag ser redan fram emot nästa helg! Ibland ska man fan få unna sig saker man inte brukar minsann!

Annars då? Jo, optikern imorgon, hur kul är det? Jag kommer säkert få glasögon och se ut som en jävla tönt eller något. Det kommer bli värsta hemska beskedet, typ som "du har blablabla, du kommer dö inom en snar framtid". JA MEN KUL DÅ!

Jag är så förlorad.
Helt borta.
Jag drunknar.
Jag dör.
Jag är så borta.
Helt förlorad.

It's a tidal wave


Idag är jag bara riktigt trött, lite snorig, kall&frusen, men ändå hyffsat glad ja.
Jag är så sugen på vinter, samtidigt som jag vill ha sommar året runt.

Hoho kisekatt

kisekattkisekattkisekatt!

Så jäkla korkade människor är, helt otroligt. Gick in på 3 igår och hörde ifall de fått in några lånetelefoner (de var slut i måndags) Och även igår. Jaha, så frågade jag ju då hur de skulle kontakta mig eftersom jag inte hade nån mobil och man får avi via sms, och han bara stod och titta utan att säga nånting. Jävla retard! Så jäkla ogenomtänkt.

Var även inne på H&M, där jag hittade värsta snygga jackan som jag vill ha så mycket att jag kan typ, gråta en skvätt? Hoho, måste iväg och köpa den och vinterskor inom snar framtid, hoho. Nåväl!

Lördag idag för den som inte visste! ;D

Can you take it to your soul?

Hur kunde det bli så tilltrasslat, allting på en och samma gång? huh..

Idag har jag läxa att göra, vill inte! Har dessutom en del annat att ta itu med, som ändå måste göras förr eller senare ändå..

Blir så trött på mig själv ibland.
Varför vågar jag inte bara säga som det är?
Bara vara ärlig?
Jag menar, vad är jag rädd för?
Egentligen?
Hade jag kanske sagt som det var med en gång,
hade inte massa missförstånd uppstått?
Eller?
Eller är man kanske tyst,
för att man är rädd att kanske såra personen i fråga?
Måhända.
Men ändå.
Om andra kan borde väl jag också?
Eller?

I don't want to be alone

Feels like im torn apart,
And I cannot bleed.

Välkommen tillbaka, nu är jag inne i värsta musikperioden igen. Luv it! Något jag däremot inte gillar är dendär dova huvudvärken jag har som inte vill gå över :@ Nåväl!
Musik = tänkande. Tänkande = både bra och dåligt! Jag kan inte sova än, så slänger in lite tänk i bloggen! Just nu har jag en såndär  "jag-är-uppriktigt-glad-att-jag-har-Böldie"-känsla. Känslan av att ha en vän som kan förstå, som kan tänka snäppet längre än näsan räcker. Någon som ändå bryr sig om att göra någon annan glad, som helt enkelt förstår så bra, och som gjorde mig så glad i måndags genom att bara vara så jävla förstående. Magiskt. Verkligen magiskt. Inga kassa fördomar, eller lägga-näsan-i-blöt-för-att-kunna-snacka-skit-om-det-senare, utan hon är bara helt jävla magisk!

Annars då? Jofan, allting känns så bra nu. Jag bryr mig om saker jag inte brytt mig om på flera år, jag tycker allting är så mycket roligare, och jag har massa ryckningar i en muskel i höger ben som inte vill ge med sig, but it feels great ;D

All I can think about is your smile,
and how it makes me go insane!

Harder than ever before

Jag förstår inte varför det var så svårt just idag, just ikväll.
Och Zombie spelades, precis som alla andra gånger...


Skola imorgon, inte alls så farligt faktiskt. Och jag hoppas på smörgåstårta på onsdag eftersom lillebroren fyller år! <3

I'll be right here waiting for you

Dags att börja på läxan snart kanske? Njää, väntar hellre på att Annika ska komma och hjälpa till. (orka gör det själv.. icke!)

Jag vill dessutom bara spy på skolan imorgon, jag hatar den, vill aldrig mer se den. Lite överdrift, men jag vill verkligen inte alls dit imorgon. Jag vill bara göra roliga saker. MEN, jag ska ju trots allt äta potatisKULOR!! till middag, och jag har ju inte alls varit sugen på det nu i nästan en och en halv månad. hoho!

Annars då? Blev ju shopping i fredags,och vad inhandlades? Jo, en BH x 2 för de intresserade och en cheeseburgare på McDonalds. Luv it!
Och annars är allting jävligt bra idag, även om det är lite trist och grått, och jag sitter ensam på rummet i en kall säng. Men det är absolut helt okej!

You're the answer on you own pathetic question

Woho, mitt internet fungerar igen. Nu sitter jag här med en kopp varm choklad och ska alldeles strax börja på min hemtenta, som för övrigt är bland det tråkigaste jag varit med om... Men, tänk positivt, imorgon drar jag till malmö och då blir det shopping med Wänkiibäng ;D Det är bara det att tiden går så jävla långsamt..
Snart fyller dessutom lillebror år, måste hitta en rolig present till honom då också. Mähä!

Kan dessutom störa mig som fan på vissa grejer, med all rätt också kan jag säga! Istället för att lägga problemen på andra är det kanske dags att rannsaka sig själv, och märka att det är där problemet sitter?

Bild från gårdagens fotodag.

RSS 2.0