In english please

I brist på annat har jag faktiskt bara suttit och läst manga-serier. Eftersom de är på engelska är jag så inne i det att jag inte hänger med när morsan kommer in och säger nåt på svenska. Jag bara "va? kan du ta det på svenska tack?", vilket hon ju faktiskt gjorde. Inte blev det bättre av att Annika ville döda mig med massa svenska sms, för det kändes som jag fick koppla om hjärnan varje gång jag skulle läsa på engelska, och sen svenska. För avancerat för mig en lördagkväll!

... Och! Jag får väl hälsa min kära syster välkommen också eftersom hon läser min blogg! Framsteg på internet för hennes del. Eftersom hon otroligt nog ens lyckades hitta in här, ska jag snart nog lära henne hur man kommenterar också. Men ett steg i taget, hon är ju trots allt inget snille :)


Och eftersom jag nästan aldrig
träffar min syster, så bjuder jag
på en nytagen bild och allt
så att hon inte glömmer hur jag ser ut!

Once upon a time

Nu har det gått så lång tid sen jag borstade håret att jag inte kommer ihåg vart jag lagt borsten. Bra.

In sleep he sang to me

Idag har jag faktiskt inte gjort speciellt mkt. Bara tagit det allmänt lugnt. Gjort några läxor och så.

Under natten laddade jag ner nya manga-serier. Så det blev Inuyasha som stod på tur. Väldigt söt serie faktiskt, och jag gillar att han är lite sådär smått otrevligt och ganska söt, med hundöron och allt :P Well, jag läser hellre mangan än ser på animen. Enda kravet är att översättningen är på engelska, då svenska översättningar suger. speciellt i Naruto.

Nåväl, min kväll kommer bestå av att snart ta ett varmt bad, och sen fortsätta på Inuyasha.

Folk förstår inte hur jag kan tycka om tecknade serier, jag förstår inte hur folk INTE kan tycka om dem!


Let's do this together. Let us talk about boobies.

I brist på annat att göra idag har jag inte gjort mer än lite läxor och varit allmänt osocial. Bestämde mig för att ladda ner lite manga att läsa, vilket blev Girl got game aka Power!! Egentligen skitdålig, skrattretande och pinsam rakt igenom. Jag är inte den som skrattar högt för mig själv, men idag kunde jag faktiskt inte låta bli. Feels good. Jag trivs med att läsa bak och fram texter. Dvs, man läser från höger till vänster sida. Är egentligen i behov av tips på fler bra serier, men det får vänta tills imorgon. Ikväll blir det nog att titta vidare på Naruto.

såhär ser det då ut i Power, men jag föredrar definitivt Naruto och Fullmetal alchemist <3

Once I had a dream

Just nu sitter jag och njuter av nybakta scones och en kopp te. Jag hade hoppats på att det skulle få mitt begär efter en steak and cheese från Subway att stilla sig, men jag är inte mindre sugen nu än för två dagar sen. Ruttet.

Istället ska jag nog försöka lvl:a min druid lite, eftersom mitt pre-paid card går ut på lördag. Inte generöst mot ekonomin!

Well, istället vill jag åka till Boan och handla lite nya tecknarprylar. Mitt skissblock är fullt, jag behöver nya pennor, sudd, och en såndär papperspenna man skuggar med.

Vill en jävla massa saker just nu, saker som kostar pengar. och när kommer studiebidraget? Imorgon. Så här sitter jag fast till imorgon, när alla andra går i skolan och jag skolar hemifrån. Fun! (inte det minsta)

Hejdå.

Now my dreams are left to live through you

Just nu har jag inget bättre för mig. Tänkte faktiskt spela lite wow men det visade sig att servrarna är nere atm. KASST.

   
Well, jag vill ha sommar dirr, så varsågod och ge mig.

Walk the dark path, sleep with angels

Efter en del funderingar, har jag faktiskt kommit fram till en åsikt.

Har man en åsikt, ska man stå för den också. Det kvittar om andra tycker att det är fel, för så länge man har en egen åsikt är man bara mänsklig. Man ska få tycka precis vad man vill, och hur fel man än tycker att en person har tycker jag det är att gå för långt med personangrepp. En åsikt är trots allt en personlig tanke, inte ens utseende.

Man ska kunna utbyta åsikter typ, som jag hade på telefon igår, en "debatt". Det är väl lite det man ändå har bloggen till, skriva ner funderingar och tankar, låta folk ta del av dem och säga deras åsikt. Folk kan tycka att man har fruktansvärt fel, men det är deras åsikt, och jag har min egen. T ex denna.

Jag har också lärt mig att ta reda på fakta innan jag slänger fram min egen åsikt hädanefter.

Jag blev grymt besviken.


Bring her home

      
Bara för att jag och Lög pratade om dem på bussen.
Min kära syster och hennes underbart kära barn <3

Take me, cure me, kill me

Idag har varit en mycket bra dag hittills. Var inne och pratade med monica, och skolan går hur bra som helst faktiskt. Stackars Lögen utsattes för mitt glada humör på vägen hem (jag var tydligen väldigt speedad) :) Kom hem, ringde Annika, pratade om all och inget, fixade lite mer läxor, och just precis fixade jag hemmagjorda semlor som ska ätas ikväll. Kärlek på det!

Egentligen har jag inget speciellt att vara glad över, jag bara är det. It feels great!'

Dessutom blir det kyckling till middag, dagen är räddad!

Into the blue memory

För första gången på jag vet inte hur länge, vaknade jag halv åtta och utvilad. Men så hade jag igår också gjort så många skolarbeten som jag har möjlighet till och jag somnade redan 12.

Vid 11 tar jag bussen till skolan, har mitt vanliga möte med mentorn, hoppas på att få ta bussen hem redan halv 1, annars halv 2. Sen blir det nog en sväng ner till byn efteråt.

På torsdag funderar jag seriöst på att åka till Lund för att bara käka på subway, hade varit sjukt gott! Behöver bara ragga upp någon tills dess.

Well, hejdå.

My fall will be for you

Jaha, då har tydligen IKEA och Jysk fått ännu en konkurrent, dvs H&M! Förbaskat löjligt enligt min åsikt. Fick nämligen hem H&M Home katalogen idag, och jag förstår inte riktigt varför de nu ska ha heminredning?! Ska det nu bland klänningar och kjolar stå koppar och fat när man kommer in i butiken? Äsch, jag tycker att IKEA och Jysk kan få hålla sig till heminredning, men H&M? haha fjuttigt.

Idag ska jag bara skriva klart ett svenskarbete om Stagnelius. Jättekul. (not)

Jag är ingen Nightwish-människa direkt, Vissa låtar är okej, låtar med den nya svenska sångerskan suger. Men, Ghost Love Score är faktiskt ganska bra. (från albumet once) Och den är ännu bättre i min cd-spelare ;) haha

Well, HEJDÅ

Jag har inga kanaler heller

Besvikelse. Jag är så fruktansvärt arg och irriterad på ett antal personer. Förbaskat besviken.

Dessutom är jag en mössa fattigare, eftersom någon tydligen ansåg att han/hon behövde den bättre än jag. Så resten av vintern är jag mösslös, tack för det.

Bitterness

gårdagen

Var helt okej. Trodde det skulle vara lite mer folk än det var. Det var helt okej när Adam kysste min fot oh Boppy lärde mig, vad jag kallar det, försvarsteknik. Det är också fruktansvärt roligt att dra Rasmus i brösthåret för han gnäller som en tjej. Well, kanske kommer det lite bilder senare idag.

Jag mår prima ballerina. Hejdå.

dfsg

Jag har inte alls några planer för dagen längre, eftersom jag inte vet vad jag känner för. Jag får la ta dagen som den kommer.

... Jag kan bli jävligt irriterad på folk som inte vågar stå för vad de tycker, bara för att en annan tycker en annan sak. Fett irriterande.

Frulle kanske skulle sitta bra på plats...

ändrade planer

Tyvärr kunde inte becka komma på grund av en liten olycka i duschen. Så nu tänker jag slappa, och kolla på den nya säsongen av Lilla huset på prärien som damp ner i postlådan igår. Så nu vet jag inte alls vad som händer ikväll. nåväl...

God kill us all.

Idag kommer becka. Idag borde jag göra massa viktiga saker. Kommer jag göra det? Nepp, orkar inte. Inte idag.

Mitt rum börjar likna något nu. Jag har fått Hannes gamla stereo, som för övrigt är sjukt grym och sånt älskar vi! Så snart pappa har fixat en kabel ska jag koppla in den till datorn. (mamma och pappa kommer kasta ut mig ganska snart skulle jag tro) Jag har även fått låna hans gamla flaggor tills jag har köpt nya. Snart ser det ut så som jag vill ha det! :D

It's a good day to die. Jag är gladig idag, gladgladglad!

here i am

Så har denna dagen också haft ett innehåll. Jag har äntligen klippt mig, (blev nog rätt nöjd) och blev bjuden på nybakat hos lie. Jag fick klippa min nagel och allt är katastrof. Jag fick även nöjet att se lie, jockä, eve och lykke åka pulka. Nu ska jag göra varm choklad. Hejdå.

Gutt!

Då var det äntligen klippt!

If you still hate me

Vem kan inte tycka om Green Days hederliga gamla Basket Case ? Det är nog en av de gladaste låtar jag vet.

No feelings...

Då är det helt bestämt att Rebecka kommer till Sjöbo, och det är ett känt faktum att jag inte har något snyggt att ha på mig på lördag. Jag är lite sådär deppig , men ser ändå det ljusa från den mörka sidan. Jag har gråtit en skvätt idag, och skrattat en ännu större skvätt, till och med åt någon jag egentligen inte tycker om längre. Jag har poppat popcorn för att göra mig glad, men misslyckades självklart med saltet. Jag ska nämna lie, för hon är konstig, det sa hon själv.

Jag vet inte alls om detta är en bra dag, eller en dålig dag, eller en dag jag vill minnas eller bara glömma.

Min mobil kan inte ens stava till böld....


I saw you befooooooore

Dagen ska jag endast tillbringa med Hannes. Jag behöver inte förklara med ord att han är min prins eller nåt annat tramsigt. Jag älskar dig räcker runt hela världen. Varför krångla till det när man kan hålla det så enkelt? :)

Nåväl, har jag tur kommer jag få klipptid imorgon, och det kan behövas! Kanske kommer Rebecka på fredag och stannar helgen ut. På lördag är det fest och på söndag, ja då vet jag inte än vad som händer.

Hejdå.


Graviditetens I-landsproblem!

Fick igår veta att man inte får lov att färga håret när man är gravid, eftersom det är för starkt att andas in för barnet.  Hur, hur i all jävla helvetes fan, ska jag, klara av att inte färga håret på 9 jävla månader?! ICKE! Det är dömt att misslyckas!
Jag har dock inga planer på barn än på flera år, ändå tynger detta problem min arma hårnoja...

Happy birthday

Well, eftersom det är någons födelsedag idag tycker jag att det är på sin plats med lite såna där skumma minnen som vi har tillsammans. And I hope she will be happy.

Första gången jag träffade Annika var på en övernattningsfest hos Vera, vilket var i 8:an om jag inte har helt fel för mig? Vi båda var lite smått töntiga, men jag glömmer inte hennes fjuttna hårknut eller glasögonen, eller dendär charmiga rodnaden när vi lekte en lek. Var det sanning eller konsekvens? Nåväl, jag minns inte, men något liknande var det. I alla fall, så minns jag när hon inför alla skulle berätta att hon haft sex. Woho, på den tiden var det ju stora saker haha. Och jag minns att jag var så döööööökär i Hannes att jag trodde mitt sällskap ville ha ihjäl mig. Vera var vänlig och kopierade deras klassfoton, och jag har fortfarande kvar urklippet på Hannes på mitt skrivbord. Men nu är det Annika det handlar om, och inte om min kära pojkvän.

Nåväl.

Jag kommer inte riktigt ihåg sen hur det gick till när vi började umgås, men det är ju ingenting som spelar någon roll nu :P

Det är också ett välkänt faktum att Empoli-frukost är något vi båda tycker om, trots att det blivit (tyvärr) alldeles för lite sådana på sistone. Det är också ett väldigt välkänt faktum att vi, varje gång vi gick till konsum, spontant handlade hårfärg, utan att riktigt tänka oss för. Många gånger blev det väl bra, andra gånger lite mindre bra :P MEN, vi är snygga i vilket fall som helst, blonda eller mörkhåriga! ;)

Jag vågar nog tala för henne också, när jag säger att det finns en hel jävla del obeskrivligt roliga saker vi har gjort. T ex detdär med glasflaskan som vi slog sönder utanför Hannes hus, och fick dricka genom glasskärvor. Eller den gången då männen var på Boda Borg, och vi gick dit för att bara titta på deras hus och imitera vissa personer. Herregud, jag minns fortfarande hur vi nästan var dubbelvikta av skratt. Vi har haft fruktansvärt många förbaskat intima sexsamtal, vi brukade sitta uppe och sjunga till 5-6 på morgonen tills mina föräldrar blev tokiga. Teenager dirtbag brukade det vara, och lite blink 182 och så. Numera brukar vi nog mer kolla på porrfilm, äta något onyttigt, vara vresiga eller skratta. Hon är en såndär man sitter och pimplar vin med, (än har vi inte fått tillfälle, men snart om jag får bestämma ;))

Vi hade ett långt uppehåll ett tag. Ett år rättare sagt. Men jag kommer ihåg i skolan, när jag sa att hennes lugg var snygg, för det var den :) och sen blev det mer och mer, och första gången vi umgick igen var på en shoppingtur på Nova för att handla nyårskläder, som jag tyckte var mycket charmerande ;) haha. Well, det har inte med saken att göra really.

Annika är väl en såndär som man inte kan leva med, men inte heller leva utan. Hon är min lilla böld i röven. Men jag tror jag ska låta den sitta där ett bra tag till ;)

Ska bli intressant, jag tror ju aldrig att någon läser HELA inlägget, men det kommer vara med i min biografi sen, Take it or leave it.

Livet är ett gott skratt

Idag vaknade jag med ett litet skratt. Inger kom nämligen in och var lagom söt när hon sa att hon inte orkade vänta på sin frukost längre. (För er som inte fatta tillbringade jag en väldigt het natt hos Lie) Well, that was fun :)

Idag fyller både Ingsan och Annika år, grattis på dem!

Jag hoppas att jag kan klippa mig på torsdag, jag hatar mitt hår, jag orkar inte ens borsta det. Kort vill jag ha det!!

Nu ska jag njuta av att göra livet surt för mamma, för just nu har jag ett behov av att vara lite otrevlig.

Have a nice day suckers!

beslutsproblem

Igårkväll insåg jag att jag ville färga om håret, inte svart, utan i nån annan färg. Blir folk som känner mig förvånade? Antagligen inte det minsta. Men om jag inte ska ha svart, vad ska jag då ha? Slut på idéer.

Har suttit och funderat och kollat på lite klänningar idag, eftersom det faktiskt snart är student. Jag har hittat en jag vill ha, men eftersom vi har hjärt- och kärlsjukdomar i släkten vill jag inte riskera deras gamla hälsa genom att ha något på mig som de inte kan acceptera eftersom de är så gamla och gammelmodiga. Man måste ju faktiskt tänka lite på dem också, för jag vill inte vara orsak till att de som fortfarande lever tuppar av när de ser mig på trappan.
Men kanske man skulle ha vitt bara för att chockera alla? MEN, då kommer jag säkert spilla något på mig. Äckligt svårt beslut. Får dra med mig Annika till stan någon dag, då brukar det bli  l ä t t & r ä t t !

Men det är inte dagens bekymmer!
 

Denna vill jag ha :) även om det inte blir till studenten tror jag att jag köper den ändå. (klicka för förstoring)

Dummadumma lie!

var är hon när hon behöver vara här och salta mina popcorn?!

INTE HÄR IAF :@


...

Att ha en kåt papegoja i huset med vårkänslor är inte det bästa som finns halv 8 på morgonen...

Sådär!

Nu har jag skickat in 6 läxor och skrivit alldeles för många blogginlägg och varit allmänt ganska duktig idag vågar jag påstå. Så nu ska jag sätta mig med mitt dubbeltäcke, en kopp varm choklad och en plopp (som kajan i hipphipp säger ;)) och bara njuuuuuta och spela lite wow ;D

Nästan lika sjukt som Manson!

Fast på 1600-talet!

Alltså, jag menar Jonathan swift. Alla har vi väl hört talas om Gullivers resor, men aldrig hade jag väl trott att en så kär barnfilm byggde på ett så fult och äckligt språk, och dess innebörd, som den faktiskt gör. Jag blir nästan lite äcklad av det hela.

Hittills under kvällen har jag kunnit med nästan tre arbeten i svenska. Jag har skrivit en text om vad som är ett helvete för mig i dagens läge, och gjort en uppgift om renässansen. Nu är jag på upplysningen och är nästan klar.
haha det är faktiskt skönt att sitta med något vettigt att göra, och ger man det bara lite tid kan det till och med bli intressant.

Samtidigt lyssnar jag på massa musik som jag inte har lyssnat på på evigheter. Dvs Iron Maiden, lite Hammerfall, Slipknot, Sonata Arctica, Korn osv. det får mig bara att inse att det är ganska längesedan jag träffade Hannes. 4 år sen. Vart tusan blir tiden av? ^^

Jävla snopplärare!

Jag tror inte jag är den enda när jag säger att jag bara vill strypa vissa lärare för de är dumma i huvudet. Speciellt dendär vi har i Arbetsmiljö och säkerhet. Jag åker in till skolan en jävla dag i veckan, och inte ens då träffar jag honom, ändå lyckas han! Ena dan ska jag söka information på internet, andra dan finns det i boken, och tredje dan måste jag gå till bibblan för att det inte finns varken på nätet eller i boken, SÄG DÅ ATT JAG SKA GÅ TILL BIBBLAN DIREKT FÖRFAN.

Så kommer jag spendera mitt lov, med läxor. Men det gör ingenting, för jag har ändå inget annat planerat. Vill nog hellre ta igen allt jag missat under en vecka än att bli underkänd. Well...

Idag är det en slipknot dag. Jag och Hannes lyssnade alltid på dem när vi träffades. Vi har till och med en egen låt. Musiken får göra mig glad för dagen, eftersom älskling är på inflyttningsfest i malmö.
Jag tror dessutom att sångaren (trots att jag säger det om väldigt många) har bästa rösten någonsin, iaf när han sjunger vanligt.

Så många känslor.

Memories

Innan idag kom jag att tänka på en engelsk-lektion som vi hade i nian tror jag det var, där vi pratade om världens mest kända tabbar inom brott. Där en kille/man skulle råna en juvelerare genom att kasta en tegelsten på fönstret. Istället för att krossa rutan studsade tegelstenen tillbaka på honom själv, i huvudet till och med, och han låg avsvimmad när polisen kom.

Sånna saker borde inte ens kunna hända. Men jag minns skratten i klassrummet i alla fall.


felfelfelfelfel!

Det där kändes inte alls bra. Tack.


:)

Pratade med min syster innan som skickade lite nya bilder, men orkar bara ladda upp denna.


Hur jävla söt får man egentligen lov att vara?

goodie!

Idag, eller iaf än så länge, har jag faktiskt varit ganska duktig!

Trots att jag h har haft ont i huvudet och fått feber under natten vaknade jag redan klockan 8, och sen dess har jag fixat projektplanen (eftersom någon strulat bort den :S) skickat in loggen för imorgon så att jag slipper det, och jag har skrivit på mitt projektarbete. Jag har också skrivit klart ett annat arbete som ska lämnas in under lovet. Nu ska jag sätta mig och skriva instuderingsfrågor till provet i mdk som jag ska göra på torsdag. Jag känner mig duktig, och det känns bra!

Jag fattar inte att jag egentligen bryr mig, jag tycker ändå bara det är äckligt, falskt.

Idag är en bra dag! :)

it's drivin' me insane

något av det värsta jag vet är utväxten man får i håret när man färgat det. Varje gång jag kommer nära en spegel skriker den åt mig att färga om håret, det bara skriker att det är fultfultfult. Jag får värsta ångest så fort jag ser att utväxten är på väg redan veckan efter färgningen. jag får dampdampdampdamp! (ändå är det bara en äcklig centimeter)

Så fatta då när jag ser andra, som inte färgat om det på månader, och har en sån härligt äcklig utväxt på 10cm på varje sida... Inte alls äckligt, inte alls.

Äckligt är ett jävligt bra ord idag.


I'm in love

Det är insane att man kan sakna någon så mycket. Jag sitter i älsklings tröja, som är stor och mysig.
Hannes, jag älskar dig. Jag hoppas att din ärthjärna förstår det :)

Idag blir det bio, Australia, i Sjöbo till och med! Jag tappade ju hakan när jag fick höra det. En så ny film, finns redan i sjöbo?! OCH, den kostar bara 50kr, och inte 350?! Sjuka grejer detta!

Nåväl, duschen för min del nu, sen vill jag hinna spela lite wow (var ju ett bra tag sen nu) kanske hinner jag bli 60 och få epichest! Sen ska jag läsa klart fröken Julie, och plugga lite till mdk. Jag ska sakna Hannes ännu mer (om det går) Sen blir det bio, och har jag tur kommer äckling (internt skämt) hit och gör min dag komplett.

För attans vad jag älskar honom!

Nu vill jag inte leva längre!

Gissa nämligen vem som ska till Metaltown, MEN INTE JAG?!

Jo nämligen bland annat
- Dragonforce
- Trivium
- Pain!
- Disturbed
- Children of bodom (hur jevla nice hade det inte varit att få dregla över Alexi Laiho igen?)
 
Men det värsta av allt....

Manson ska dit. Superdupersexiga Manson ska dit, OCH INTE JAG.

Jag känner för att gråta en liten skvätt. FU.


Och till råga på allt fick jag just veta att Inflames och Soilwork ska till Sweden rock tillsammans med massa andra, men dit ska jag inte heller. Jevlajevlabögröv!

frusen & kall som fan

Jag och lillebror var just nere i byn och shoppade loss (?!) eller inte. Handlade två semlor, som jag för övrigt varit sugen på i flera dagar... Vi var på bibblan och lånade Fröken Julie av Strindberg (palla läsa, NEJ!) Så blev det en liten cola och ett toblerone på netto (man måste ju ladda upp under mensveckan, ftw)

Men nu fryser jag och kroppen mår inte alls bra. Jag fattar inte varför det inte bara kan bli varmt NU! Fattar inte varför det ska vara så svårt...

Ge mig värme, så får du kärlek.

This pain is not ok!

Ibland blir jag lite irriterad på min knäppgök till pojkvän wtf. Han kan sitta där och gnälla på att jag är lite smått otrevlig, godissugen, att jag har ont i magen och känner mig smått äcklig. Dvs att han gnäller på att jag har mens. Men vafan, killar hade inte klarat av att ha mens en gång i månaden, och om de nu hade det, så hade de verkligen inte gjort narr av oss för det heller.

Killar är verkligen några riktiga veklingar. Föda barn kan de inte heller göra. Istället gnäller de över en fjuttig jävla förkylning. (iaf pappa tycker det är riktigt manligt ?! ) Well, de kan ta sig i baken.

Lillebror var iaf underbar och handlade jordnötsringar till mig :) Han är så söt min lille lillebror!

So call me by my name

Jag är glad. Så himla härligt glad!

Klockan är liksom bara sådär 20 i 5, och jag kan inte sova längre. Istället skickade jag just in min krönika till mentorN. (hon kommer ju tro jag verkligen är retarderad när hon ser hur dags den är inskickad) Jag menar, vettigt folk sover ju vid den här tiden. Jag är allt annat än vettig, jag är för glad för att kunna sova!

Jag fick mig just en musikorgasm i hjärtat. Åh så underfullt.

Har jag druckit? Nej, men jag känner mig lite smått berusad på livet!

Tittade i klädeskataloger innan (typ fem minuter sen men ändå) Modet är verkligen en tävling om vem som är sämst klädd i sommar. Jag tror jag ska delta på ren djävulskap bara för att ingen förväntar sig det. Jag ska göra uppror mot världen.

I will never think again.

What a beautiful voice....

Idag har varit lite smått jobbigt. Haft en liten kulspruta i huvudet som bara blivit värre och värre. Snart ska jag dock gå och lägga mig.

Jag fick mig världens skratt idag när Hannes berättade om sin dröm, som han inte visste om det var en dröm eller inte. Men iaf, jag skrattade, han skrattade, jag skrattade ännu mer så jag trodde jag skulle dö. Jag älskar dig.

Imorgon måste jag gå till äckliga bibblan och låna äckliga fröken Julie eller vad den nu heter. Pissbok. Jag tycker inte om att tvingas läsa kassa böcker.

HEJDÅ, hoppas ni sover kasst och kissar i sängen.

Vem röstade för snö?!

Vill inte ha snö. jag vill ha sol och värme! (och en semla för den delen också, hade varit fett gott<3)

Idag har jag bara tagit det lugnt på grund av en lätt huvudvärk. Skönt är det väl att det inte kommer lika ofta som innan. Jag har gjort lite arbete och lyssnat på musikmusikmusik <3 Älskling är snäll nog för att jag ska få hans stereo, med fett ljud. Jag kan ju bara säga att mamma och pappa kommer hata honom resten av livet haha! HÄR SKA SPELASSPELASSPELAS :D :D

Ska nog in till Malmö någon dag i veckan. Behöver redan handla nya album, och kanske ett par byxor och nåt mer. Man vet aldrig vad det blir av det ^^

OCH, gott folk. Jag har bestämt hur jag ska ha mitt hår xD

It's a good day to die

Dagen har varit hemskt trevlig idag. Jag har ägnat mig själv en hel del uppmärksamhet, dvs noppat klart ögonbrynen för en gångs skull, och såna där saker. Jag har provat olika frisyrer, kort, uppsatt, långt, nytt, gammalt. Svårt val, men som de flesta redan vet har jag alltid haft stora bekymmer med hur jag vill ha det.

OCH...

...Något som jag inte ägnat mig åt sen förra julen är min cam. Lite löjligt kanske, men genom många år har jag faktiskt haft kul med den, speciellt med kompisar. Synd att jag inte har kvar alla bilder, hade varit hemskt skoj att titta på såhär flera år senare.hihi.


En klawdig bild. Det är en bra dag att dö på. Life feels great.


Vattenpipa i minusgrader

Igår var det en slappedag, skönt som fan faktiskt. Satt med mitt fotoalbum och designade lite. Tror lätt att det kommer bli grymt när det är klart. Måste dock inhandla en vit penna av något slag, så jag kan skriva och rita :)
Sen när klockan var tolv var några sugen på vattenpipa, så drog till Koffe, rökte lite, spelade lol-poker, och kom hem igen halv tre. (mitt i natten alltså) Det snöade, och var kallt som fan. Snön får gärna ligga kvar, om det inte blir slask av det, för det tycker ju INGEN om!

Idag ska det bli ännu mer fotoalbum, för jag vill att det ska bli klartklartklart, sen ska jag nog fan ringa ett samtal, och ikväll blir det film i min underbarus säng.

Du är så jävla ful. Jag vill typ bara kräka på dig.


RSS 2.0