Flowerpower och massa svampar

 Idag är en dag som är full av alla världens möjliga färger. Jag hatar egentligen allt som är förbaskat färgglatt, men idag är det helt okej, Jag känner mig som i en flower power film, med regnbågar och blommor överallt. Som sagt, det är helt okej! Jag är i en knarkad värld idag.

Ska jag, ska jag inte?

Jag har dessutom träffat årets första myra, och han gick direkt sin död till mötes när han trampade under min fot.

Frustration

Ibland vill jag typ bara... skrika högt.

Helst imorgon, skulle jag behöva åka in till malmö. Men som vanligt går ju alla i skolan hela dagen förutom jag. Det hade varit en bra dag att skolka på, men det är inte heller direkt sannolikt att det skulle hända mig att någon skulle göra det.

Jag tänker mer och mer för var dag som går, fanfanfan. idag är jag bara fruktansvärt frustrerad.

It's time to cut the rope

Dötid. Funderingar.

Jag vet inte alls hur jag ska göra.
Skicka detdär sms:et,
eller bara låta det vara,
tills det går över,
eller kanske inte alls?
Jag kan inte veta vad som borde hända,
eller vad någon vill att jag ska göra.
Jag kan inte läsa tankar,
jag kan bara vara mänsklig.
Men är det upp till mig,
eller upp till dig?

Jag hade en jävligt sjuk dröm, eller egentligen flera stycken, inatt. Allting blev bra till studenten. Då var det som om ingenting hade hänt. Men har något hänt över huvud taget? Men jag vet inte, är det saknad, irritation, ilska? Är det någonting alls?

Allting var så mycket lättare när man bara hade en enkel digitalkamera, eller till och med en vanlig kamera med en irriterande filmrulle man irriterande nog var tvungen att framkalla. Vart tog våra fotoglada dagar vägen? Is eveything lost?

Denna bjuder jag på!



Eftersom jag alltid brukar hemlighålla hur mitt hår ser ut under färgningstiden ska jag denna gången göra tvärtom och bjuda på denna bilden! Det är långt ifrån klart (jag vet faktiskt inte ens vilken färg jag ska ha än) och det är ganska ljust och jag känner mig zebra-aktig.

Dessutom har bilden en dold innebörd till. Feel free att fundera ut vad jag menar med det.

EMOFISK

Dagen blev faktiskt inte alls så tråkig som jag trodde när jag vaknade imorse.

Mitt hår ser himla roligt ut atm, men det kan jag leva med. haha! Well, jag har fortsatt på det, (Känner mig lite som lie, smart och sexy) senare blev det en tur till konsum i det überhärliga vädret! Efter det drog Elin med mig till Lögen där vi glodde på Marley and me ( som inte alls var bra faktiskt ) Sen behövde elin hem och skita, och nu sitter jag här, i min älsklings lilla lägenhet med mat i knät och lanar med min lillebror som sitter brevid (<3)

en helt okej fredagskväll.

Operation okänd

Då är "operation okänd" i full gång. Det ska bli intressant att se resultatet.

Dagen idag har varit bättre än igår på alla sätt och vis, och senare ska Hannes också komma hit. villvillvill nunununu!

Well, vissa saker blir man bara så trött på, om än inte förvånad. Jag sitter här och funderar, ska jag vänta? Ska jag faktiskt tillåta denna situationen att fortsätta, acceptera beteendet? Ska det tas ner från väggen nu? Kanske är det dags att bara låta det gå?

Bögkatter och emokänslor



Är de inte så söta, mina små bögkisar?

Idag har varit en fruktansvärt känslomässig dag. Det har räckt med att bara någon (finns en speciell person) tittat på mig så har jag blivit så förbannad och inte alls vetat vad jag skulle göra. Men det slutade med ett söndrigt glas på golvet, skärvor i fötterna och en fortsatt arg kväll. Men samtidigt är det skönt att få det ur sig, konstigt nog. Ibland är det skönt att bara få njuta av smärtan ett tag, och komma ihåg att man fortfarande är mänsklig.

"njut av smärtan som den emo du är". Jag tackar och tar emot. Uppenbarligen finns det en liten del av mig som faktiskt är ganska emo, för ibland finns det inget bättre än fysisk smärta. (Jag är ingen sån som skär mig, men jag biter gärna hål i läppen eller liknande). Varsågod, här har ni en inblick i min sjuka skalle. Nu ska jag sova och drömma om the dentist, massa blod och rakblad <3

tårtatårtatårta <3

Idag fyller pappa hela 48 år (gamla gubbe) och jag gillar det inte alls faktiskt. Jag vill inte att han ska bli äldre, bläbläblä!...

... MEN! Det finns en positiv sak med det ändå, och det är tårtan som står i kylskåpet. Ren lycka alltså <3

Well, i brist på annat ska jag nog glo på bride wars senare, hört att den ska vara rolig, så får la ta och se. Och jag funderar på om jag ska klippa lugg eller ikke lugg? Jag needar hjälp på det området faktiskt. Och kanske har jag kommit på hur jag ska färga mitt hår också. Fyndigt.

Är det mig eller folket det är fel på?

Fick mig ett litet skratt igår när jag läste Carro's blogg. "Antal kuddar i sängen: 3" För mig är detdär helt absurt, endast tre kuddar i sängen existerar inte i min hjärna. Jag hade bokstavligen dött.

Själv har jag nämligen: Två enkeltäcken, två ganska tunna kuddar, tre väldigt tjocka kuddar och en kudde från polen som är lika stor som två av de tjocka. Och ibland händer det att en bit av dubbeltäcket åker in under det.

Well, jag har aldrig påstått mig vara normal, men herregud, bara tre kuddar...?

Ouppmärksamhet leder visst till döden

Det har absolut inte hänt någonting idag, mer än mina klantiga bravader.

Jag klämde fingrarna i dörren på mig själv (egentligen hur fan lyckas man?) Och jag brände mig på min läslampa (där fick jag för att jag skrattade när någon annan gjorde det...) Under middagen, utan att jag märkt det, tappade jag sallad i knät, så när jag reste mig för att gå trillade det ner en halv salladsskål på bordet, plus att jag blev irriterad och råkade välta ut ett mjölkpaket. SEN, snubblade jag på nedersta trappsteget och trodde att nu dör jag, jag bryter nacken mot soffan, men jag trillade inte ens. Hepp.

Trots att dagen varit så otursdrabbad har den varit bra. Nu har jag mest blivit nyfiken på hur det känns att bli knivhuggen eller strypt. Och jag vill döda en get.

Mohahaha!

"Du är så jävla le och rälig!"

Mohahaha! Pappa, du anar inte hur rätt du har! HAHA!

Äntligen hemma igen!

Borta bra men hemma bäst, så sant så sant!

Kom hem från Åhus klockan tre idag, och jag har bara slappat heeeeeela helgen. Det jobbigaste jag gjort var nog att måla Dampes tånaglar svarta (han gillade mina så han ville vara lika snygg) Har en del blåmärken efter Selma som jag lekt som ett barn med, och lider lite av sömnbrist.

Men nu är jag iaf hemma igen, och jag har faktiskt satt mig ner och planerat min studentmiddag efter utsparken den 12 juni. Fyfan vad skönt det ska bli! I vilket fall som helst, jag har panikpanikpanik! Snart bara två månader kvar och jag måste skicka inbjudningar, handla hem vad som krävs, fixa en helt okej utstyrsel (ska bli svartvitt iaf!) och miljoner saker till....
P A N I K !

MEN ... Trots det ska jag slappa i min säng med en fantasybok tror jag, behöver lite distrahering ett tag.

Och, detta var lätt bästa helgen på länge.

Rubrikbrist


Här i Åhus är det vårvårvår!  Jag har varit vaken sen klockan sex (då stod solen rakt i ansiktet på mig) och snart är det dags att ta sig en långpromenad ner till havet, gå barfota och känna sanden irritera mellan tårna!

Haha!

"Ps. Solen skiner och jag tror att det snart är vår.DS" Haha, hur kan jag annat än tycka om min mentor? xD

Dessutom fick jag detta.

"Hej, Lisbeth skrev VG (40p) på provet. Hon var en av dem som skrev bäst på provet i MP3A." Om jag kunde få så höga poäng på det lilla fattiga som jag skrev, kan jag inget annat än säga att min klass suger! (förutom Carro ofc, för hon är snygg)

Men herrejisses, jag kan inget annat än skratta!


Solglada dagar!

Hur kan man bara låta bli och vara glad sånahär soliga dagar? Det får verkligen humöret på topp!

Har för övrigt varit vaken sen halv sju idag, och än så länge har jag tvättat åt Hannes, läst lite, städat och småpysslat. Bussen till Åhus går 10 över 2, så vi är framme runt 4-tiden, där Helene & Semlan kommer möta upp oss! Ska bli skönt att åka iväg helgen.

Sen har jag inget mer intressant att säga. (mer än att alla sura jävlar kan ta sig i röven)

Glöm förfan inte...

.. Att man ska behandla folk så som man själv vill bli behandlad. Du har fan INGENTING att gnälla över, för synden straffar sig själv.

Idag är det en kanondag! Vaknade klockan 9, steg upp, bakade scones (kan väl säga att jag har fått ett beroende) och tog mig sedan en promenad på hela 3 timmar! Och precis som igår känner jag mig bara happyhappyhappy! Dessutom ska jag om en liten stund till älskling, happyhappyhappy.

Jag känner mig ännu mer på topp, för jag har insett att jag börjat få ett litet mönster i min lilla tillvaro nu. Går upp tidigt, äter frukost och äter regelbundet under dagen, tar mig långa promenader varje dag. Det får en verkligen att må toppen! Och, jag tänker inte på vad andra ska tänka och tycka, utan jag gör faktiskt vad som behagar mig.

Alla dagar borde vara som en karatefylla, glad och full av skratt! Bort med alla jävla tråkigheter, sånt orkar man inte med! Man ska bara vara happyhappyhappy!

I've been waiting for the sun



Hur kan man låta bli att bara älska min underbara kise som har invaderat min säng och somnat med huvudet på min bok? Han är tredje mannen i mitt liv. ;)

Idag känner jag mig bara lycklig! Den känslan har tagit över helt, och jag är bara gladgladglad hela tiden! Och det fina vädret och den underbara solen har definitivt inte gjort saken sämre!

Tyvärr kommer jag inte få träffa Hannes idag :( MEN, imorgon! Och imorgon, då ska jag packa mina saker för att på fredag drar vi till Åhus och Hampe & Len! Vi får hoppas att det också blir fint väder så jag kan ta min kamera med och hitta lite ny inspiration vid det underbara havet!

Jag vill bara ha solskensolskensolsken! Och jag älskar mitt glada humör!

Lillebror och skrattanfall

Jag och lillebror såg för en liten stund sen på de två senaste avsnitten av Andra avenyn. Programmet suger, men något av det roligaste som finns är fan att kolla på det tillsammans med honom, för det slutar alltid i skrattanfall (speciell när man ser greger och hans übersnygga gula cykelhjälm) Kanske är svårt för andra att förstå, men tisdagkvällen med lillebror är absolut veckans höjdpunkt!

Min fina lillebror, höjdpunkten i mitt liv.

Och!!

För övrigt fyller min systerdotter två år idag (!!)

Bilden är tagen när hon var 4 månader :)

If i only had a dream

Någon som missat att det blåser ute? Tandläkaren hade gjort fel så jag blev inte ens undersökt (bra jobbat) Situationen blir inte bättre av att jag blir så jävla förbannad på vissa människor. Just nu är de tre räknade, och jag håller på att bli fruktansvärt vansinnig!

Så nu skiter jag i omvärlden och kryper ner under dubbeltäcket med en bok och en kopp te!

Desperation

Snacka om att tiden ibland går sjukt långsamt. Har redan varit uppe i två timmar, och det är en och en halv timme innan bussen går. Jag har brist på tidsfördriv. Senare ska jag till tandläkaren igen (!?). Det är min übertråkiga dag.

fyfaaaan säger jag bara!

Jag kan säga att jag fick mig just en jävla chock! Tack, tack så jävla mycket för att du förstör mitt liv!

Trött i skallen, het potatis

Har suttit och pluggat mdk nästan hela dagen nu, varvat med att äta lite, gå en runda, läsa lite i en superduper tråkig bok, sovit middag, lyssnat megahögt på musik (passade på medan mamma sov så jag kunde irritera käringen) Jag har också tryckt i mig tre liter vatten, och måste därför springa och pissa ungefär var tionde minut.

Dessutom damp det ner en väldigt trevlig överraskning i brevlådan idag! Och ännu en kommer antingen på torsdag eller fredag!

There is no need for conversation

Om ca 15 minuter blir det nybakta scones till frukost. Det är faktiskt skönt att gå upp tidigt och göra saker, tex baka en sjukt härlig frulle!
Dagen kommer bestå av pluggande till MDK provet som jag har imorgon.

Jag blir så arg på vissa människor att det är helt jävla insane! Jävla fanfanfanfanfan! Jag vill bara ta mitt pick och pack och dra till stockholm, för det är där jag behövs just nu. Träffa barnen, komma bort från det skånska klimatet ett tag, kanske för två veckor eller så. Well, jag hoppas!


Happy birthday liebabe!


Today is Liebabe's birthday! Hoppas du får en superuperduper dag!

Sådär!

Nu tycker jag att jag är tillräckligt nöjd för tillfället. Detta känns mer typiskt mig än min förra design iaf!

Omdesign pågår

Just nu ska jag sätta mig ner och designa om min lilla blogg! Så få nu ingen hjärtattack över hur hopplöst det ser ut atm!

Sexuellt frustrerade pensionärer


Precis som alla andra laddade jag ner picasa 3 för jag orkade inte sitta i ps och fixa, så bilderna från igår blev inte bättre än såhär.

Tänkte resumera gårdagen då.

Började med förfest hos Lian där det blev tårta (hennes mormor ska ha credit för att den var så god) och sen blev det ölspelet och folk trillade in hela tiden tyckte jag.
Det var dessutom inte meningen att jag skulle med till ystad, men det slutade med att jag följde med ändå. Drog till Donna gina där jag uppenbarligen söp bort min halsduk (förra festen var det ju mössan) och sen skulle vi till bar a bar, men det visade sig att dansgolvet hade stäng eftersom Öja hade öppet. Dessutom skulle de stänga klockan ett, vilket bara visar vilken dålig standard där är.
Blev istället att jag, lögen, fanny och sandra drog till max där jag och fanny handlade en maxbox för 19kr styck. Sen tog jag och lögen bussen hem halv ett, och väl i Sjöbo var ballen snäll och körde mig hem i sin lilla volvo. Det blev en hel del skratt och roliga bilder! Det var mycket som blev sagt och gjort!

I had a fun time girls!

Gud skapade människan för att den skulle ha sex med banansmak!

Kvällens höjdpunkt var lätt när Lie skulle hälla upp vin i glaset, och i sin förtjusande oförstånd glömde ta av korken först. Där kom nämligen inget vin när den satt på. Men det fattar väl vem som helst.

För övrigt har jag haft en rolig kväll, mycket skratt och en del alkohol.

Jag har en bra skum konversation med Laura på msn (som jag för övrigt undrar när jag fått tillbaka i kontaktlistan? :P), jag önskade också en offline Forsman grattis på födelsedagen, men nu när jag gjort det är jag inte ens säker på att det var idag?  Och det har hänt en del saker under kvällen. Well, jag har haft roligt som tusan.

Alkoholen är bra. så är det bara. Jag är antaligen några hjärnceller fattigare, men det ät ett helt okej pris.

Konstigt att jag skriver så bra. Eller så är det bara jag som tycker det, och när jag läser det imorgon så är här 100 stavfel. wellwell, nu ska jag dra till Hannes och göra nånting där istället!

Morning in Konoha



En lång promenad med kameran är vad som står näst på tur. Känner att jag behöver lite nya bilder. Den überdåligt redigerade bilden tog jag sommaren 2007. Dags att ta sig i kragen igen!
Dessutom har jag massa spring i benen, och jag hörde fiskmåsarna innan, då kan man omöjligt hålla sig inne längre! (att så simpla saker kan göra en glad!?)

pretty much bad things.

Jag har haft min natts sämsta sömn någonsin. Sådär illa har den varit att det hade varit bättre att inte ha "sovit" alls.

Dagen i sig är väl inte direkt speciellt. Men senare ikväll blir det  att dra till Lie för att fira hennes födelsedag, och sen hem igen runt halv tio-tio. Efter det vet jag inte vad som händer. Kanske ska jag fortsätta nöta Naruto.

wellwell.

Seriöst oseriöst!


(Förlåt mitt oseriösa beteende, men med en cam kan man inte vara annat än seriöst oseriös!)

Hur kan man annat än älska denna underbara hårklämma? Jag föll pladask för den, den är underbar! <3 Den kommer dessutom tillhöra morgondagens outfit!

Ps. Jag gillar mitt hår just nu.

You take my soul away

Ingen är lyckligare än jag att snön smält bort igen. Kom just hem efter en promenad på två timmar i det überhärliga vädret! Tror jag ska göra det till en vana att ta en morgonpromenad varje dag!

Och humöret är ännu mer på topp då jag klickat hem lite nice stuffs från internet, och ännu gladare blir man av att spamlyssna på Kiss's Crazy nights.

... Behöver baske mig åka in till malmö i nästa vecka också, får la se om jag pallar ragga upp någon. (eftersom alla går i skolan så vet jag ändå vad svaret kommer bli). Jag har aldrig övervägt att åka in själv, men det måste ju verkligen suga. wellwell,

Såg dessutom Revolutionary road igår, och jag kommer antagligen inte se den igen.

JAG BORDE DÖDA EN GETJÄVEL. Bara för att det är något alla borde göra.

Nostalgi



Nu har jag tagit bort min bdb helt och hållet. Orka ha den när jag ändå inte använder den.  Däremot hittade jag bland annat denna bilden, som Timmy skickade till mig för typ två år sen :P Med det följer en rad ganska roliga minnen, bland annat från affären. Men det var lääääääängesen.  Det var läääääängesen jag hade alla mina vattenkorvar som Rasmus för övrigt runkade sönder. Och ödlorna jag köpte, ja den ena gick sönder redan i affären, då stackars timmy fick utstå mitt övertrötta jag. Den andra ödlan, ja den försvann...
Jag skulle kunna skriva hundratals saker, men det är ändå ingen som orkar läsa det. Men jag är åtminstone glad att jag kan se tillbaka på vissa tillfällen med ett skratt. Det var absolut en leksaksaffär där man hade kul!

Minnen jag absolut måste komma ihåg.

Olyckan är total

Min mobil är borta. Puts väck. Borta. Jag är en aning frustrerad.

Jag funderar på att klicka hem lite saker från h&m, bland annat detta. Kärleken är fullständig.



Senare ska jag nog kolla på The curious case of Benjamin Button, och kanske även Revolutionary road. Igår kollade jag på verklighetsbaserade The duchess. Total olycka rakt igenom. Jag kommer inte se den igen.

"no matter..

.. how hard the night is,
the morning will always come"

Still, there's nothing.

Sitter med en lagom äcklig grandiosapizza i knät,
ett glas kass äppelcider,
och jag har fortfarande inga svar.

At the moment..

Things feels good.

Ibland är det bara så skönt att prata.
Att prata med någon utan fördomar.
Att för en gångs skull inte sitta och lyssna på andra,
utan faktiskt prata själv.

Det känns ovant,
men skönt.

Jag vet att jag inte är ensam,
men ändå vågar jag inte lätta mitt hjärta hur som helst.
Vågar inte tala om hela sanningen.

Ibland är det okej att vara rädd.
Jag är inte längre rädd för att vara rädd.
Jag vågar känna saker.
Bra eller dåliga.

Jag klarade inte av att sätta in ett youtubeklipp här, så länkar istället.
http://www.youtube.com/watch?v=hTvTYUd77qQ
Den förklarar ganska så bra.

fanfanfanfanfan!

Detta går inte! Det funkar inte,
det bara skiter sig.
Går åt helvete.
Jag sitter fast i skiten,
kommer inte loss.
Helvete också!
Något måste göras,
men vad?

I'm stuck in this damn mess.

"Why...

are people always envious of what others have? Why don't they realize their own good points?"

Kloka ord.


We are all dreamers

Idag händer inget speciellt. Ska börja på att läsa Fruit Basket eftersom jag har hört att alla tjejer borde läsa den (!?) Kanske, i brist på annat, blir det att plugga lite om jag hittar rätt stämning för det.

We are fighting together

Jaha, så vad har jag gjort ikväll då? 

Jag har bakat en kladdkaka (som för övrigt blev bättre än någonsin, skitgod!!) Ätit en liten del av den. Jag har duschat i en timme, där skönhetsbehandling ingått (dvs hårinpackning, ansiktsbehandling, rakning av ben mm) Så nu ska jag krypa ner i min nybäddade underbara säng och fortsätta kolla på naruto!

I hear the footsteps walking by

Angels don't kill - Children of Bodom är bara förjävla bra, och alexi laiho är bara förjävla het.

Dags att rensa ut i lådorna igen, för nu när jag städat är de smockfulla. MEN, var fan gör man av allting när man väl rensat ut det? Skulle säkerligen kunna fylla en hel soptunna.... Men nej, där är mycket som jag inte vill slänga, känns så onödigt. Borde kanske skänka till välgörenhet?


Alexi Laiho. Jag fattar inte, alla tjejer älskar väl killar med långt hår? :O Well, Mr finsken är sjukt snygg IRL iaf, det kan man inte förneka!!

I don't want to live in a dream one more day



Bara för att Selma är så söt och att vi får tillbaka henne när jag och hannes skaffar en större lägenhet.

Jag hade mycket att göra idag, men känns som om jag inte fick gjort det allra viktigaste. Där är så många tankar som ligger och gnager och irriterar, och jag kan inte koncentrera mig på speciellt mycket.

Istället började jag städa rummet, med dammtorkning och allt (händer inte speciellt ofta det heller) Pappa fixade kabel mellan datorn och stereoanläggningen, så musiken är på max och jag kan sjunga hur mycket och högt jag vill utan att någon faktiskt hör mig, inte ens jag själv. Jag har fått inkopplat x-boxet, så senare blir det att spela lite nintendospel. Annars händer det nog inget speciellt ikväll. Jag ska sakna Hannes. Hejdå.

I brist på annat



i brist på annat att göra idag har jag läst klart hela Inuyasha. Dvs 56 böcker, 560 kapitel, ca 10 000 sidor. (dock inte bara idag för er som är  trögtänkta) Well, vet fortfarande inte riktigt vad jag tycker om den. Ganska söt faktiskt. Funderar på om jag ska ta mig tid att kolla på filmerna också eller om jag ska skita i det...

... Nåväl. Nu ska jag fortsätta på Naruto så jag kommer ikapp Shippuuden igen (kollar om serien för andra gången) Den serien kan jag åtminstone säga att den är bra!! Däremot är det lite fjuttigt att Naruto springer omkring i värsta scoutdräkten, men det hör ju till.

Ett fruktansvärt tråkigt inlägg egentligen, som ingen ändå kommer kommentera. Kan bero på att ingen av mina kompisar delar samma intresse för manga och anime som jag, och ingen kommer säkert veta ett fjutt om vad jag egentligen snackar om.  Men det är jag van vid! Hejdå!

Come back and save my day

Pratar med min syster på msn atm, och damn, jag saknar henne och barnen sinnesmycket.
   
Syster, Isabel &Inez :)

Kan också säga att mina ögon dödar mig. Fattar inte hur det kunde bli såhär. "överansträngdhet"? Hur fan gick det till?! :s Jag hade hellre tillbringat dagen och kvällen med bölden och ätit ostbågar, men med huvudvärk och ögonproblem är jag nog inget vidare sällskap ändå :/  I miss the time when it was only you and me...

Egentligen borde jag inte sitta här, det gör inte saken bättre. Egentligen borde jag fixa med mina läxor, men jag klarar inte det just nu. Det värsta är att jag får så jävla dåligt samvete för det. Svindrygt.


Kill me, plx.

För tillfället lider jag av överansträngning i ögonen, så jag har inte orkat sitta vid datorn, och har mestadels bara legat i sängen och blundat. Jag har inte ens kunnat göra mina läxor i tid, vilket inte alls är bra.

Just nu är jag hos min äckling (internt skämt) och har planer på att stanna här resten av veckan. Min lilla äckling är så fin, för direkt när jag kom hit fick jag semlor som han köpt, och massage... hihi, I won't tell you more than that. ;)

Nä, ska försöka gå och dö nånstans, mina ögon tar död på mig. Ha en dålig natt och dröm om runkande apor!


Kiss the springfeelings!


Min dag idag? Både ja och nej. Jag är happyhappyhappy!

Kom hem från skolan för en liten stund sedan. Redovisningarna var astråkiga (förutom när Carro pratade, för som sagt var hon snygg idag ;) ) haha. Hade min egen redovisning enskilt för Carmen, och vi satt och pratade i faktiskt 40 minuter, om skolarbeten, klassen, hur hon som invandrare är svensklärare. Jag gillade henne inte riktigt innan, men jag har faktiskt fått ny respekt för henne. Nåväl...

Jag är trött som en prostituerad (om de nu blir trötta?) och min kropp är lika kass som en kärring på 200bast. Den vill inte fungera riktigt som jag vill. Kasst kropp jag har fått. Jag undrar vems fel det är!?

Jag är ingen direkt toppenfotograf, men jag blev bara så glad när jag såg snödropparna, för det betyder att våren är på väg! Dessutom försöker jag lägga in bilder lite oftare, det är ju faktiskt roligare då.

Medan jag ändå är igång, så kan jag väl säga att jag är glad att mina slängda gamla saker kommer till användning. Haha, gud så patetiskt.

Det går inte så bra

Klockan är halv tre, jag ska upp halv 7 eftersom jag ska till skolan och fixa redovisningen och kolla på andras, not very fun. Mer än om Carro ska göra det, för då ska jag kolla på hur snygg hon är. (drucken? Nejdå)

Det går inte så bra med försöken att sova. Lillebror är min lilla snuttebror (hihi) och vi är vakna tillsammans. Jag vill fortsätta läsa Manga medan han kollar på Björn Gustafssons dvd. Ingen bra kombination, för jag skrattar, läser ingen manga, och ingen av oss sover.

Vi är söta tillsammans, lillebror och jag.

När Björn Gustafsson spelar Benjamnin är han är han så äckligt lik vår lärare Jan. Jag hoppas han är i skolan imorgon, jag ser SÅ mycket fram emot att få träffa min favoritlärare!

Full? Nepp, fortfarande inte, fastän jag önskar då det kommer fruktansvärt läskiga ljud uppifrån.....

"how troublesome"

KOM TILL SKOTT FÖRFAN, jälva baka!

RSS 2.0