Today is the day!

Trots alla deppigheter har jag sett fram emot ikväll! Jag tänker inte låta NÅGON, inte en enda, förstöra dagen för mig. Jag ska festa ikväll, med gott folk. What could be better?

Däremot är det första nyårsafton jag inte firar med Hannes sen vi blev tillsammans. Känns lite smått skumt.

Tänker inte heller skicka sms till alla jag känner, det har jag inte råd till :P En extern hårddisk står nämligen näst på tur! Vilket innebär MASSA anime, wiho, livet är räddat <3

Well, gott nytt år på er gott folk. Snart nytt år, snart nya tag!

Helvete

Denna gången kan inte ens pappa hjälpa mig.

....

Jag dog!


Små bröst

Jag önskar att gud hade kunnat ge mig små bröst, och någon som ville ha stora hade kunnat få mina istället. Verkligen ett fjortisinlägg, men jag blir numera riktigt irriterad över att det bara görs kläder för smala eller småbröstade människor. Väldigt blä! Bara för att jag har stora bröst så ska inte jag kunna ha fina kläder? Som tex nu till nyår. Jag får nöja mig med en fattig klänning, well well.

That's it. Nu är jag hos Liebabe, och snart ska vi och hämta ut mina kläder, hihi!

HEJDÅ

Musikmusikmusik!

Sitter och lyssnar igenom pappas nyårsmixar nu och analyserar lite. Fetebra <3

Såg en sak för bara några minuter sen. Pappa har en likadan förlovningsring som jag har. Enda skillnaden är att hans är nästan 30 år gammal och lite sliten. Sjukt komiskt, min pappa och jag. hihi


Åter hemma

Kom hem för en liten stund sen. Fick jag köpt vad jag ville? njaa. Fick tag i ett skärp iaf, som glittrar i lila, sånt gillar vi! Sen köpte jag inget mer än potatis och potatisskalare till Hannes, en jultomte till mig själv och en plastkasse.
I affären stötte jag på Eve ett antal gånger, och hur hemskt det än låter är jag glad att det är mer än bara jag som har beslutsproblem vad gäller hårfärg! ;) haha.

När jag var inne på Anders färg, eller clororama som det numera heter, kom det fram en och började prata om hur bra min krönika var, och de andra texterna för den delen också. Bestört som jag var, frågade jag hur tusan hon kunde veta att det var jag? "krönikabilden" blev svaret, och utan att tänka mig för säger jag bara "ser jag verkligen så retard ut?!" Efter lite skratt och ett hejdå gick jag, och har inga planer på att gå in där den närmsta tiden igen....

Shoppshopp

Om en liten stund ska jag dra ner till byn, i STORA sjöbo. Lite ironi där.

Idag är ingen bra dag, det är kallt, rått och mina fingrar värker. Eller rättare sagt, jag har ont överallt. Ska fundera på att faktiskt gå och sola en stund och mjuka upp kroppen igen. solbränna är jag inte det minsta intresserad av, men det är det ingen som kan förstå av någon anledning.

Mitt pre-paid card gick också ut idag, det suger faktiskt. Det är den enda sysselsättning jag har atm. Lite trist, det verkar som om det bara är jag som inte är upptagen 24/7. Wellwell...

Jag är på väg att bli en glad människa igen, wiho!

Fullt shå!

Min hjärna har äntligen kommit igång igen! Jag är inte lika depp längre, fyfan det är så jävla skönt! Hjälpte pappa för en stund sen med nyårsmixen på 4 timmar som ska spelas på radion mellan 22-02 på nyår. Så jävla bra är den, daddy med för den delen!

Fullt shå var det ja! (vet att det egentligen inte stavas shå, men det ser sjukt gulligt ut) Behöver ut i byn, eller ystad, och hitta passande accessoarer till nyår, sen brakar nyårsfesten loss, och sen blir det ännu mer fest till helgen. Fyfan det kommer sitta som en smäck! Jag är ganska pepp ;)

Bilden är från sommaren 2007, en himla bra dag!

Ljusare tider, förhoppningsvis!

Sitter just nu vid pappas dator. Just nu lyssnas det på Guru Josh Projekt - Infinity klaas remix. Den är bäst, basen får hjärtat att slå i otakt, och den känslan är verkligen välkommen! Det är inte mycket, men det känns lite bättre nu iaf, jag behöver bara lite hjälp att gaska upp mig. Bör väl skruva ner innan mamma gnäller över att tavlorna hänger på sne, men hur jävla fett är inte det?!

Fick mig också ett ganska gott skratt när jag läste att Annika inhandlat lite nytt folk haha!

Fortfarande 3 minuter kvar av låten. ååh mitt hjärta sjunger! Jag vill bli Dj, jag vill bli nästan lika bra som pappa. Det är det enda jag vet just nu. Me and the music!

Och Hannes bestämde sig för att sova hemma inatt, och det känns sjukt skumt. Jag har liksom ingen att... prata med.

Nu är jag trött av att sitta inne, så en rundtur utomhus står nog på tur härnäst. Frisk luft, jatack!

Shoppingtur iaf

Det blev ändå en shoppingtur idag! Med pappa, och hans fru på ett hörn....

Blev en klänning som pappa tyckte var fin, så då var jag ju bara tvungen att köpa den! Kort, svart, draperad med spets. Ganska fin ändå och fruktansvärt modern egentligen för min del.
Så, kanske bara ska ta mig en tur in till Ystad, se om jag kan hitta ett snyggt halsband, armband kanske, och möjligtvis ett midjeskärp. och en fika :) Sugen någon? ;)

Trots att dan började bra, och fortfarande är bra, känner jag mig förbaskat irriterat nog fortfarande depp. BLÄ! Liva upp mig igen. Jag saknar mitt irriterande jag.

Emodepp

Fick en förklaring till allting innan. Min tonårsdepp är tillbaka. Det är därför allting går helt fel, att jag tycker allting är skit. Blir det inte bättre snart, får jag käka happypills, inte värst frestande...

Fortfarande återstår ett fett problem, något som också påverkar humöret, är att jag fortfarande inte har någon nyårsklädsel. Trodde jag skulle åka, men som vanligt blir det inte som bestämt, tack för det. Och alla andra har redan varit och handlat, eller ska handla med andra, och jag är inte frestad att åka själv. Så antingen får jag stanna hemma på nyår, eller så får jag komma i slitna jeans och känna mig smått utstött. well well...

Känner mig smått frusen.

Nu får det vara slut!

Jag är så trött på mig själv, så trött på allt. Jag hatar mig själv, hatar allt. Ingenting går som det ska, allting går käpprätt åt helvete. Inte ens mina ord faller lätt längre, allting är bara så fel!

Det känns åt helvete, för jag har ont i hjärtat. Aldrig har allting varit såhär felfelfel! innan.

Och jag är så jävla patetisk också, som skriver detta i en blogg på internet. Men av någon anledning så är den illa tvungen att lyssna, hur lite den än vill...

Nej, dags att torka tårarna och sluta skriva dessa tragiska och jävulska inlägg. Snart nytt år, snart nya tag!

-

Tycker det är tråkigt med folk som inte tar tillfället i akt, eller folk som inte senare kan stå för vad de sagt. Jävla tråkigt faktiskt. Det är helt ok att göra så mot en annan, men skulle jag gjort likadant skulle det bli ett jävla liv.

Jag försöker faktiskt, och som tack gör man så? Nejtack, sånt folk klarar jag mig utan!

kul...

Det är alltid lika kul att bli ignorerad. Alltid.

!

Jag tänker på dig Hannes, hoppas verkligen att det bli bra nu!

Ett intetsägande inlägg

Eftersom jag inte ens kommer att starta min dator imorgon, och inte har råd att skicka sms till alla det det står "god jul", får jag önska det här istället. Jag ser inte alls fram emot imorgon.

På något sätt känner jag mig lite... ensam. Bortglömd. Jag vet om att jag inte har gjort något fel, men eftersom personen verkat bli arg, och inte har hört av sig, eller svarat mig, antar jag att så fortfarande är fallet. En enda människa, bortsett från Hannes jag litar på. En enda människa jag önskar skulle ringa, eller åtminstone skicka ett "god jul" sms. En enda människa jag önskar bara kunna prata med. Kanske inte det smartaste att skriva ett blogginlägg, ett intetsägande inlägg, eftersom det kanske inte ens läses av personen i fråga.

Jag tycker allting är pest och pina.

Trallala

Idag är det en ganska trist dag. Jag hade hoppats på lite julkänslor, men nej. Istället är det Manson som står för mina känslor atm. Det finns ingenting jag ser fram emot imorgon. Ingenting. Istället är jag rädd för hur det ska bli.

Men skit i det!

Jag har faktiskt inget vettigt att skriva heller för den delen.

Yes!

Då är nyårsfest kirrad! Tack Eve, räddande ängel i nöden :D Jag ska verkligen välkomna en fylla som heter duga! Och där kommer Laura in i bilden, för hon är vänlig nog att köpa gottgott med sig från Danmark :D Jag är på hyffsat bra humör igen!

Håller på att måla en tavla till Hannes i julklapp, och den är nästan klar. Det sista ska målas dit imorgon, och på julafton får den slås in. Fattar inte, julafton...

Den jag önskar mest skulle höra av sig, har inte gjort det. Tack för det!

Tillfället är blä

Just nu är allting bara blä, skit. Julen är något man ska se fram emot, men denna är bara åt helvete. Det är inte mysigt för fem öre, och jag önskar mer än någonsin att jag inte fanns. Jag önskar så jävla mycket att Hannes var hemma, att jag hade någonstans att gå. Just nu är allting bara blä.

Jag önskar att jag hade vågat prata om det, men det gör jag inte. Jag önskar att jag bara kunde få detta ur huvudet, men jag lyckas inte. Jag önskar att det fanns någon som kunde hjälpa mig, men det finns väl inte det heller. Jag vill bara bli av med detta, slippa detta levande helvete som låter mig må skit. Jag är så less på att gråta, jag orkar inte mer!

Hoppas på en räddning på nyår i alla fall. verkligen hoppas!!

Känslorna tar över

Jag hatar så mycket. Jag hatar så innerligt mycket, någon som jag egentligen borde älska innerligt. Men det går inte. Jag försöker men det går inte, för jag hatar för mycket. Flera gånger, alldeles för många gånger, har jag hatat till tårar. Jag orkar inte gråta mer över detta, men hur mycket jag än berättar sanningen ignoreras den.  Inte av oss, utan den som borde inse felen. Jag har så ont i magen, för det förstör så mycket för oss.

Fyfan vad jag hatar. Det är sjukt, borde vara olagligt.


Nu kan jag åtminstine sätta namn på mina känslor.


julgodis och landet

Igår stack jag till Carro, eftersom hon skulle vara ensam hemma. Redan klockan 3 tog jag bussen, och sen bestod kvällen av lite film, hemabakat julgodis (svingott kan jag ju säga!) och lite film. Bortsett från det var det ett jävla blåsväder och en anka verkade ha försvunnit.
Så imorse gick vi en runda, och jag fotade. ÄLSKAR landet, älskar allt som har med det att göra, det är så mysigt :) Speciellt i Carolines hus, med massa julpynt och allt var bara såå myyys! haha. Sen klockan 4 tog jag bussen hem, för att här sätta mig och spela lite wow. Numera är jag lvl 49 för den som undrar. Slacker är vad jag är...! (;

Ikväll vet jag inte vad som händer. Lär väl bli sängen som ska vara min vän, hihi. Ska också försöka göra klart Hannes andra julklapp, och kanske se en film.

EMOFISKTESTIKEL

shit!!

Pappa ringde mig precis.

P: Hej Lisbeth. Tror du att du kan spela schlager imorgon?
J: Är du seriös?
P: Ja.
J: är du dum i huvudet eller?
P: Ja det är jag väl det med. Kan du spela imorgòn? Det är i värnamo.
J: Men vaaaaaa?!?!?! (trodde han skämtade)
J: jag är ledsen pappa, men jag är inte riktigt redo för det än.
P: Jag tror att du hade klarat dig fint, men jag förstår dig. Vi ses hemma sen.

Så la vi på. Fatta, jag hade kunnat få min första spelning redan imorgon! Alltså helt jävla sinnes! Nu under julen vet jag iaf vad jag ska göra! JAG SKA BLI LIKA BRA SOM MIN GAMLE FAR!

Aaah, alltså snacka om att jag blev hyper helt plötsligt :P

Hungrig och trött

Efter att ha hostat hela natten orkade jag verkligen inte gå upp när klockan ringde imorse. Det innebär att jag sov fram till klockan 12, riktigt nice! Brukar inte sova så länge :P

Så fick jag sätta igång och städa på rummet, katastrof som det var. Har hållt på fram till nu att sortera saker, lägga om dem i lådorna och plocka undan allt som låg framme. Nu ser det ganska hyffsat ut, och med lite julpynt :) Men nu är jag både trött och hungrig!

Har också fixat Hannes ena julklapp, så har bara en kvar. Jag hoppas verkligen han blir glad!

Nu är det också lov, och jag har ingenting att göra under kvällen. Men det gör ingenting, kan vara skönt att bara slappa också ^^

nej!

Nu får det tamigfan vara slut. Jag tänker inte bara sitta och ta all skit, allt skitsnack utan att säga ifrån. Från och med nu får det vara slut med det!

Kan också tillägga att jag saknar Hannes som fan, Livet är bra underbart!

Fika&prat

Idag blev man då hembjuden till Lög på fika bestående av kanelbulle och vatten :D Blev även en del tittande på studentmössor, och jag hoppas hon nu gör rätt val!

Sen blev det lite allvarligt prat, och jag började faktiskt fundera och inse att det antagligen är dags att göra något. Och efter två timmar blev det dags att gå hem och fixa middag.

Blev så bestört, så besviken idag. Att en människa, som ska kalla sig vuxen, kan bete sig så mot någon som är så underlägsen. Jag tappade verkligen all respekt där...

Imorgon är det sista dagen i skolan, sen LOV! Fan vad gutt!

/Bättan

Uppdatering

Nu har det tydligen fastställts att centrum för det hela var rumeleåsen, stavning?

Fy, håller med Carro, fattar inte att folk kan tycka det är en cool grej.

... Jag blev fan skitskraj.

Skakad

Komisk rubrik med tanke på händelserna.

Vaknade 6.20 av att hela huset skakade, och vad jag har förstått har det inte varat lika länge hos andra som hos oss. Jag är så jävla tacksam att hannes valde att sova här inatt, för jag vaknade panikslagen faktiskt. Och jag mådde så jävla illa när jag insåg att huset skakade, och min Manson-flagga nästan åkte ner.

4.7 på richterskalan, det var ganska mycket. Vi har inte haft så stor jordbävning på 104 år. Det är sjukt, egentligen. Kärnan var här i Sjöbo, och det var väl ganska mycket i Tomelilla också. Sen har det nått ner till Danmark, och upp över Stockholm...

Färgade linser

Om man skriver ett blogginlägg om http://www.fargadelinser.com/ får man gratis färglinser.

Gör det du med.

Man ska dock ha varit aktiv i minst två månader. Linserna är bra, har själv prövat dem innan.

nötskal!

Idag bar det av till Burlöv Center, för lite fika och shopping! Var ute efter en vinterjacka, men hittade jag någon? - nej. Istället blev det en svart jeanskjol, 149 billigt och bra! Sen köpte jag två par strumpbyxor för festliga tillfälllen (hoppas det blir något snart) en ny mascara, och ett par örhängen. Sen gick bussen hem.

Imorgon är det tisdag, vilket innebär ledighet <3 Jag vet fortfarande inte hur min dag ser ut.

Dessutom, Manson har ny flickvän. Det är inte så att jag vill ha honom, och jag kommer ändå aldrig ha nån chans, men ändå gillar jag honom bättre som singel, haha. Bättan i ett nötskal ännu en gång.

sure, call me emo

Hur kan man låta bli?
Hur kan man låta bli?
Hur kan man låta bli?
Hur kan man låta bli?
Hur kan man låta bli?
Hur kan man låta bli?
Hur kan man låta bli?
Hur kan man låta bli?
Hur kan man låta bli?
Hur kan man låta bli?
Hur kan man låta bli?
Hur kan man låta bli?
Hur kan man låta bli?
Hur kan man låta bli?


Bara jag som fattar vad jag menar, och jag har inte för avsikt att avslöja vad jag menar heller. Jag är bara så jävla fast i hans liv, denna jävla bok har förstört mitt liv. Hans musik är så berusande, like a drug. Det bästa är att han hänger över min säng.

sure, call me emo.

Idolkväll och läggdags

Blev Idolkväll hos Liebabe med Johan. Blev lite cookies med chokladbitar och chips hihi ^^ Har inte direkt kollat på idol så mycket, men tyckte faktiskt att Kevin (är det väl han heter haha?) skulle vinna. Gillade inte Alice värst mycket, och såklart - som den klogogris jag är, tyckte jag att hon förstörde Kiss's låt Heavens on fire. Ingen kan göra om det, så det så!

Men nu ska jag ta och dejta sängen, för jag är rövtrött. Mitt toblerone får jag njuta av imorgon, NattiNatti!

Från oseriöst till seriöst

Har inte varit direkt seriös här på ett tag.

Men i vilket fall som helst, gjorde religionsprovet igår, Enligt mig gick det bra, och enligt lärarens svar gick det nog ännu bättre. Hoppas i alla fall på ett VG.

Igår var jag och pappa i Hannes lägenhet där vi hjälptes åt att installera ny spis, och fixa lite lampor och så. När vi väl kom hem därifrån var jag så trött att jag la mig ner i sängen och somnade dirr. Det i sin tur resulterade att jag hade glömt ställa min klocka, och jag vaknade klockan 10. Nej, inte lönt att ta sig till skolan.

Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Glo på idol with some friends, eller följa med pappa till Halmstad? Damn, det var ju längesen sist, och jag vet ju hur bra det är! Aja, ett problem att grubbla på lite senare.

Drömde också inatt att jag pratade med en gud. Pluggat för mycket religion kanske?

Sexigt värre!

Vilken är världens sexigaste låt?

Heart shaped glasses med Marilyn Manson såklart!! (fatta, både låten och videon är hethethet!)

PluggarN

Jag heter pluggarN, vad heter du?

bläbläblä

Fan.

Sitter i skolan nu, känner mig fortfarande för sjuk egentligen, men har inte råd att missa mer nu. Här finns inte en enda kotte, jag undrar var alla är?

Ska förmodligen åka hem tidigare idag, så då kan jag ju träna till provet imorgon. Jag hatar att vara sjuk.

Pepparkaksbak

Idag blev det pepparkaksbak! Vilket innebar att degen är köpt på konsum, och kristyren inte är hemmagjord, men de är ändå bakade med kärlek! (= Min mag-kärlek haha!)
Och de smakar underbart hihi! Första pepparkakan i jul!


Morgondagen innebär skola, och senare plugg, eftersom jag ska göra mitt religionsprov på torsdag! Men det är bara att hålla igång, för jag ska jävlar plugga ikapp vad jag har missat, och jag ska plugga upp IG, och hoppas på bra betyg till studenten. Det är bara att plugga på!


Palla vara sjuk längre!

Nu är jag inne på andra veckan som sjuk. Har haft en förbaskad jävla förkylning som vägrar ge med sig. Förra veckan var det nästäppa och feber, denna veckan (rättare sagt helgen och idag) känns det som jag har hostat sönder, bröstet känns helt sönderrivet och halsen ska vi inte tala om. Så igår blev det en heldag framför tv:n, med avstängd mobil och Hannes.

Idag ska jag och pappa mixa! <3

pirrigt!

Hoppas fan Markus vinner Stjärnor på is! Kollar egentligen inte på det, men attans, är han snygg eller är han snygg?!

Utekväll

Igår blev det middag och bar á bar för att fira Eve. Blev ganska trevligt!

Började med att vi käka mat hemma hos Lykke, tacogratäng, och sen lite supspel, för att senare bli körda till busstationen för att ta bussen till ystad.
Väl där gick vi till döda bar á bar, sen vid halv ett gick vi till Dona Gina och tog oss en shot! Sen var det bara att trampa tillbaka till denna såkallade "baren med skitmusik". Dansade lite och hade trevligt, tills det kom en äcklig gubbe och vill ta i mig och att jag skulle komma hela tiden, 7gånger sa jag nej, och en gång fick jag till och med knuffa bort honom, ÄCKLIGT! Sjuka människor. Men sen blev han tagen av vakten när han för 9 gången närmade sig haha!
Sen var jag ju bara tvungen att klaga hos Dj:n, satan du, han borde inte ens få kalla sig Dj! Såklart var det de enda jag tänkte på, vilka kassa mixar han la och vilken sugig musik han spelade. Och spelade han en bra låt, ja det varade det i 20 sekunder, sen bytade han igen... Jag sa det till honom, och han verkade inte glad haha! Nej det förstår jag ju, till och med jag är bättre, och jag har bara fått spela lite...

Men, slut på mitt klagande nu, för nu  ska jag ta och käka kyckling!

Fredag!

Idag är det fredag, och det vet jag vad det innebär!

Halsont är blä

Så trodde jag allting var bra. Inget mer täppt i näsan skit, ingen feber, men så ligger halsen  i ambush istället.

Har iaf fått göra mina ärenden idag, och jag fick en positiv överraskning imorse. Ett kärt sms av Caroline, för det var ingen religion idag! Men hade inte kunnat åka ändå :/ kommer inte kunna åka imorgon heller. Men jag har gjort en hel del läxor, och jag är chockad att jag tycker att det är avslappnande. Men, alla har väl sina sjuka dagar.

Orkar inte skriva mer- hejdå.

shopping idag igen!

Blä, nu är jag faktiskt så jävla trött på att vara sjuk.

Så nu skiter jag i det och drar till malmö istället.

Kiss-flashbacks

Vilken film är väl bättre än Detroit rock city? Alltså jag bara älskar den! Har sett den kanske sjuhundra gånger, och ändå inte tröttnat hihi.

Såg den innan vi själv skulle på KISS-konserten, och blir man nojig eller blir man nojig? haha!

Fick lite flashbacks när jag precis satt och lyssnade på Duece, Love Gun, och den hederliga  låten I was made for loving you. Visst, jag har inte varit på speciellt många konserter, men jag vet ju om att det är livets största tidpunkt. Det var liksom som om man var tillbaka på 70-talet, under deras glanstid. Alltså att känna öset när de inledde med Duece, och när de i mitten spelade I Love it loud, strutter, hotter than hell, she, och alla möjliga låtar, för att sen när de spelar Love Gun, känna att hjärtat nästan gick i bitar, för det var så jävla bra, det var så jävla bäst. För att sen nästan släppa en tår när sista låten Detroit rock city kom.

Jag minns det som om det var igår.

Shopping&Brand

Då har man just kommit hem efter en dags shopping. Blev dock bara två grovstickade koftor, ett linne och ett par strumpbyxor. Men ska åka in till Malmö en dag istället, och hoppas på att jag hittar vad jag söker där istället!

Dessutom har det brunnit i sjöbo idag. Jag blir lite nojig, men det var ganska stort, och tänk så hade det nått bensinstationerna...

Nästäppa - FYFAN!

Ibland ska väl morsan också vara bra att ha, Nässprejen är slut, så det var bara att lägga sig på telefonen och ringa mamma. PUFF, så har man ett hemmagjort resept på nässprej, som till och med fungerar bättre. hihi


Toblerone <3

Jaha, då fick dagen ett innehåll också.

Tog en liten promenad i regnandet innan, och gick till konsum och handlade toblerone tillsammans med Liebabe. Det är lätt det godaste chokladet som finns! Lite onyttigt, men tillåtet när man är lite sjuk! hihi :) så nu ska jag njuta av det fullt ut!

Imorgon blir det shopping, och jag är så jävla taggad haha. Hur man nu kan vara taggad för en shoppingtur, men blir det som jag planerar så blir det en vinterjacka, någon kjol, klänning kanske och lite örhängen och smått och gått. hihi!

/Bättan

RSS 2.0