The spring of 2009

LoL, eller vad är det man säger?



Bara för att bilden är sjukt rolig, för att jag undrar vad tusan jag håller på med (?) för att jag inte alls bryr mig om att folk ser en kass bild på mig (för det är ju faktiskt så jag ser ut, take it or leave it. Och bara för att jag vill utututututut! För att jag vill ha sommarfester och dansa hela nätterna. Bara för att jag vill leva livet.

Idag har jag iaf varit duktig och gjort skolarbeten, som också blivit klara, Woho, kryss i taket. och så satte jag mig i solen en liten stund, och jag hatar alla dessa vårfeelings, för jag känner mig som ett barn som bara vill vara ute och leka hela dagarna. (kan väl påstå att jag gör det också, för skolarbetena blir ju inte gjorda i tid...)  OCH JAG LÄNGTAR EFTER GLASS <3

Jaja hejdå, jag ska gå och fjortisa mig, för emo kan man ikke vara idag!

The death song



Idag räddade jag antagligen livet på denna musen. Och det är nog det jag kallar kärlek vid första ögonkastet (förutom att han inte ens öppnat ögonen än) men jag ville bara ta med honom hem och ge honom lite kärlek.

För övrigt är jag jävligt stressad, har mycket att göra på för kort tid. Och aldrig ska jag lära mig att sluta vara så optimistisk med tiden.

Help me survive here.

Det är så jäkla lätt att hjälpa andra, men när man kommer till sig själv kan man inte längre lyda sina egna råd.

Snart ska jag till skolan och ha mitt möte, och sen ska jag bara hem igen. Idag känns det bara onödigt att åka in. Vafan, inte ens 50 dagar kvar, jag måste sluta slacka med skolarbetet...

Jag hatar min hårfärg...

Well, här är några bilder sen igår.

Det är faktiskt det enda positiva med picasa, det gör hela jobbet och inte jag, så slipper man dessutom lägga in hundra bilder och sen klistra dit osv... tummen upp!

Don't leave me to die here

Jag är trött, trött, och väldigt trött. Det är lördagkväll, jag är själv hemma och den ska spenderas i min säng med en film och en kopp te!

Gårdagen då? Jodå, den var bra på alla möjliga sätt.
Egentligen var det tänkt att det bara skulle vara fest hos Annika&cw, men drog med till ystad och firade 50-dagars. Det blev en utspild shot och en bjuden shot på donna. Sen blev det bar a bar, där musiken var LITE (ytterst lite) bättre än förra gången. Ja, så lite dans, foto, och så vidare...

Det mest ultimata under kvällen var nog när vi, flera fulla personer, sprang till bussen och jag, sist där jag kom, såg alla trilla ner i grävhålen precis vid busstationen. haha!

Och jag chockades ett antal gånger, och har faktiskt inte smält det riktigt än. Men, det var absolut en mer än helt okej kväll (tummen upp)

You take the breath right out of me.

Gud, jag är så förlorad i musiken.

Var i skolan idag, och jag fick inte alls det jag var ute efter. fan också! Men, jag fixade provet i mdk, så det är avklarat iaf. Så nästa vecka kommer skolan stressa sönder mig. Jag känner att jag bara vill spy på det, låt mig vara just nu.

Kom för övrigt precis hem från stallet där vi plockat lite bajs. Helt okej, för jag fick träffa min lilla Röd <3 Och cw ska ha på keften, för lilla röd är MINMINMIN!

Imorgon bär det av till malmö redan klockan nio, och jag har faktiskt planer på att inhandla ett par ridbrallor. Suck on that. Well, senare på kvällen är det paaaarty paaaaarty! Men nu ska jag dra till Hannes, utan datorn (?!) och bli där till imorgon. Suck on paperball.  !

Why can't I breath, evil angel?

Då är jag nyklippt och laddad till på fredag och den kommande studenten, hihi!

Och, musik blir fan så mycket bättre när man lyssnar på ipoden, det är helt sickt. Men det är sickt bra i min lilla stereo också! Jag har hittat min nya gud, och fyyyyy, jag känner mig kär på nytt! (inom musikväg alltså ^^)

Well, ha en pfedetråkig kväll, det ska jag ha med plugg....

Put me to sleep, Evil Angel.

Huvudvärken är borta. Tack gode gud för det.

Idag har jag planer på att jag ska till olika affärer och kolla ut en ny hårfärg till studenten och jag ska gå och klippa mig. Kortkortkort ska det bli!

Något jag retar mig som fan på är, att man ska dricka MINST två liter vatten om dagen (Måste se till att dricka massa så jag slipper huvudvärk, plus att det faktiskt är bra för kroppen) Men, det var inte det jag ville komma till, utan att man fan lika bra kan flytta in på dass, för man hinner inte komma ut därifrån förrän man är kissnödig igen. Det är sjukt irriterande och börjar gå mig väldigt på nerverna....

Och, tack gode gud för Benjamin Burnley, det är allt som behövs sägas!

Det är helt okej att han inte är så snygg, och att han är gammal. Helt okej.

Jag kan inte springa ifrån det...

Det kvittar hur bra jag mår, hur sunt jag äter, hur många liter äckligt jävla vatten jag dricker om dagen, för huvudvärken kommer tillbaka iaf. Jag hatar det, för jag kan inte kontrollera det, och jag kan fan inte ens använda mig själv. Jag blir helt värdelös.

Imorgon är mötet.
Jag är rädd för ett nej.
Jag hoppas på ett ja.
gud, jag hoppas verkligen....

Min metod funkar, jippie! Så nu kan resten av omvärlden gå och dö tills jag själv är återupplivad från skallabanken.

I knew this day would come to end



Jaha, nu är det så att jag har prov i MDK imorgon, och hur långt har jag kommit? Ingenstans... All min koncentration är som bortblåst. Jag är förkyld, har ont i halsen, och jag vill bara ut, men det kommer resultera i ännu värre sjuka, och det pallar jag shi!  Däremot var jag och lillebror dumma nog att inviga vattenpipan idag, både bra och dåligt detdär!

Nu ska jag återgå till att städa, som jag faktiskt gjort hela dagen.

I knew this day would come to end, so let this life begin

Emo? - Yes indeed.

Just nu sitter jag och lyssnar på ett album med Breaking Benjamin som är mer än helt okej, och Fullmetal Alchemist går på tv. What else could be better? Nåväl, ganska mycket faktiskt.

Well, en kort sammanfattning av den gångna veckan.

Jag har tillbringat en del tid i stallet med Annika, och jag tänker villigt erkänna att jag är förstörd. Jag är totalkär i Lilla röd, och tänker plocka hem henne i koppel en vacker dag <3 Så just nu håller jag på att lära mig rida, och allt som egentligen har med hästar att göra.  De är helt okej trots allt. Bortglömda är alla mina gamla fördomar. Jag tänker aldrig bli en total hästnörd, men jag tänker skänka Lilla röd massor av min kärlek. Suck on that. Jag är en tönt, right?
 
Den utlimata nördbilden. Flyer, indanpållen, ligger mig också väldigt varmt om hjärtat. Han är bara så söt. Och på bild två (ursäkta kass kvalle = mobilbild) ser man Lilla röd längst till höger. Fett söt <3

Jag var också sjysst och ställde upp på ett skolarbete, och såhär skitnödig ser jag ut.


Sen igår, eller ja numera förrgår, var det lite småfest hemma hos Annika&Sivan. Hög musik, dissar och mobiler var väldigt aktuellt!

Ursäkta kassa bilder, men bättre än så blir det tyvärr inte. Kischen festade också tusan ta mig. Eller inte, han hade gömt sig i garderoben...

Jag hade kunnat skriva hundra saker till, men är det egentligen någon som kommer att läsa allt? :P Well, detta var iaf en del av min vecka, tillsammans med ett väldigt antal timmar promenad, och dagarna tillbringas utomhus så mycket det bara går! Och jag, jag mår bättre än någonsin. Suck on that people.

Dålig uppdatering, jag vet...

Varit sjukt kasst på att uppdatera bloggen faktiskt. Men snart ska jag nog ut i stallet, så det får bli en omfattande uppdatering när jag kommer hem igen.

Gud. nu är jag bara alldeles för nervös...

Jevla pitt

Ibland är uppfinningen internet bara bajs...

Some of the easiest habits are the hardest one's to break

Idag var jag i skolan och gjorde prov i religion (om man nu kan kalla tre frågor för prov?) Värdelöst, men jag klarade utan problem. Har också hämtat min studentmössa, vilken är skitful. Jag vill typ bara spy på den...

Sen har jag inte varit speciellt vettig. sitter hos äckling just nu, och innan gav jag mig på att laga mat. (dvs, jag är inte den bästa på det...) Och nu håller jag på att rensa och städa hans garderob. Eller snarare hela lägenheten. och jag som inte ens städat mitt eget rum...

JAG HOPPAS!!!


Nu får jag den där känslan igen.
Den som inte är välkommen.
Men som ändå är bland det bästa jag vet.
Den är... otillfredställande på något sätt.
Ta mig tillbaka.
Ge mig natten åter...

(Nej, det har inte med något snuskigt att göra...)

Some questions are better left without a reason

Sitter och spammar shinedowns burning bright. Jag kan inte med några ord förklara hur mycket jag faktiskt bara älskar den. Egentligen inte alls min typ av musik, men jag bara älskar den. Sångarens röst, soundet. Minnena som finns till. Haha Ullared-minnen. Låten är så sorglig, men den gör mig alltid så gladgladglad.

It makes my heart burn burn burn.

Nu börjar jag ärligt talat bli panikslagen.
Vad fan är det med mig?
Jag tror inte jag borde tänka i de banor jag gör,
men det är fruktansvärt oundvikligt.
Det är fel. Det är känslosamt.
Jag vet inte alls.
Det kändes så bra,
men kändes det bra på fel sätt?
Eller rätt, men att jag missförstått mig själv?

För övrigt ställde jag upp på ett fotoskolarbete idag. Hoppas att bilden inte kommer hängas upp på media (vore lite pinsamt, men ändå helt okej ifallifall) Men, jag får väl tjata på annika att skicka den så att hela sverige kan se hur snygg jag är. (känn ironin flöda vida omkring!)

Men det är inte den bilden jag vill ha, det är den andra...

Is it already gone?

Det är fortfarande så nära, men ändå helt borta.

För övrigt är jag riktigt jävla, ja jag vet inte vad. Men vad tycker jag om folk, som på bloggen, bilddagboken, allmänt irl, håller på att säga/skriva saker i stil som min prins eller min prinsessa. Eller saker som det är så och så många dagar kvar blabla, vi ska kyssas och smekas i solnedgången blablabla... Alltså vafan, folk som ska vara sk "vuxna", hur kan man hålla på att skriva så? Vafan, berätta lite om era sexställningar också, det har ni visst glömt bort.  Visst är det något vackert att älska någon, att känna kärlek, men guuuuuuud, måste man skämma ut sig så totalt bara för det?! Ja, jag SKÄMS bara av att läsa hur andra skriver. Och jag bara skrattar åt det, för det skrivs för att släta över den operfekta ytan. Alltså grattis, NI HAR JUST VUNNIT DEN ULTIMATA TÖNTSTÄMPELN!!!

Jag blir faktiskt lite irriterad där. Varför kan man inte bara kalla sin pojkvän för älskling, eller nåt annat, sötnos, pulleknull, fitta, ja vafan vad som helst? Vi lever fan inte i en värld av människor med kronor på huvudet eller rosa ponnier springandes på gröna böljande kullar. Sluta lev i en ett jävla barbie-dockhus. Gud, skjut mig, jag äcklas...

I don't want it to let go of me.

Varför? Det är väl bara att sluta tänka på det, eller?
Jag börjar ifrågasätta mig själv, och innebörden i mina tankar.
Har jag blivit galen, eller jag förstår inte mina känslor rätt?
Jag är i ett virrvarr av förvirring.

Just nu känns det som om jag har nåt mitt levande, personliga nirvana. Jag blir arg för att dagarna inte är tillräckligt långa, eller att känslorna är för många. Jag har insett, hur underbart allting är. Jag kommer snart inte ihåg allt det dåliga som hänt, eller dåliga saker. Håller jag på att glömma mitt förflutna? Är det ens möjligt, att jag kommer sluta minnas det?

Detta har definitivt varit ett sjukt bra påsklov. Men nu är det dags att återvänta till verkligheten och provet som väntar på torsdag. Och, ska jag försöka komma tillbaka till skolan nu, de sista veckorna innan studenten? Det känns frestande faktiskt.

Jag är så fylld av detta lyckorus
.

Dessutom är det 20 grader och lite till ute, så jag ska pallra ut röven i det fina vädret och njuta av hur bra livet är.

It's already fading away...

Jag överlevde Lilla Röd igår, det är trots allt inte så farligt ändå. Det kändes snabbare än vad det egentligen gick. Well, det blir intensivare nästa gång. (Hon är för övrigt fett söt)

Nu ska jag snart dra hem från min lilla fitta, byta om, tvätta håret, och dra ut i det fina vädret och fota lite.

Mina dagar går som i ett rus, de är alldeles för korta för allt det jag vill göra, och de rymmer inte alla känslor som vill få plats.

It's already fading away...

Jag är rädd...

Nu ska jag utsätta mitt liv för fara igen, på Lilla röd. JAG VET INTE OM JAG VILL ELLER INTE. Tänk så trillar jag av och bryter något? Vilket jävla gnäll det skulle bli. Usch, fast kanske är jag lite nyfiken på det ändå? USCH!

Jag är så rädd,
att med pianofärgen på armen,
försvinner minnena.
Men,
Vad har jag egentligen att vara rädd för.
Vad betydde allting?
Varför vill jag inte?
Varför är det det enda som rör mina tankar hela tiden?

Kan det vara något fel i huvudet på mig?
Har jag blivit galen?
Eller var jag bara så lycklig under just den stunden?
Det är den enda vettiga förklaringen.

Jag vet att jag talar i gåtor, och det innebär också att ingen annan ska fatta, det är väl självklart?

Men jag är så rädd för att glömma...

now I'm that silly girl again

När du reste dig ur bilen, ur förarsätet,
och gick runt om för att krama mig hejdå,
då ville jag,
precis som förr när jag var liten,
krypa upp i ditt knä och sitta där.
Jag insåg hur mycket jag hade saknat dig.
Och jag insåg att jag glömt bort,
hur mycket jag alltid tyckt om dig.

Bortglömda minnen kom tillbaka.
Nya löften blev gjorda.

Hoppas, jag hoppas VERKLIGEN!

Känslomässigt lycklig.

Hela jag är ett känslorus just nu. Lycka står nästa på menyn. Åh. just nu har jag definitivt inte några bekymmer i världen.

Nu sitter jag i bilen på väg hem från sölvesborg (eller snarare någon mil därifrån). Det har hänt en massa ikväll. Jag har kommit fram till en hel del, och allting känns bara bra. Jag har fått träffa farbror everts mamma Hanna, och henne vill jag adoptera. Hennes kladdkaka slår till och med lögens. Dessutom skulle hon bli en bra tant, jag älskar henne redan. Sedan har jag fått mig en fotolektion av evert, och han visade mig det absolut vackraste jag någonsin har sett.

Jag hade dessutom några väldigt roliga konversationer ikväll. Bland annat med ägaren, som då kallas Folke.
Jag: Pappa, passar du dig inte kanske jag gör ditt nya smekis officiellt.
Folke: (tar mig om axlarna och leder mig från pappa) Jag tror du och jag ska prata lite. Vad är det för smekis du har på honom? Jag kan komma att ha användning för det.
Jag: Det kostar.
Folke: Jag behöver veta vad det är värt först.
Jag: Då tar jag förbetalt.
Folke: Du är tusan ta mig lika le och rälig som din far.
Jag: Vart tror du jag har fått det ifrån då?
Asgarv från hela personalen.

Sen kom det fram en annan idiot i kostym, runt 45 år.
Idiot: Kan ni sluta spela dunka dunka?
Jag: Du kanske borde se dig omkring och kolla vart du befinner dig?
Idiot: Vafan menar du med det? Uppkäftiha unge.
Jag: Nåväl, klockan är 12 och du befinner dig på en nattklubb. Antingen får du ju acceptera musiken eller gå här ifrån.
Idiot: Men ingen tycker det är bra! Alla klagar!
Jag pekar ut på dansgolvet, och säger nonchalant "det är därför dansgolvet är smockat och det står 20 meter kö utanför?
Idioten glor på mig och går där ifrån. Pappa börjar asgarva.

Ibland händer bara så roliga saker. Kanske är det ingen som tycker det är något märkvärdigt med det, men jag har haft en av mina bästa kvällar på länge.

Vi är på väg!

Just nu sitter jag i bilen, tillsammans med pappa och farbror Evert! (han är inte min riktiga farbror, men han är det ändå!) Just nu går hederliga gamla wonderwall på radion, och det pratas minnen thihi. Vi ska in om evert's mor och ta oss en kopp kaffe innan det bär vidare till nyöppning av ja, vad stället nu heter (?), och där ska det bli house, house och åter house.

Bland det bästa jag vet är att följa med pappa ut, umgås i bilen och bara lyssna på honom under kvällen. Då är jag mig själv. Utan förbehåll. Jag älskar det.  Jag älskar faktiskt min pappa också. Förbaskat mycket. Jag borde kanske säga det till honom?

Sluta nu tänka så. sluta tro att det snart är slut. Vafan, jag är bara så löjlig! Ändå kan jag inte låta bli att bli ledsen.

A veryvery long day!

Idag har varit en väldigt stressfull och avslappnad dag, på en och samma gång. Ungefär mellan klockan 11 och 5 har jag yrat runt som en idiot i hela sjöbo, på jakt efter tillbehör till studenten (vissa saker som jag bara måste ha och jag inte vill riskera att de ska ta slut) Sen har jag umågtts lite med min gamle far (vilket jag ska göra till en vana) och sedan stack jag och min lillebror till ÄLSKLING <3 Så nu har jag sett the fast and the furious (Vin Diesel är het som fasiken på sitt lilla vis) och jag har ordnat exakt HELA Hannes kök. Flyttat om i skåpen, diskat om det mesta, satt in allting i skåpen igen och allt detdär man brukar göra när man just flyttat, men som inte blivit ordentligt gjort.

Nu ska jag fan ta och sova. Imorgon ska jag med pappa till Sölvesborg, och på vägen dit ska vi umgås med farbror Evert som jag inte träffat på cirka sjuhundra år, men som är totalt oemotståndligt charmigt underbar!

Är det bara jag?

Är det bara jag som får honom att skratta, att känna sig som sig själv, utan några fördomar och andra problem? Är det bara jag som lyckas se genom fasaden, som får SE och uppleva honom skratta?

Är det bara jag?

Som får se dig glad, och uppleva dig att känna glädjen, när du bara är med mig?

Det verkar inte bättre, och jag börjar bli väldigt bekymrad över det. Det är både kul, men samtidigt så fel. Det är inte rätt. Men samtidigt är det så förståeligt. Ärligt talat så gör det mig rädd, och jag har börjat tänka för mycket på livet. Gud, detta är så ohälsosamt.

Studentfix&trix, låt mig gå och dö.

Idag har jag ägnat dagen åt studentfixandet, jag fattar inte hur det kan finnas så mycket som ska göras (?!) Det har varit stress hit och stress dit. Nu är det väl bara frimärken som ska inhandlas och inbjudningskorten ska skickas och läggas på lådan. Jag ska nog redan ikväll ta mig en promenad och lägga i lådan till dem som bor i sjöbo. Det är definitivt en frestande tanke efter att ha suttit inne hela dagen pga att det var varit så fuktigt och rått ute.


Stolta inköp!


Solbrillor H&M, Skärp GinaTricot, Skor H&M (Sommarens kärlekar är här, hemma hos mig, på mitt rum och på mina fötter!) Ja, sen köpte jag min studentklänning på gina, något som säkert miljoner har gjort känns det som, MEN, jag ska använda klänningen EN gång, då är 200kr mer än lagom. Dessutom har jag gjort om "det" lite, så jag tror knappast någon ser ut som jag. Well, jag är förbannad nöjd med mina inköp, och för första gången på väldigt länge råder inte ångest!

Dessutom har jag två väldigt otrevliga blåsor på mina tår, ajabaja! Jag hade jättemycket att skriva när jag började inlägget, men nu dog det visst. Well, Nu är det sängen som gäller, för jag är säroregelbundetsextrött nu.

(Förlåt för mina kassa bilder, men jag orkar inte göra nåt värsta high-tech av det. Och linserna är köpta på fargadelinser.se eller vad hemsidan nu heter)

Då var biffen kirrad

efter 15.600 steg och 10.925km, är jag sommarens måsten rikare, och jag har köpt en vanlig studentklänning för 200kronor, och jag  tänker satsa på accesoarerna! (stavning, fel jag vet) De som säger att H&M är kasst, ta er i röven. Och klänningen kommer från gina faktiskt, ifall någon är intresserad (vilket innebär, de som känner mig, var snälla och köp er någon annanstans xD) eller, faktum är att jag inte bryr mig, jag kommer äga ändå.

Well, en brabra dag!

Standing over the edge, I'm taking my last breath

Vaknade halv sju idag, totalt klarvaken och det fanns ingen chans för mig att somna om.

Well, det är finfint väder, jag har precis käkat frulle (blev mackor med pepparsalami och kaffe <3) Och nu ska skorna tas på och jag ska gå ut, hemifrån, in this beautiful day.

Time passes by...

Idag har varit en strålande dag, mitt humör är på topptopptopp!

OCH, idag firar jag och Hannes 4 år. Prick 21.56 till och med. Mina 4 bästa år i min excistens. Jag har dig att tacka för mitt liv. Jag är lycklig. Väldigt lycklig.

It's the end of the road

Nu pallar jag inte mer, istället tänker jag gå och lägga mig och vakna glad imorgonbitti! (fast jag blev ganska glad för en liten stund sen, förhoppningsvis så blir det brabrabra!)

Emofisk gör uppror igen

Nu ska jag sätta mig och fixa&trixa med min blogg lite. ska fortfarande ha samma utseende, men ska byta mall och lite så. Så jag kommer vara under ombyggnad resten av kvällen.


Något som gör mig glad...



Är Isabel. Hon skrattar alltid när vi camar med varandra. Hon om någon är en riktig liten sötnos!

Bry er inte om detta, jag fixar och trixar bara!
<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/383158/emofisk?claim=k8yvcdgwnxd">Följ min blogg med bloglovin</a>

It's to late to apologize

Jag är fortfarande arg för det som hände igår. Fy, och ännu argare blev jag innan när jag fick veta att ALLT, var skickat by Mr. Sunshine , och inte rätta personen i fråga.
   Jag menar, vad har man för glädje av att ta någon annans mobil och börja skicka sms, bara för att veta vad personen säger? Snacka om att ha inget liv alls. Men jag hoppas definitivt att du är nöjd nu, Mr. Sunshine, för du har verkligen förstört det lilla som fanns kvar.

I brist på annat under dagen har jag klarat hela Dr. Mario, speed medium. Nu har jag fett ont i huvudet och jag är arg för att det inte är lika fint väder som igår, för jag vill UT!

Jävla finnjävel. (Jag har absolut ingenting emot finska människor, och det bevisar jag väl ändå när jag har en hel del finska vänner? Well, det är ändå bara riktat till en person, och jag kände att jag var tvungen att säga det nånstans)

Ge mig ett baseballträ att slå i skallen på er båda två!

Vad är det för liv, om man har en pojkvän som är så kontrollberoende, att han skär av banden mellan familjen och vännerna, att han inte låter en göra annat, att han bara ska sitta ner på sin feta jävla ass med sina äckliga manboobs, och svära och skrika, hacka ner på en hela tiden. Och vad är det för jävla liv att vara den pojkvännen?!

I vilket fall, Mr. Sunshine , grattis. Du har nu lyckats förstöra allting. Speciellt min lördagkväll.

Det var jävligt längesen jag var så arg, och nu sitter jag här med både huvudvärk och ont i magen. fyyyy. MEN, snart kommer iaf min älskling, som jag längtat efter nu i flera dagar!

Each day that passes by just seems to feed the lie. Crossfade - drown you out. Jag pfedeälskar den ikväll.

Sitt still = gå och dö istället

Jag känner mig fett rastlös. Jag var nästan precis ute och gick i en timme, och jag känner mig inte riktigt färdig än.

Nu ska jag käka årets första grillade korv med bröd <3


Icke så händelselöst ändå

Kvällen fick sig trots allt ett litet innehåll ändå. Drog till Elin där jag hittade en ny kärlek (förlåt, men jag kan inte rå för det) Förra gången hette han Sam, denna gången heter han Stanley (rätta mig om det är felstavat)

Och nu sitter jag på mitt rum och käkar en rostad macka med smält smör som för övrigt verkligen är skitäckligt. Nu har jag en mardröm framför mig, det är nämligen dags att bädda sängen för att snart lägga mig. Och att jag ska orka bädda sängen är lika sannolikt som att min pappa kommer från jupiter. Well, good night.

Vilken tradig jävla fredag

Jag har faktiskt inte gjort något vettigt idag alls. Jag har färgat håret, skickat sms/mms, kollat klart på en film, men det är fan också allt. jag har fett dåligt samvete för att jag inte har varit ute idag (ute har jag varit, men bara runt om huset typ) Åh, och just nu har jag bara jävligt tråkigt.

Däremot har jag slått mitt rekord i tetris, kom till lvl 20, fyfaaaaaaan vad snabbt det gick. Men framsteg. (Så jag har ju faktiskt spelat lite tetris också idag, och även lite ice age, men det sög)

Nu ska jag emodeppa i min endamhet på mitt rum, kanske gå till konsum, kanske baka kladdkaka, eller poppa popcorn...

Funderingar

Funderar på att faktiskt byta ögonfärg ett tag, men som vanligt råder det beslutsångest. Och valet ligger mellan blå, brun och turkos.

Blå, brun eller turkos?

Faktum är att jag redan har haft bruna tidigare, men vet att de passar bra till hårfärgen jag ska ha (som jag också haft innan) samtidigt vill jag prova på något nytt, men vet inte om jag vågar.

En helt okej dag!

Idag har verkligen humöret varit på topp exakt HELA dagen. Fett härligt om jag får säga det själv! Dagen började med att jag drog mig i ca en timme i min überbästa säng, sen blev det en tur ner till konsum där hårfärg inhandlades. Sen gick jag hem och lämnade färgen och tog mig en promenad på, vad jag fick veta idag, kärleksstigen. (där fick mitt ego sig allt en törn) och efter två timmars promenad var jag hemma igen. Jag fick också på min trevliga promenad för första gången i mitt liv se en hackspätt. Fett dryg var han.
Inte nog med det, sen blev det stekt rödspätta med potatis till middag, något jag verkligen älskat ända sedan jag var litenliten!

Och nu sitter jag här, tillfreds med dagen och lyssnar på Crossfade. Som vanligt har sångaren en väldigt sexig röst.... väldigt manligt!

 
Såhär snygg var jag på min promenad (känn ironin) i min faders solbrillor. Däremot gillar jag mitt ögonbryn som ser sådär snyggt nonchalant ut (?!)  Den andra bilden, ja jag bara äääääääälskar solen! Dessutom simmar där faktiskt en fisk men den syns inte. (väldigt dålig stil av den)
Nu börjar jag känna av att min dag varit hyper, och ångesten för att jag har läxor att göra imorgon börjar komma krypande. Dessutom ser min helg väldigt tråkig ut. suck.

GRATTIS LÖG!!

På fölsedan ;D



Du fick dig allt fint väder, precis som du önska! ;D

Just when I think I'm invincible



Jag slackar visst med bilderna (igen).

Jag har p a n i k , nu igen. Det är lite mer än två månader kvar till studenten. Har jag fått min mössa än? nej. Har jag någon klänning än? nej. Har jag några skor som kommer passa till? Egentligen vill jag ha mina svarta converse, men det lär se knasigt ut. som sagt, p a n i k !

Inte nog med det, jag har beslutsångest också. Jag vill ha en klänning, som typ är lite mer i min stil, som då skulle vara i svart och inhandlad på shock. men samtidigt vill jag vara söt och tjejig, i en söt klänning, eftersom det ändå är the big  final day. Slutet på skoltiden. Hajochivaj. Då kan jag väl ändå sänka mig till att ha en söt liten ljusblå klänning eller någon med fluffpuff?

What's the use to be born and then die?

Idag hade jag np i svenska, och min hjärna var så medarbetssam att den gjorde uppror. Alltså blev antagligen mitt resultat ganska kasst, dessutom fick jag inte ha musik och jag var sjukt ofokuserad. Ett godkänt är väl ändå att hoppas på (förhoppningsvis!)

Nu kikade solen fram vilket alltid är lika trevligt. Har funderat en stund på att ta mig en promenad vid ån som ligger vid kyrkan. Väldigt mysigt att gå där!

It's a good day to die.


RSS 2.0