Bara säg som det är istället, för fan!

Jag kan bli så jävla förbannad på människor som inte bara kan säga som det är, utan måste komma med en jävla massa dåliga undanflykter! "nä tyvärr, kan inte på grund av blablabla" men ändå så kommer det fram att dendär orsaken bara var påhittad? Jag fattar inte att det ska vara så jävla svårt att bara säga som det är?

Jag vill ha fredagsfest idag!

Dessutom, på torsdag är det ju BARA 1 år kvar till systemet! Bara ett år kvar pappa lilla...

I look to the bottom, still empty, still the same

Fick just veta (TACK OCH LOV) att det ska vara 27grader på fredag, och hur kanonbra väder som helst. Visst ska man inte lita på det helt och hållet, men ändå. Och jag behöver inte vara nojig över att vi blir för lite, snarare tvärtom. Och personligen tycker jag det är svinskoj att planera till fest, mohahaha,

Well, ananrs idag blev det scones till frulle, sjukt gott! Skulle klippa gräset men det glömde jag ;) Nu ska jag hjälpa pappa och leka Dj-lärling <3

Look at the hate we're breeding, look at the fear we're feeding

Det är allt annat än lätt att ha en lillebror man älskar mer än något annat. Jag har försökt säga godnatt sen klockan 11 faktiskt, och hela tiden är det nya saker, pappa hit, mamma dit, lillebror här, Igge (?!) där.

Och när klockan faktiskt var ett hade jag lagt mig i sängen. Och vad händer då? Jag blir hungrig och får gå upp och käka. så såklart käkade jag, och gick och la mig igen. Hade precis kommit till rätta och nästan somnat när min bror kommer in och ger mig en kram (jag är förbaskat svag för honom när han gör sådär, vilket han också är mer än väl medveten om...) Nåväl, så kom "Igge är sugen på kladdkaka... och jag med..." ?!?!?!?! Nä men vad säger man, baka kladdkaka halv två mitt i natten, vem fan ställer inte upp på det?! Och nu sitter jag här, jag har bakat den jävla kladdkakan, tagit mig en dusch och sitter och nötar Best of Guns'n'Roses.

Men trots att jag är trött som jag vet inte vad, har jag faktiskt haft en trevlig kväll med min bror, vilket inte händer alltför ofta nu för tiden. Och trots alla blåmärken jag fått ikväll, och alla smällar av gummiband och flugsmällaren, så är han bara bästa människan i världen.

För övrigt brännde jag mig på ugnen, och det gör attans så förbaskat ont nu.

I can't save you

Satt och tittade på lite äldre bilder innan idag, och blev faktiskt väldigt chockad över att se mig själv i svart hår. Känns faktiskt lite wierd, samtidigt som jag är sugen på att färga tillbaka det så. But i don't know.. Är ganska sugen på rött också faktiskt.. Hm.

Båda bilder är fula-bilder-före-fest-bilder, men det bjuder jag på.

You are the faith inside me

Igår var det inflyttningsfest hos Eve, vilket var jättetrevligt! För övrigt diggar jag hennes hus, för där är så mycket trä och det kändes så stugaktigt, jättemysigt! skulle absolut kunna tänka mig det själv.. ;)

Annars idag har det inte hänt speciellt mycket. Eftersom jag blivit sjuk på nytt (?!?!?!) har jag inte riktigt kunnat njuta av värmen, suck. Det har istället blivit att jag städat hela älsklings lägenhet, och imorgon är det tvätt som gäller. Så helt värdelös är jag ändå inte...

Nu ska jag snart sätta mig och avnjuta en mangaserie, sen ska jag tillbaka till älskling och tillbringa natten där <3

Absolut mer än helt okej


Now I'm afraid

Snart ska jag ta och göra mig iordning, för ikväll är det inflyttningsfest hos Eve, och innan dess ska jag till min käre man och lämna grejer och skit.

Jag tror aldrig jag har varit så rädd som jag är just nu. Och här sitter jag fast, kan inte komma någostans. Åh herregud, tänkt
om han rör dem?

Idag blir det kyckling till middag, och det sitter typ, aldrig fel.



And all the things that you never ever told me

Uppe med tuppen, det är lika bra det. Och i brist på annat har jag varit på promenad sen klockan 8 och kom just hem och hade tänkt sätta mig och avnjuta ett choklad i lugnt och ro.

Jag vet dessutom vad jag ska göra till min födelsedag, så jag måste sätta mig ner och skriva inbjudningslista, och sen bjuda människorna! Jag undrar bara hur fan alla ska få plats? (a) nåväl!

And all the wounds that are ever gonna scar me for all the ghosts that are never gonna catch me.

Time passes by..

Jag har inte alls tänkt på det, men imorgon är det faktiskt en vecka tills jag fyller år. Jag bryr mig egentligen inte alls om det, jag blir dessutom bara 19, men ändå, hade det inte varit kul att kanske göra nåt ändå? Fest sitter ju aldrig fel, och nattklubb är också helt okej, men vad har man att välja på? Jo fattiga Bar a bar.. Nåväl, det tål att funderas på, men förslag är alltid välkommet.

I want to kill you like they do in the movies

Eftersom min underbara hosta höll mig vaken inatt blev det att jag tittade lite på Miami inc. Och det är galet hur sugen man blir på att tatuera sig själv igen, trots att första inte ens läkt helt än, när man kollar på det. verkligen galet.

Och eftersom jag har turen att må ganska bra idag, ska jag nu ta mig en runda ut ur huset!

Running, running away

Sometimes hate is not enough
to turn this all to ashes.
Together as one
against all others
break all of their wings
to make sure it crashes


De senaste dagarna har verkligen sugit skit. Dock har äntligen febern gett med sig, men kvarstår gör hostan som tar död på mig. Det känns som om någon sitter i bröstet på mig och eldar och knivhugger och dödar mig långsamt. Som sagt, det suger. Jag har dessutom inte haft en vettig konversation på flera dagar (!!!) Det är just så det INTE ska gå till.

Men imorgon skiter jag i vilket, för kamerabatteriet ligger på laddning så det ska bli en liten promenad iaf. Och så ska jag trösta mig lite med chokladet min bror köpte till mig (han är bara för söt min lillebror..)

Och vilken jävel kom på att de skulle sända Subway-reklam på tv?!?! på den enda jävla kanal jag tittar på.. Nåväl, en fika på subway i veckan hade ju faktiskt inte suttit helt fel...

This is the new shit

How can that one person,
 make me this happy with
 only a few words,
 with only one sentence?
 This is to crazy, to insane.
 This can't be!


Det är farligt att hoppas för mycket.
Ändå kan jag inte låta bli.
Fan.

Running to the end of the world

Remember when i took you
up to the top of the hill?
We had our knives drawn.
They were as sharp
as we were in love.
If god crossed us
we'd take all his drugs,
burn his money and his house down,
and wait for the fire to spread.


Jag är utan tvekan kär i musiken. Och det är utan tvekan mer än helt okej.

Jag känner mig lite deppig. Medan alla andra varit ute och njutit av solen har jag suttit inne med min förbaskade hosta och feber och inte gjort ett piss. Jag fick dåligt samvete för att jag väckte Hannes halv sju imorse, när han för en gångs skull inte jobbade..
Och nu sitter jag här, har läst 3 lite längre mangaserier idag, just käkat en tallrik potatiskroketter, och lyssnar på Manson... Jag verkligen älskar min flagga i taket. Och jag älskar att jag kan glädjas över såna småsaker.

Rock is dead

I lördags var det partyparty hemma hos Lögen! Mycket trevligt om jag får säga det själv! Sen blev det väldigt hastigt och lustigt påkommet att vi skulle dra till Eket, så jag hängde med Linderotharna dit, vilket också var väldigt trevligt. Där träffade jag dessutom på lillebrors bästa kompis (?!?!?) haha, som frågade om jag inte var lite väl gammal för eket.. Jo, det är jag absolut. :P Sen får jag nog tacka rumpnyparn för det fina blåmärket jag har på ena ballen, och min röst har dessutom varit borta nu i två dagar. Snacka om att känna sig invalid alltså..

Det blev såklart lite bilder också, men de blev inte bättre än såhär.


För övrigt är jag inne i en helt sinnessjuk Marilyn Manson-period. Han är lätt den grymmaste människan i världen.

My one and only sexdream

There's not much left to love
too tired today to hate
I feel the empty
I feel the minute of decay
I'm on my way down now
I'd like to take you with me
I'm on my way down


Tonight

Snart bär det av till lögenlögen! Blir hämtad om ca en halvtimme, och allting är packat och klart (y) Nåväl. ha en trevligt kväll, cuz' I will!

Snacka om att ta sig vatten över huvudet

Nu var jag så trött på att typ bara ligga ner i sängen och jag var så jävla sugen på nybakta kanelbullar, så vad gör jag? Ber pappa handla hem ingredienserna och nu står jag här med deg på jäsning och energin börjar redan ta slut... Brabra, jag har ju bara det värsta kvar framför mig...

Hannes skulle till Öland redan ikväll, jävla taskmört. Jag är hemma, fortfarande sjuk, och börjar få panik för att jag inte ska hinna bli frisk till på lördag. AJAJ!

God loves me!

Gissa vad som damp ner i brevlådan idag? FEMTE SÄSONGEN AV LILLA HUSET PÅ PRÄRIEN! Det gjorde mig sjuka dag betydligt mycket bättre, och betydligt mer osocial!

NEJNEJNEJ!!!

Jag var ju med Elin i lund idag, och har jag tur eller har jag tur? jag hittade klänningen som jag suktat efter sen i måndags! haha. Nåväl.

Nu sitter jag är hemma, med feber och sjukt ont i halsen. Hur kunde detta hända?! :S Hm, skickade just iväg ett mejl till min kusin, som för övrigt är jättesöt! Jag hoppas att det blir en resa ner i tyskland i sommar!

För övrigt ser mitt rum ut som fan, jag ser ut och känner mig som fan, hoppas på att jag blir frisk till på lördag!! Nu ska jag läsa ännu mer manga, för jag har inget liv <3

Thihi, this is my baby!


Bara för att min mentor är så himla söt, och för att carro's hår är mycket snyggare än mitt. Nåväl, bild lovades, och här är min lilla bebis! <3

Idag bär det av till lund med elin, typ vid 10-halv 11. Så jag har lite tid att slå ihjäl fram tills dess. Jag vaknade dessutom halv 6, och kommer vara lagom död i eftermiddag. Jag hoppas iaf på att hitta klänningen som jag tänkte beställa men som var väldigt slut på hemsidan...

Wellwell, sug.

No, I don't sleep at all.

Herregud.

Jag satt och tänkte lite på pappa innan, när han var och hämtade min dator hos Hannes. Jag tror definitivt inte jag hade kunnat få en bättre pappa än honom, och jag tror verkligen inte att jag hade kunnat älska honom mer än jag redan gör. Det är absolut en härlig känsla, verkligen! Jag tänkte lite på studenten, när han höll tal och rösten skar sig. Jag har aldrig sett honom tappa talförmågan, och aldrig har jag sett honom nervös heller. Aldrig hade jag trott att jag skulle få se honom så känslomässig som när han stod där, med tunghäfta och tittade på mig. Min pappa... När Hampe pratade med mig, sa att det så tydligt märktes hur mycket pappa tycker om mig, då kan jag inte låta bli att vara egoistisk. Det är trots allt MIN pappa! Jag har heller inga problem med att erkänna att jag är pappas flicka, eller gullunge eller vad tusan man ska kalla det. Jag är faktiskt bara jävligt stolt över det!
   Och ännu roligare ska det bli i sommar, när vi ska åka till Hanehus och stanna över hos tant Hanna, och jag kan inte låta bli att längta! Jag är verkligen så glad över det jag har!


Pappa som ung, jag bara älskar bilden!

För övrigt har jag varit i malmö idag och shoppat lite. Det blev faktiskt ett par ridbyxor (inte en dag för snart egentligen) och ridhandskar. Sen köpte jag en väldigt så söt tubtop-klänning på gina (svart såklart) och ett midjeskärp med nitar (självklart!). Hittade även en skitsnygg klänning på h&m som jag tänkte klicka hem från internet, men såklart var den slut. Toppen.

Nu ska jag mejla min kusin snabbt, sen hitta upp en manga-serie att läsa, sen ska jag försöka sova!

För jag har nämligen tagit studenten, JAG MED!

Precis som alla andra i min klass har jag tagit studenten! Känns ganska wierd om jag får säga det själv. Men gårdagen var suverän från klockan 3 mitt i natten tills jag kom hem och däckade efter öja!

Jag drar dagen kortfattat, så kommer bilder i ett senare inlägg.
Jag stack ju till Carro redan på torsdagen och tillbringade som jag visste, en het natt där. ;) Sjukt nog steg vi upp strax efter 3, fixade till oss, drog till Emelie och vid sju var vi i ystad och gjorde allt för att hitta rätt hus, fastän det gick lite dåligt i början :P Så var det champangefrukost, skrivning i mössan, sång och fotografering! Sen var det riktig fotografering i skolan (ska bli kul att få hem katalogen sen faktiskt) och sen var det bara tråkiga grejer i skolan och sådär. När vi väl satt i aulan och skulle lyssna på de som sjöng ringde pappa och sa "tältet har blåst iväg". JAHAJA?!
   Sen var det middag på Marinan. Eftersom det spöregnade var vi tvungna att ta taxi både fram och tillbaka. Efter middagen blev det en sup på DonnaGina, och därefter tillbaka till skolan där alla var superhyperaktiva. Efter en halvtimmes väntan och lite till var det dags för trappan, och sen stod vi där, i spöregnet allmänt lyckliga :) Jag hade faktiskt en jäkligt sjuk känsla i kroppen just då. Helt insane.
   Jag kände inte för flaket, så jag åkte faktiskt hem direkt där det redan då var full gång. Gästerna kom en efter en, och vårt hus blev mindre och mindre. eftersom tältet blåst bort  fick vi sitta inomhus där 25 vuxna och några barn var några för mycket.
   Och jag tror inte att jag hade kunnat få en bättre studentfest där hemma, och jag hade så jävla kul och jag var glad hela tiden! Fick dessutom många fina presenter och jag älskar allihopa, och allting kommer att användas flitigt!
   Sen när gästerna gått kom Wänki och vi drog till öja, där det hände en del haha. jag tvingade nubbe att bjuda mig på öl, sen blev det en helvetes massa dans, och sen stängde det. När vi väl väntade på att cw skulle komma fick jag värsta frostchocken, och stackars Cyon råkade ut för mig, men tack gode gud för det säger jag ändå!
   Och nu är inlägget ändå alldeles för långt för att orkas läsa, men sen kom ändå Cw och jag kom hem, helskinnad, överlycklig och däckade så fort jag fått av mig klänningen.

Det får bli en bild på mig och Annika sålänge. Heta!

Galet!

Idag har varit så jävla stressigt upp över öronen! Direkt när jag vaknade hade jag lovat mamma att jag skulle hacka pujolök. som tåg mig två timmar! (Vadå lite!?) jaja. Och sen har man flugit hit och dit och kors och tvärs... Nu fick jag 10 att duscha, maten är nästan klar och det mesta är faktiskt iordning. Nu ska jag snart till Carro där jag ska tillbringa en väldigt het natt ( ;) )haha, och imorgon är det student och en heldagslång fylla som väntar! (jag vet att det lät väldigt fjortis, men det skiter jag faktiskt i!)

HEJDÅ!

Seek me, Call me, I'll be waiting

Då är jag hemma igen, efter mycket regn och kliande! Fy sjutton, kallt. Och nu är jag bara allmänt trött, och allmänt sugen på GH med trummor. Jag måste ju spöa Tommy i något...

jaja. >.<

You're not crying, this is blood all over me

Galet, Marilyn Manson - The high end of low (deluxe edition) Hejsan kärleken!

Idag har jag gjort en hel del. Var uppe med tuppen (älskling skulle jobba så inte lönt att lägga sig igen) så nu är rummet grovstädat och ska bara damsugas. Jag har till och med städat min allt-i-allo-låda, och jag har stökat till i min allt-i-allo-låda igen. Bra. Sen har jag och pappa hunnit med storhandlandet, och varit hos min IQ-befriade moster. Och snart nog går bussen till malmö (snacka om fullt )

Nu ska jag mata min bebis med ännu mer helosan-salva och klia på den. Det är väldigt irriterande kan jag påpeka!

Student, student och åter student!

Idag blir det lite studentfixande här hemma. Ska bland annat till systemet och köpa dricka till champangefrukosten mm. Sen imorgon blir det att dra in till malmö, onsdag får vi sätta upp tältet och börja på maten och sådär. Torsdag blir det ännu stressigare och på kvällen ska jag hem till Carro och göra livet lite surare för henne. Sen på fredag är det den efterlängtade studenten! Så det kan bli himla dålig uppdatering denna veckan.

Jag blev så glad innan, som jag för det mesta brukar bli när min lillebror är inblandad. Han är bara alldeles för söt!

Nej, nu ska jag börja leta kläder, för ikväll blir det studentfirande hos Vera!

I'm waiting, I'm hating, realize, start HIDING!

Jag kan inte beklaga mig tillräckligt mycket på hur jävla trött jag är på att duscha kallt tre gånger om dagen. Men snart nog behövs inte det längre, för min bebis läker alldeles för snabbt. Jag lider visst av personlighetsklyvning jag med... Well, det är väl oundvikligt, så bild får komma senare.

Idag blev det kanelbullar till frukost. Rikgit bra start på dagen om jag får säga det själv!

Good day to be alive, sir

Detta är nästan oumbärligt..

Jag har gjort absolut ingenting idag. Eftersom jag varit vaken sen halv 3 inatt är jag sådär lagom trött nu. Pappa var iofs väldigt söt idag och köpte hem ett choklad till mig. Men jag tror jag ska dra igång en långfilm och somna till den om en litenliten stund.

Jag känner mig lagom invalid. Godnatt.

Sömnlös

Jaha, jag har varit vaken sen halv tre inatt. Great. Och kan inte under några omständigheter somna om. Maybe it's the pain? Nåväl. Jag har gett upp försöken att somna om så det är lika bra att gå upp och sova middag senare istället.

Nu kommer paniken tillbaka, den jag kände innan. Men just nu är det typ bara kladdigt... Usch.

What I'm feeling now

Igår vad det ju lärarsupé, vilket var ganska trevligt. Blev lite sisådär äcklig trerättersmiddag, utdelning av presentkort och en liten minikonsert i aulan, (Bandet heter The Recon för de intresserade) och sångaren var mer än helt okej! Men när det var dags för "diskotek" i kjollan kände vi att det var dags att dra hem.

Just nu sitter jag här, stolt över mig själv. Detta har varit en fruktansvärt underbar och smärtfull dag. Vaknade tidigt, speedad som tusan ofc! och strax efter ett drogs det till Wäänkis, senare ner i byn. Väl där fick jag ett sms "jag skulle vilja att du kommer klockan 4". JAG VAR DEFINITIVT INTE REDO NÅNSTANS!! Så det blev attans så snabbt i byn, och sätta sig på bussen till lund, och vidare med tåg till Höör.
   När vi stod utanför och skulle gå in till Andreas ville jag bara lägga benen på ryggen och dra där ifrån. Har jag någonsin varit så nervös och skräckslagen? -Antagligen inte!  Men trots det sitter jag här hemma vid min lilla dator, lycklig, stolt, nöjd och numera trött.

Tyvärr blir det inte manga-läsning på det gamla vanliga sättet, så jag vet faktiskt inte hur jag ska fördriva tiden.

Wäänki, thank you!

Går något rätt idag?

What a day...!

Var i skolan, vilket var väldigt onödigt eftersom vi var typ inte ens 10 på religionen som satt och fika. och det jag planerat att göra blev inte av.
   Nu ska jag snart dra iväg till ystad igen. Efter mycket om och men hittade jag dessutom något att ha på mig, vilket blev tjocka 3/4leggins, svart linne och tjockt nitskärp i midjan. Väldigt trevligt om jag får säga det själv! dessutom bryter jag mot alla regler och tar en gammal noppig favoritkofta också!

Alltså fatta, IMORGON!!!

I lose myself completly,


Bild tagen och redigerad av Wäänki.

Ingen, inte en jävel i hela världen, feel as good as I do right now. Det känns som ingen förstår meningen med livet.  Men när man får svaret via ett sms "Jag läste precis ditt pa och här sitter jag med tårar nerför kinderna."  What else can i feel than happiness?

Jag är verkligen så jäkla tacksam för det jag har, för i slutändan, har jag inte det bästa ändå? Det är så fruktansvärt onödigt att sukta efter det omöjliga. Varför förstår man inte att man alltid måste ta tillfället i akt och leva livet? För jag ska ta mig fan snart ut till Lilla röd igen (om hon förlåter mig dvs...) och tusan lära mig rida, skita i vad alla andra säger, jag ska leva mitt eget liv, precis så som jag vill ha det!

Now it's over

Nu har jag just skickat in sista läxan. Känns ganska wierd faktiskt. fast ändå inte, efersom jag vet att jag ska läsa vidare lite till hösten igen. Men just nu har jag bara ett långt sommarlov framför mig, som jag ska ta vara på!

Ikväll ska jag nog passa på att läsa lite manga. Känner för en ensamkväll ikväll, fira lite att det faktiskt är over for this time. Så det blir väl att fortsätta på Naruto ofc, och sen ska jag nog leta upp något annat trevligt.

Annars har jag inget annat vettigt att komma med. Jo, jag är fortfarande sjukt nervös inför fredag.  Jag vill fortfarande bara spyspyspy. Guuud, jag kommer verkligen aldrig stå ut...

Fullspäckat!

Denna veckan händer det en hel del faktiskt. Nu måste jag egentligen kila i duschen, och om en halvtimme ska jag till Johan, hämta biljetter och direkt efter ska jag och lillebror till Elina som ska göra oss studentsnygga i håret.

Imorgon blir det, inte helt säkert dock, kanske ännu mer foto. På torsdag är det lärarsupé, och på fredag, ja då in i helvete smäller det. Jag har bara lust att spy när jag tänker på det. Damn, jag är n e r v ö s ! ! !

It's freakin' me out

Idag har det varit en lång dag!

Somnade ju inte förrän halv 4 inatt, och upp igen klockan sju. Självklart hade jag stängt av väckarklockan, men vaknade och panikade 20 minuter senare. Well, sen drog jag till skolan, hade mötet med mentorn as usual, blev glad, sen var det bara att sätta sig i ARL-salen och göra detta satans jävla prov. Jan, gå och dö. Du är utan tvekan den sämsta läraren i världshistorien!

Sen blev det ut och fota med Wäänki, såklart föll jag offer, men det är heeeelt okej. Jag hade snygg frisyr, så det är c.o.o.l.t. Jag vet dessutom vad jag ska ha på mig på lärarsupén! I'm goin' for rock, what else?

Nä, kanske kommer en bild sen, vem vet. Men nu ska jag sova, för jag är trött as hell. Eller nej, jag ska läsa Naruto som den jävla nörd jag är. :) SEN, ska jag sova!

Sure, call me emo again

Jag är förundrad. Glad, på ett väldigt speciellt sätt.

"njut av smärtan som den emo du är". Jag tackar och tar emot. Uppenbarligen finns det en liten del av mig som faktiskt är ganska emo, för ibland finns det inget bättre än fysisk smärta. (Jag är ingen sån som skär mig, men jag biter gärna hål i läppen eller liknande). Varsågod, här har ni en inblick i min sjuka skalle. Nu ska jag sova och drömma om the dentist, massa blod och rakblad <3 (från bögkatter och emokänslor, skrivet i mars)

Haha Caroline påminde mig om detta inlägget innan... Efter en deep conversation kommer deep memories. Dessutom hittade jag tillbaka till Ghost love score som jag inte lyssnat på sedan mars..

From the bottom of my heart, i'll stand by your side until the end.

RSS 2.0