Now we are free

jag lever, underligt nog!

Detta har varit min mest osociala helg antagligen sedan jag träffade Hannes för mer än 4 år sen. Jag har suttit, nästan inspärrad, på mitt rum och bara läst massa manga. Helt insane faktiskt. Jag har läst hela Fullmetal Alchemist, som såklart överträffade animén, jag har fortsatt på Naruto och fasar över att det snart inte finns mycket kvar att läsa (bara 150 kapitel) sen kommer det bara ett nytt kapitel varje fredag. Det suger. Sen har jag börjat läsa en del nya serier, vissa sämre än andra, och jag har tyvärr inte fastnat för någon ny än. Och nu när jag har lyckats slita mig har jag insett att jag inte ätit något på över ett dygn, så mat är prio ett såfort jag skrivit klart!

Som sagt, eftersom jag försummat helgen har jag inte fått gjort mina måstearbeten, dvs i MDK B som jag bara vill spy på, och jag har prov i ARL imorgon som jag inte ens börjat träna på. Kommer läsa igenom sidorna på bussen imorgon, det får räcka.


Narutomaraton!

Dagen i sig har väl varit lite bättre. Den har spenderats hemma hos älskling, men nu är jag väldigt mycket hemma. Ikväll blir det Narutmaraton! Ska dock läsa mangan istället för att se animen, eftersom jag blev sjukt sur när jag fick veta att shippudden bestod av mycket mer fillers än vi först trodde. Dessutom avslöjar mangan mycket mer hemlisar, och gud jag kommer att gråta när Jiraiya dör!! Och Kakashi-sensei... ah, och började jag skratta när jag fick veta vad Itachi betyder? Oh yes! Den stora och mäktiga Itachi heter iller på svenska. Inte alls dåligt faktiskt. Uchiha iller. haha! snacka om att jag blev lättroad helt plötsligt...

Annars finns det inte mycket mer att berätta. Jo, att Jan är dum i hela jävla huvudet. Kom överrens om att jag inte skulle göra alla uppgifter i ARL eftersom jag bara satsar på ett G, och nu har jag fått ett mejl av honom, och vad står det där? Att jag kanske får IG om jag inte lämnar in dem. Inte dåligt inte! Och att jag skulle skita i dem kom vi överrens om tillsammans med min mentor, så Jan får nog ta sig i kragen och se över detdär igen. Jävla pungråtta. Men vad ska man göra, folk blir såna när de bara sitter hemma och penetrerar tomater dagarna i ända.

Show me what it's like to dream in black and white

Jag har haft två väldigt dåliga dagar, och ingen lust att skriva. Jag gillar inte mitt hår för det är inte ljust nog, men jag ska trots allt få det fixat på tisdag. Jag ångrar att jag gick hem från Hannes för att jag visste att jag var ett värdelöst sällskap, men nu vill jag bara gå tillbaka. Jag vill att det ska vara soliga dagar, precis som innan. Jag vill åka till stallet med wäänkis, rida lilla Röd och vara rädd för att trilla av när hon springer. Jag vill bara vara ute och ta dagen som den kommer, inte bara förstöra allting hela jävla tiden.
   Jag ska inte säga att det inte påverkat mig, för det har det verkligen. Det är så jäkla lätt att vara efterklok, att inte tänka sig för just när man borde. Det är så jävla mänskligt, och jag hatar det. hate it.

Jag tror att jag fick skrivit av mig det värsta iaf. så nu ska jag deppa och läsa en manga om homosexuella pojkar. Jag hoppas definitivt på en mycket bättre dag imorgon.

There it comes

Alla dessa onödiga och tärande känslor. Det är faktiskt bara ivägen.

Jag har en fluga på mitt rum, som har irriterat mig hela dagen. Så mycket energi jag lagt på att irritera mig på den. Och alla andra småsaker, som att en tavla hänger snett, eller att ljuset inte står rakt i ljusstaken. Det är bara så onödigt! Och så stör jag mig på mig själv för att jag stör mig. Störande minst sagt!

I've had enough

Är det något jag kan störa mig fruktansvärt jävla mycket på, så är det dubbelmoral. Och det är dubbelmoral så in i helvete!

Kom just hem efter en liten promenad med min kära bror :) Fick dessutom reda på att jag inte behöver gå på religionen på torsdag, vilket också innebär att jag är väldigt ledig från skolan resten av veckan. Däremot är det fortfarande oklart hur pass upptagen jag kommer vara eller inte.

Åh, släng dig i väggen va!

Åååååh!

Jag är helt ifrån mig atm!

Gissa vad min rara lilla pojkvän skickade till mig? en hemsida med BARA manga, i alla sorter från 0-Ö. Så folk, släng er i väggen, jag är upptagen i sommar! haha!
   Livet kan vara bra underbart <3 jag gillar när man blir sådär glad bara av småsaker ;D
Förresten smälte jag aldrig choklad igår, det blir ikväll istället när jag i min underbara ensamhet sitter och blir färdig med skolans sista läxa, planerar det allra sista provet, och påbörjar mangaläsning! åh!

Funderingar

Nu sitter jag här, bussen går om en timme och jag är redan färdig. Kul.

Funderar på hur jag ska göra med bloggen nu faktiskt. när jag faktiskt är klar med mitt pa. (för er som inte kommer ihåg hade jag bloggen till hjälp). Men nu är det ju klart, så frågan är ifall jag ska lägga ner, fortsätta eller till och med satsa lite till? Mjää, får se.

Jag ska ha supersexiga Jan i ARL idag. fett kul. jag längtar...

So tell me how it should be.

Nu blev jag lite sugen, såhär inpå läggedags, frukt doppat i smält choklad. Och står turen på min sida idag? yesbox, kryss i taket!! Morsan har köpt hem ett heeeelt choklad som ligger i kylen och bara väntar på att jag ska äta upp det!

Dessutom har jag fått diagnosen Städfanatiker. Innan brukade jag gnälla på Carro att hon alltid städade, varje gång jag frågade vad hon gjorde. What goes around comes around. Nu är det jag som städar mitt rum, till och med flera gånger om dagen! Jag avskyr när det är stökigt, precis som jag avskyr folk som vill leva på andra och slippa ta hand om sig själv...

Nothing can be worse

Nu sitter jag här, glad trots att vädret har personlighetsklyvning, trots att jag är så kissnödig att jag är sprickfärdig, och trots att wäänkis och jag pluggar på olika håll.

Jag har äntligen kommit igång med rapporten till mitt PA, och jag tycker faktiskt det känns jävligt kul att skriva den! haha! nä men att tänka efter hur det har gått och allt detdär. Mitt är faktiskt väldigt känsloladdat.

Och jag är glad att håret äntligen är överfärgat. Nu är det inte sådär äckligt avfärgnings-orange längre, det är jämnt, blont, brunt (beroende på vilket rum och vilka kläder jag står i) och jag har äntligen blivit av med dendär äckliga utväxten jag velat spy på i knappt två månader.

Dessutom spelas Breaking Benjamin i min kära lilla dator, och jag är emoemoemoklawd! Vad musik är uppskattat i mitt lilla hjärta va! haha, vilken flum detta blev.

För er som undrar, NEJ, jag ska inte ha sex med en get idag.

Here we are

Ikväll var det att fira svärfaren, vilket faktiskt var trevligare än beräknat. Jag fick en hel del stockholms-flashbacks, eftersom jag största delen av kvällen tog hand om Isa som nu är 3 månader. Isabel var bara en vecka när jag var där.. och är sju månader nu. w/e, ändå ingen som bryr sig om det. Men, lite roligt var det ändå. Jag har aldrig varit riktigt förtjust i barnet Andersson innan, trots det slutade kvällen med att Isa låg på ena armen, och emmy satt på andra. Livet är outgrundligt.

Imorgon blir'e plugg med wäänkis, och sen hoppas jag på att det blir att träffa lilla röd!! Min lilla snuffehest. LillaÖdisen...

Jag minns det så väl!

Men hela djävla du var ett stort inferno av konstigheter och kaos.


Det bästa är väl ändå sånadär gamla minnen, patetiska och pinsamma, som man skrattar så gott åt idag? Jag minns det så förbaskat väl!

What kind of dreams?

Jag hatar det, att jag önskar något jag ändå aldrig kommer att få. Jag hatar att jag lägger energi på att tänka på hur det kan bli isf. I hate it.

För övrigt har det varit en väldigt kass vecka, snorigt och allt detdär. Annars har jag bara varit hos svärmoren idag på familjefest, trevligttrevligt! Jag kan säga att jag var väldigt omtyckt av Emmy! (förra gången slog hon mig)

Nu gör jag det igen.
Drömmer.
Jävla drömmare,
det känar ändå ingenting till.
Jäkla skitskitskit.
Det var för flera år sen,
inte nu.
Den tiden är förbi.
Förbaskat.
Ändå hoppas jag.
Typiskt!

screw it!

Åh, är det bara jag som tycker att den jävla fairytale-låten är så jävla dålig?! Inte undra på att jag slutat titta på ESC, för det är fan en skam för samhället. När sjutton blev det så uselt?

You make my heart bleed.

Fortfarande sjuk, och känner mig väldigt vimmelkantig och allmänt kantstött.

Var dock tvungen att dra med brorsan till malmö, där vi mötte upp Rebecka och sen gick och handlade nytt till broren min. Själv handlade jag endast ett par strumpbxor till studenten, men nu undrar jag ifall färgen passar. Nåväl, det får väl funka.

Nu ska jag ner till byn och värma upp mina arma leder. De fungerar hemskt dåligt under förkylningar.

Förresten så blev jag svinglad innan när kom hem. Då ringde nämligen Karin och sa att hon kommer på studenten, och den kärringen går inte av för hackor! Sen hade mamma köpt ett choklad till mig för hon tyckte lite synd om mig. Jaja, have a sucky day.

Spöken finns, right?

Innan ringde jag min faster. och jag var 100% säker på att det var min farmor jag pratade med. Samma dialekt, exakt samma tonfall, röst.

Jag var väldigt nära på att få ett sammanbrott just då.

sånt får inte hända mig. Mitt hjärta pallar inte sånt. Hur tusan ska jag klara av att träffa henne på min student? Nåväl, jag ska åtminstone vara glad att hennes sliskiga man och grisbarn inte kommer. Men ändå...

Så jäkla typiskt.

NEJ!

Vaknade imorse, med huvudvärk och jag är förkyld och vill bara dö. Har legat knockad hela dagen, och rapporten är ogjord och mitt pa är för stort för att skickas in. Kanon.

Where did you go, my evil angel?

No leaf clover

Ja, det är Metallica som har gjort den, jag har tjatat den i 5 år, och ta mig fan blir den bara bättre och bättre.

Jag är faktiskt stolt över mig själv att jag vågade, vågade fråga. Där finns något som jag inte vill glömma, något jag vill ha med mig i fickan för resten av mitt liv. Men man kan tyvärr inte stoppa ner en person i byx- eller jackfickan bara sådär. Sjutton också. Men trots det, I'm very, very happy.

Nu har jag inte heller mycket kvar på mitt PA. Jag ska bara skriva en "början" och ett "slut", sen är boken klar. Helt färdig. Det är bara rapporten jag ska orka ta mig tid att göra.

Du får göra livet hur surt för mig som helst, bara du finns kvar där du är.

AH!

Behöver jag säga mer än att jag vill ha guitarr hero Metallica

Gief item and
make my day complete!!

Typiskt.

Hm, har suttit med resterna av mitt PA nu under dagen, och är nästan klar.

Dessutom har jag tappat min mobil i pappas bil, och var är pappa nu? i Ljungby. bra!

Varför suktar människan efter omöjliga saker? I really don't get it! Jag förstår att man trånar efter snygga upptagna killar, eller tv-stjärnor, eller kanske att kunna skita pengar, men vad är det egentligen till för nytta, när man vet om att det är omöjligt? Själv suktar jag efter en varm sommar och hundratusentals konserter. Inte helt omöjligt.

Nu ska jag skriva äckelpäckel-rapport.

HAHA!



Haha! Hittade ytterligare några bilder, dels från min konfirmation, och dels från min då antagligen 16 födelsedag. (äckling hade långt, fint hår)

Take me back in time


Någon, ta mig tillbaka till när jag var så liten, att det inte fanns ett bekymmer i världen, eller när jag åt bullar så jag höll på att spy, eller alltid spillde läsk på mattan. Ta mig tillbaka till när farmor var i livet.

Man kan tycka att efter fem år borde saknaden ha lagt sig. Men nä. I still miss her.

I'm home again, I won the war.

Såhär såg min pappa ut när han fyllde 20.

Ganska stilig om jag får säga det själv, sådär för 25 år sen.  Och, utan tvekan är lillebror hans son.

Tror jag kommer visa fler roliga bilder i framtiden hihi.

Don't lie.

Allting är en fasad. En bild, bara för att antagligen bekräfta för sig själv, att det som var så bra innan, håller på att falla isär. Varför kan liksom inte folk bara acceptera fakta? Eller vara ärliga? I don't get it. Mår man bättre av att leva i en lögn? Typ.. som att tråna efter en sagofigur som inte ens finns? Kom igen, det är lika bra att erkänna för sig själv redan från första början.

Min lillebror.


Hur jävla söt får man egentligen lov att vara? :D

Händelserikt/händelselöst

har varit en liten slacker här.

Har faktiskt inte speciellt mycket att berätta. Har lite skolarbete kvar, och ska göra det allra sista på mitt PA ikväll och under helgen.

Fick låna svärmorens stora kokbok, med egengjorda recept, som jag ska skanna in ikväll. Och jag ska skanna in lite bilder från 70-80-talet på pappa (får jag säga det själv var han faktiskt ganska snygg på den tiden) och jag ska gråta en skvätt över farmor som jag fick en emoattack av att tänka på.

För övrigt ska jag nog till Åhus denna helgen, träffa Hampe&Helene och Selma ;D Gå till stranden och umgås med Len :) Fyfan vilket tråkigt inlägg det blev. well, för mig kommer detta bli en väldigt emotionell kväll.

Tomorrow is...

... OMG!!!

Now you have to tell me

If I am that bad, why are you still here?



Sometimes I hate this life

Det har verkligen inte varit min dag idag.

Huvudvärken sen gårdagen har inte helt gett med sig, and it drives me insane. Jag har bara allmänt känt mig nere och mått dåligt. Jag pallar inte det längre. Vart tog lyckan vägen som jag kände för två dagar sen? Uppenbarligen lyckades jag paja den omedveten. Jävla skit uppfinningen människan är.

Det värsta är, när jag har såna här dagar, att jag egentligen utan att hjälpa det, låter det gå ut över andra. Känner man sig kass då eller känner man sig kass? Well, sålänge man klarar av att stoppa det i tid. But still.

Allt som har med studenten att göra, jag vill bara slänga det åt helvete och skita i det. vad spelar min klänning för roll, eller mitt nyfärgade hår eller min jävla studentmössa där det står "Bättan mp3a", när ändå folk bara säger nej till inbjudan, utan anledning? "nej jag känner inte för det" fick jag. Folk som man för en jävla gångs skull ville räkna med, EN gång in a lifetime. Detdär överraskningskalaset känns inte aktuellt längre. Glöm det. Jävla stropp.

Allting är liksom bara ett jävla "åååh, släng dig i väggen". Det suger.

ge mig en bra dag imorgon istället då.

I'll break right through the irony

I'm losing sight
Don't count on me
I chase the sun It chases me
You know my name
You know my face
You'd know my heart If you knew my place
I'll walk straight down
As far as I can go!
I'll follow you if you follow me
I don't know why you lie so clean
I'll break right through the irony
Enlighten me
Reveal my fate
Just cut these strings
That hold me safe you know my head
You know my gaze
You'd know my heart If you knew your place
I'll walk straight down
 As far as I can go
Cure this wait
I hate this wait

Ask to ask, dust to dust

Hur många gånger man än hittar ett nytt emoband, en snygg sångare att kåta ner sig i, så är det fan ändå inget som slår Metallica. Jockä sa en gång till mig att de är överskattade. Jag håller inte med. Jag har lyssnat på dem nu i fem år, lite till, och jag blir lika emotionellt galen varje gång jag hör någon av favoritlåtarna. Helt klart är S&M (San Francisco Symphony Orchestra and Metallica) det bästa album som någonsin släppts. Jag är faktiskt väldigt besviken på det nyaste (death magnetic) men deras äldre album kompenserar deras nya miss.



Jag har till och med planer på att tatuera in metallicastjärnan. Tycker den är så sjukt jävla snygg, och bandet är liksom, bara bäst genom tiderna. Sug på den gott folk. Nu ska jag leka emo för jag är typ den enda i sjöbo känns det som, som inte är ute och festar en kväll som denna. Däremot ska jag ta Molls och gå en runda. Have a nice emo-evening.

Don't say a word

       
 

Här är mina små älsklingar <3 jag har aldrig lagt ner så mycket kärlek i ett inlägg innan. Jag har varit tvungen att stryka dem (de har ju trots allt varit ihoprullade i 30 år) och jag tycker bara de är så finfiniga! Inom en väldigt snar framtid (som har att göra med ett antal timmar) så kommer dessa sitta på min vägg.

Btw, det blev grönskaks- aka finsk korvsoppa till frukost idag. ;D

Okejdå,

Gud varken hatar mig eller älskar mig, för Gud är min pappa.

Vi satt där uppe och gick precis igenom lite gamla prylar som han har samlat på sig under årens lopp. Och han minst sagt chockerade mig! så nu är jag en fykantig mutter på nästan 3 kilo rikare, och jag har faktiskt fått 4 hela affischer med medlemmarna på KISS, som är från 1975. Ganska antika och unika för mig. Och sen hittade jag lite roliga artiklar från 1978 om ELO och Queen och nån till. Hur roligt får man egentligen lov att ha det?! :D

(Kommer visa bilder imorgon, jag är såååååååå glad, för min ena vägg ska grundrenoveras <3)

Dagen är räddad!

Då har dagen ändå nått ett bättre resultat.

Jag har just gjort ett ENORMT storkok (7 liter för att vara mer exakt) på min underbart goda soppa på potatis, morötter, porjulök och korv och massa kryddor. Jag hatar för övrigt att laga mat, men sånahär dagar är det bara oundvikligt! Och nu känns fan dagen räddad på riktigt.

men det är väl därför dåliga dagar finns, för att man ska kunna uppskatta de bra dagarna än mer?

Dessutom blev ju dagen inte sämre av att min kära pojkvän handlat hem en liten present idag. Godis som jag inte har ätit på flera år eftersom de bara finns på Videoaset, och det stället unviker jag till största möjliga mån. Men väldigt små saker kan göra en fruktansvärt glad!

Dessutom... Caroline. Ost är fan bland det bästa som finns, och det ska jag banka in i din söta hjärna en fin dag!

Another day to spend in silence

Lol. Jag hade sjukt långt hår...


Irriterande dag. Sjukt irriterande.Det är äckligt och det regnar ute, min soppa är slut, jag måste handla nya ingredienser, posta ett brev och gå ut i det superduperäckliga vädret.

Jag känner mig bara allmänt pissirriterad.

Cuz' god wasn't here

Jag har grovstädat ett helt kök, polerat ett helt jävla badrum, damtorkat i ett omöjligt vardagsrum, helt ensam, nysande och på blivande väldigt dåligt humör. Jag borde dessutom göra mina läxor, men jag är så JÄVLA okoncentrerad så det är insane. Jag har till och med städat till en fisk. Kul. Nej, för det luktade typ bara äckligt.

Jag vill bara spy på saker nu.

Det  får bli boken min ikväll, (Eddings <3 hihi) och sen ska jag sova, och längta tills det är frukost.

GUD ÄLSKAR MIG VISST!

Är jag glad eller är jag glad?! IHH

Vilken pissdag...

Är det något rätt med denna dagen över huvud taget? Prolly not.

först och främst, jag har pollenallergi, jag mår skit för övrigt med huvudvärk och en fucked up näsa, halsen kliar och allt är bläbläblä. Sen ringer halva släkten idag och säger att de inte kan komma på min student, för några ska på 50års kalas, andra har kör och vissa ska till familjen Nordberg, som jag fått veta att jag tydligen är släkt med, även om det bara är ingift. Men ÖRK SÄGER JAG BARA! Vilken pissdag!

Och vädret gör ju inte saken bättre. Var god gud och kisselikissa lite till, så kanske afrika översvämmas snart. Jävla bajs.

Kyss mig i röven och gå och dö.

Jag hade tänkt slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska iväg igen.

Var i skolan och fixade min muntliga redovisning, och har inget mer att göra i svenska. Känns verkligen att skolan håller på att ta slut, för allting är stressigt, känslomässigt och bra&dåligt. Snart student, snart...

Skickade efter 100 nya bilder på fujidirekt.se, (gratis och endast frakten på 29kr ska betalas) Lagom bra sådär. Hoppas jag kommer få många sommarbilder att framkalla i höst! Speciellt från studenten och massa sommarfester och camping (?!) haha. Well, have a badbadbad day!

Jag orkar inte med alla deprimerade jävlar. Jag är ledsen, men nej!

Music is freedom

Jag har alternativen att antingen träna på min presentation som jag ska ha på svenskan imorgon, eller så kan jag spamma Anyway you want it och Livin thing och göra vad fan jag själv vill. Det sistnämna låter betydligt trevligare.

Skola imorgon, sugigt..

Keep your hand in mine

Jag längtar till alla sommarfester, där alla springer efter en och vill ha snaps, där man grillar korv med bröd och där alla bara älskar varandra. Jag vill göra hela sommaren till en enda stor fest.

    
Sandor & Johan.  Gaymackan, jag, johans kusin, nubbe. Jag, nubbe, Johan, elin och jag tror det är Filip också där nånstans. (jag gissar att Mackan tycker mitt hår luktar helt okej?)
Bilderna är från min 18-års fest förra året. Jag bjuder på de kassa bilderna på mig. (och är tacksam över att jag inte ser ut sådär längre)

When all is said and done

Vattenpipan är människans bästa vän. Eller?

Well, det har varit en ganska lång dag idag också, så nu ska jag sova och drömma om lila kor. Och Manson är het, så stfu.

Wise men wonder while strong men die

Jag upptäckte något väldigt äckligt igår. Jag har fräknar på läpparna. riktigt nasty...

So Cold. Texten är gripande att jag tycker jag själv är patetisk.

You left a hole where my heart should be

Just nu är jag så jävla sliten. Det har varit en fullspäckad dag, först med en tur in till ystad, sen stallet, bytning av stall, avsked av Lilla kärleken (dvs en omdöpt lilla röd) hem, stressa lite, sen grillning och fest at Vickan. Och kvällen i sig har bestått av bögprat, penisar, vaginor, dissar och kindfladder. Alltså, en helt perfa kväll för en idiot som mig. Dessutom har jag ont i magen av allt skratt, och mina kinder värker. Det är ett bra omdöme efter en lång dag!

Det får bli en bild på mig och bölden sen förra helgen.



Lolz, jag är rövtrött, så godnatt folkz. (ajm a fjååårtizz) Dvs, jag imiterar en viss person. Uhe säger jag bara.

RSS 2.0