c[: 31!

Vad gör man, när man är i ett läge mellan två personer? Vilket man än gör, blir det fel? Liksom, gjorde jag rätt? Men ändå fel? Åh, jag är ledsen för vilket som...

Och jag har insett att har man tråkigt, ja, då är allt som behövs en stycken Annika, porrfilm och chokladpudding! Nej, så mycket som jag skrattade igår har jag nog aldrig skrattat. Det var detdär skrattet som inte ville sluta, och jag hade kramp i magen och tårarna sprutade ur ögonen på mig, allt tack vare Annika, porrfilm och chokladpudding!
Tack för en störtskön kväll, och megagod mat! <3

Nu är det vårrullar och äppelcider, popcorn och film som gäller med Carro!  Ha en bra fredagkväll, för det ska jag ha!

/Bättan

c[: 28! Hejdå Stockholm!

Ja, då sitter jag på tåget just nu, Har inte startat för att det är 10min försenat. Har varit kaos med tågen hela morgonen, och var först rädd att jag inte skulle komma med tåget hem, och hade jag inte gjort det, ja, då hade jag fått bli kvar :P
Men gud vad skönt det ska bli! Kommer ju sakna min syster, och jag är redan rastlös. Brukade ju alltid springa omkring med Isabel på armen :P och springa efter Inez, usch, jag kommer verkligen sakna dem.

Jaha, 4.5 timme på tåget då. Det är bara att hänge sig åt musiken, verkligen lyssna på texterna, bara njuuuuuuuta! <3 Och kanske sova en liten stund också? Hmm maybe.

Hm, någon som kanske har förslag på vad som ska hända i helgen? :D

^^,
/Bättan

c[: 26! Stockholm...

Tänker tillåta mig själv att skriva lite. Efter allt som hänt behövs det nog.

Är trött som fan, har bara sovit några få timmar varje natt, och alltid är det något som måste göras. (fastän det inte finns det) Ack ja, Jag vet inte, Jocke gnäller över att det inte är städat, eller att Inez vill leka med honom, men inte han med henne. Han säger att ingen gör nånting, medan han sitter på röven hela dagarna, och vi har händerna fulla HELA tiden. Förstår inte alls hur han kan vara så förvrängd i skallen. sjukt, verkligen sjukt.

Jag har hemlängtan. Vill hem till Hannes, träffa alla kompisar, LILLEBROR! och lite pappa och musiken. Jag vill ha en fet jävla fest också, Men iaf kommer ju Carroo på torsdag! =D gutt som fan! Wtf, bara att få sova i min säng kommer  vara underbart.!

Men kom på att jag är drygetrött, så får skriva allt annat en annan dag istället!

^^,
/Bättan!


c[: 24! Stockholm...

Jaa, sitter ju i stockholm nu. Kan ju säga att jag har haft roligare. Min syster är det iofs inget fel på (konstigt nog) och Isabel (med endast ett L) är verkligen bedårande =D Och Inez är väl som alla andra barn i hennes ålder, ett verkligt yrväder! =D Problemet sitter hos Jocke. Hade jag vetat att han också var pappaledig hade jag aldrig åkt upp! Har kommit fram till att jag verkligen hatar honom... Han sitter bara vid datorn hela tiden, svär och skriker åt oss fastän vi inte gjort nåt. Tar inte hand om barnen alls, och han blev sur för att jag bara var ute med Inez i en halvtimme?! ååh, mongo! Tack och lov åker han till Finland på måndag, men i detta läget är det för många dagar kvar tills dess! blä, hatar såna svin. Funderar på att köpa en ny biljett  och åka hem tidigare, bara på grund av honom.

Usch vad ont i magen jag har, och hemlängtan efter alla kompisar och Hannes! Fattar inte hur jag ska stå ut....

c[: 22! Stockholm!

Jaha, då åker jag till stockholm nu, sitter på tåget och allt. Lite dåligt är det faktiskt att de inte tänkt på att det är MYCKET folk som kommer med STORA resväskor, och alla får ju såklart inte plats, bra SJ, NI ÄR TOPPEN! (not)

Medan jag ändå är igång kan jag ju berätta att nu har morbror Kalle också gått och dött. Eller, han hette ju faktiskt Karl-Martin, men han är ju lika död för det ändå.

Saknar redan Hannes, och känner att jag har en överdrivet lång resa framför mig, så jag honner väl titta klart på naruto, eller klart och klart, fram till avsnitt 50 iaf. Nice! =D

Lär väl komma lite senare igen!

^^,
/Bättan

-------------------------------------------------------------------

Nu på tåget har man tid med mycket tänkande. Det är beslutat i min arma hjärna att det är dags att sluta tycka synd nu. Jag går hela tiden på grund, blir alltid arg och irriterad på hur människan är, otacksam, egoistisk. Det är dags att sluta tycka synd om dig nu, så kanske kommer jag inom en snar framtid få lite lugn och ro i huvudet igen.

Tog nästan två timmar för den jävla åksjuketabletten att verka, sån jävla skit, Tur att jag inte åt mkt till frukost iaf! Men nu när jag iaf tror att den börjat verka, mår jag inte lika illa längre, tur fan för det!  Klockan är nu två, så det är ca 2,5h kvar tills jag är framme, och känns nästan som jag precis satte mig här. Det går lite lagom fort faktiskt.

Och, hur jävla vackert är det inte på hösten? Sitter och tittar ut hela tiden, massa sjöar, och alla träd skiftar i grönt, gult, orange, och rött. Och solen skiner, verkligen fridfullt :) Hoppas Kalle också har frid nu, Jag kommer faktiskt sakna honom, tro det eller ej!

c[: 21!

Tjaa, Då var det första dagen utan skola på nästan 6 veckor, känns sjukt.

Ja, det är imorgon. Känns också sjukt, beställde mina biljetter för en månad sen, lite till, och det är redan dags. Tiden har gått lite för fort kan jag tycka. Ser inte direkt fram emot att sitta på tåget i 4 timmar, på grund av åksjuka, men får väl ta och pallra mig iväg till apoteket och köpa tabletter I guess...

Kommer hem igen på tisdag, och då har jag nästan hela veckan på mig att ha lov :) åtminstone ska ju Carro komma hit :) men sen vet jag inte mer :P  Och efter det är det praktik, och jag börjar känna mig skräckslagen inför att vara på Ystads allehanda i 4 veckor! Aja, det kunde varit värre faktiskt!

^^,
/Bättan

c[: 19!

SJÄLVKLART, kommer jag sakna Carro också när jag åker till stockholm :D haha ;) (sorry, tänkte mig inte ritkigt för :P)

Tja, det var ett härligt gäng bolleruppare, riktigt härligt var det faktiskt. Dansade hela tiden, och pappa eldade på så in i helvete. Jag känner att det är som en drog, vill bara ha ännu mer, och när det tog slut längtade jag redan efter nästa gång jag har möjlighet att följa med honom. Vill bara ha mer och mer hela tiden! Hade jag inte varit där själv hade jag nog dansar arslet av mig jag också :D

Fattar inte heller programmet "hål i väggen". Det ska vara ett underhållningsprogram? Eller inte! För det första, hålen är inte ens realistiska, de får ju inte ens plats, hur fan ska man då komma igenom? :P Och sen, vad spelar det för roll att de samlar poäng, när det inte ens spelar någon roll vem som har mest?! Sjukt korkat faktiskt, jättedåligt program :P

Bara skola imorgon också, sen börjar mitt lov! HÄRLIGT! Ha det så kul i skolan alla andra! :D

^^,
/Bättan


c[: 18!

Blev lite film&tv tittande igår, myspys i min säng :D

Innan idag satte jag och pappa upp anläggning i parken, för han ska spela på bollerups höstfest. Och det finns inget bättre än att låta basen bestämma hjärtats takt, att bara låta musiken flöda i kroppen på en. Känner att jag äntligen kan ta tag i mig själv nu, följa med pappa ut oftare, för nu är det dags att lära sig!

Ikväll händer inget speciellt, ta det lugnt och göra saker med sig själv. Dock är jag ganska sugen på fest, men kanske till helgen :P

Nu är det snart dags att åka till Stockholm. Är ganska nervös faktiskt. Isabell kommer inte alls vara gammal, endast 8 dagar, och Inez kommer antagligen suga krafterna ut mig. Men det jag tänker på mest är att jag och Jocke (min systers kille) inte slår jämnt.  Åker ju inte direkt upp för att träffa honom, men han har ju inte alltid varit trevlig om man säger som så.
MEN, det kommer bli en lång vecka, kommer sakna mina små sjöbobor, och Hannes! Så det blir att hitta på nåt när jag kommer hem igen :D

^^,
/Bättan

>.<

Tråkig dag i skolan, religionen är seg som fan. Men, bara en lektion så det kan jag ju utstå, speciellt eftersom man får pengar för det :P

Hm, och det är så att jag har min blogg för att skriva om kanske något kul eller tråkigt som har hänt, och om tankar och så, så antingen får folk ta det jag skriver, eller helt enkelt skita i att läsa den, svårare är det faktiskt inte. Jag tänker inte ändra på mig för att någon klagar, för jag tvingar ingen att läsa, så du kanske ska fundera på att sluta läsa?

^^,
/Bättan

c[: 16!

Sucksucksuck. Klockan är ett, och är faktiskt inte alls trött, trots att jag inte sovit sen nästan ett dygn...

Ännu tröttare blir man av folk som verkar tro att världen snurrar runt dem. Jaa, jag ska ha filmkväll på fredag, och vi ska bara vara ett par stycken, och vi bestämde att vi skulle ha det så. Jag kan inte bjuda in alla mina kompisar varje gång jag ska göra nåt, utan man får helt enkelt hitta på nåt med vissa en gång, och andra en annan gång, svårare än så är det faktiskt inte, och jag tänker inte heller ändra det bara för att det är en som blir sur. Varsågod då och var sur, jag orkar inte ens ta åt mig. Slutdiskuterat! Någon som säger emot?

Jag ställde upp som en vän, och du sumpade den vänskapen, Var du så glad med det ynkliga du har, för snart har du inte ens det...

Saknar Hannes som faaaan, och jag har svårt att tro att någon kan känna samma glädje som jag gör <3

^^,
/Bättan

c[: 15!

Kan ju börja med att gratulera mig själv, eftersom jag för ett dygn sedan fick ännu en bedårande systerdotter :D

Och dagen i sig har  väl inte varit så händelserik. Vaknade klockan två inatt av huvudvärk, och har inte sovit sen dess, så är jag trött eller är jag trött? Så det blev ingen skola idag heller, vilket inte är riktigt bra, för ligger ju efter lite, men bara LITE! Men har redan gjort upp en planering på att allting är fixat och klart innan lovet är slut! Framsteg!

Kom fram till innan idag också att jag att jag trivs ändå lagom bra här hemma. Min säng är skön som en prinsessas, och jag har frukost och mat på bordet varje dag, garanterat. Det har jag ju inte haft på jag vet inte hur länge, och det är ju antagligen det som har lett till mitt dåliga humör och imunförsvar.

Och imorgon kommer Annikus hit, läxa, och på fredag blir'et filkväll hemma hos mig, på mitt nya rum, och lördag ska jag hjälpa pappa för några bolleruppare ska ha kalas i parken, yey (Y) Men just nu är musik det enda jag orkar koncentrera mig på. Så, jag ska bli Dj en finfin dag!

^^,
/Bättan

RSS 2.0