Hallelujah

Som jag sa igår följde jag med pappa till Harrys i Värnamo. Där skulle han lära mig spela party, vilket innebär schlager och hits man kan texten till, dvs då gyllene tider och sånt shit. Jag hade gärna hoppat över den delen av jobbet, dessvärre är det det jag måste lära mig först. Så jag får bita ihop.

Men jag älskar att följa med pappa. Att sitta och diskutera musiken i bilen på väg vart vi nu ska. Att han under spelningen berättar vad han gör och hur det går till, ger mig tips och allmänt är den bästa pappa i världen. Jag älskar att vi på vägen hem brukar diskutera hur spelningen gick. Jag tycker om att umgås med min daddy, för han är bäst i världen!

I vilket fall som helst, dansgolvet var litet (Manuel tog ju clubgolvet, orättvist!) och folket i Värnamo är ju urkassa. MEN, de dansade och underhöll mig några timmar. En stackars kille kom och frågade om vi inte kunde spela Cotton Eye Joe, och pappa bara "naaaaaaae". Killen gick därifrån lite sådär halvt ledsen, och sen kom det ett gäng tjejer och bad om samma låt, vilket innebar att han hade varit charmig nog att få dem att göra det. Och så spelade han den, och herregud, aldrig har jag väl sett nåt roligare i hela mitt liv haha. Well, det gick bra, och de tre killarna som i slutet stod med armarna om varandra till Se på mig (sista låten) var bara helt underbara.

Det är ett fint yrke, att vara Dj. Helt klart. Jag ser verkligen fram emot det!


Värnamo nästa

Kom för en liten stund sen hem från Malmö där vi träffade syrran och barnen. Jag hade helt glömt hur mycket jag saknade dem, och hur gott de luktar och hur allmänt underbara de är. Jag ska ha hundra barn själv, såna som luktar gott, som luktar bebis. Isabel blev så glad, och jag funderade nästan på att ta med henne hem. Underbara unge, vad gör hon med mitt förstånd? :P

I vilket fall som helst, nu ska jag ägna kvällen åt en tids avslappning. Jag hänger med pappa till värnamo för att lära mig hur det går till att spela party. Jag ska ägna mig åt musiken, nu känner jag att jag äntligen orkar ta tag i det igen :) Så ska jag passa på att göra livet surt för lille Manuel :) Han står nämligen på andra dansgolvet idag.
Pappas Dj-gäng är verkligen en härlig samling människor. Damn, jag har skoj med dem :P

Tråkigt för er att läsa, men jag tycker om att skriva ner saker här på bloggen, så att jag inte glömmer bort det senare. Plus att det är lite till mitt PA också.

Nu ska jag klä mig. Det passar sig inte att komma naken till en nattklubb inte!

I'll smile at life

Snart åker vi till Malmö. Det blir dock utan lillebror :/
Jag vaknade inatt av att jag var helt panikslagen, för jag trodde han höll på att dö. Det önskade han nog också, min stackars bror...

Annars så ska det bli kul att träffa my sis och hennes finfina barn :) så ska passa på att springa in på Clas Ohlsson och köpa fotoalbum (med svarta sidor). Kommer antagligen bli en liten jakt på en kjol också, för jag älskar kjol och hatar byxor.

Ibland  blir man bara så himla glad av en kommentar hit eller dit, här är kärlek i luften.

HEJSAN

Idag har jag fixat klart mitt arbete i text, nu är det bara krönikan som inte är riktigt klar. Man känner sig verkligen duktig efteråt, speciellt om man blir nöjd.

För de som inte vet pluggar jag ju numera på distans, och det jag kan ju inte säga annat än att det förmodligen var den bästa idén under hela min skoltid. Jag är chockad över att få ett så stort stöd av Monica (min mentor). Jag känner att det kommer att lyckas :D

Idag när jag gick hem tillsammans med min lillebror kände jag mig så rofylld, allting var verkligen toppen. Det håller på att bli vår, det är himla mysigt väder, musiken var så rätt i tillfället. Lillebroren var tvungen att knuffa på mig och fråga vad jag log åt.

Livet....

Imorgon ska jag till malmö med familjen, och för första gången på över 2 år kommer alla vara samlade. Plus att Inez och Isabel kommer vara med. Mina små änglar :)
Efteråt kanske det kommer bli lite shopping eftersom studiebidraget kommer ;) så fett nice.

Vafaaaaaaaaan

Jag är faktiskt duktigt trött på alla dessa jävla reklamer som hela tiden ska innehålla massa sex och snusk. Faktiskt, jag tycker det är sjukt irriterande, för sex hör hemma i sängen, inte på tv där barn tittar. Allting nu för tiden ska vara så himla sexistiskt. Man kan ju inte ens kolla på viva förrän man ser reklamen för att ladda ner kvinnor som ser ut att gnida brösten mot mobilskärmen eller leker med sig själv i badkaret.

Tycker bara det är ... äckligt.


Människan är bra konstig.

Idag är en sån dag så jag lääääängtar till sommaren! Nu är jag trött på detta kalla trista och regniga väder. Och att kroppen inte mår bra av det gör ju inte saken bättre heller. Jag vill ha sommar och värme, och jag tänker lova att aldrig klaga på att det är för varmt igen. Så typ, snälla Gud, ge mig sommar? 

Tittade på "så funkar det" på discovery- chanel innan, och det är fett intressant. Allt som går där är egentligen intressant. Jag fattar inte hur människan har kunnat vara så smart och alla sjuka uppfinningar och allting. Det är sick. Något som däremot stör mig lite, är att människan klarar av att åka till månen, men man kan fortfarande inte ta sig hur djupt som helst i havet?! Det känns ju nästan som om det skulle vara tvärtom, vattnet finns trots allt på jorden, det gör ju inte månen. Sjukt. Människan är bra konstig.

En semlabra dag (y)

Dagen har faktiskt varit riktigt behaglig idag. Jag är gladgladglad! Humöret försämrades ju verkligen inte av att Annika kom med en semla och sitt sällskap! Hon är en såndär "titta-på-foto-människa" för hon hittar då roliga saker, och herregud, jag skrattade!





Det tål att funderas på!

Vad vore väl världen utan...

MUSIK?! Jag hade dött, helt klart. Inget liv utan m u s i  k <3

Idag var jag i skolan, och saker och ting börjar reda upp sig. Så förbannat skönt! Sen har jag betalat mina räkningar, allihopa, och jag har pengar över. Fett nice.

Well, I think I know.

Jag är förlorad

Jag kan ignorera det.
Men minsta lilla samband,
eller att höra en låt, så är jag förlorad igen.
Känslornas mystik,
det är inte längre lönt att kämpa emot.
Jag är förlorad.

En hemlighetsfull blogg idag.
Men det är bra känslor.
Bortsett från att Hannes är sjuk
så är jag glad.
Jag är glad.

Älskling sover, jag är vaken.

Kom hem idag efter en händelserik vistelse i Blentarp! Igårkväll blev det lite mys med middag, film, ortbågar och självfallet (men bara LITELITELITE) porrfilm. Jag fattar alltså inte vad det är med annika och porr alltså........ :)

Tittade på bland annat the number 23, och av någon händelse kläckte annika ur sig en sak, och min hjärna skrek HEJDÅ VÄRLDEN, NU FAN DÖR JAG. Men, jag överlevde, och har även överlevt en ridtur på hest idag :) Det går lite segt, men framåt. Och jag vågar nog påstå att fröken annika håller på att planera min nästa ridtur hihi.

Just nu sover Hannes, han är så fin. Jag däremot, är inte det minsta trött så jag tar mig antagligen en kopp te och fastnar i en lagom kass bok.

Jag tröstar mig med att jag iaf har haft en nice helg, och att planer på ********** snart är i full gång!!

Ooh, you set my soul alight

Jag älskar verkligen låten, damn, kan man vara kär i musik är jag det just nu.

Kanske blir alla dåliga saker bra till slut? Just nu går det uppåt. och jag är på ett toppenhumör! (kanske får ni veta anledningen senare, men inte just nu). Imorgon är jag helt ledig <3 sen på kvällen kommer det bära av till Annika, och det enda jag vet komma skall (visst är det underbart med gamla uttryck man egentligen vill spy på?) är att vi på lördag ska rida pålle. hihi.

Inatt sov jag ganska gott också för en gångs skull. Det berodde antagligen på att jag somnade i Hannes tröja, den luktar u n d e r b a r t.

Nu ska jag klämma en semla. (nummer sex för i år). Och på tal om sex, jag hörde det fattigaste ordet ever idag. "triangelsex" wtf?! Det heter faktiskt trekant..........

Det går lite trögt

Ställde klockan på 9, men vaknade halv åtta. Nu är jag klar, och har ingenting att göra tills jag ska gå till bussen halv elva. Fett drygt.

Ju mer jag lyssnar på Muse -  Supermassive black hole, desto mer tycker jag om den. Den är... perfekt.

hjärnan säger nejnejnej!

Idag tycker jag inte alls om mig själv.

Det är dags att ta tag i skolan nu, trots att alla celler i hjärnan bara skriker NEJ!

Ledighet

Älskar tisdagar, ingen skola alls.

Vaknade på ett fruktansvärt bra humör idag, tacktacktack! Jag borde göra läxor, men orkar jag? Nope, jag tänker istället titta på naruto! Sug på den.

Igår såg jag och Hannes på Wanted. (jag vet, jag är jätteseg vad gäller filmer) Men som jag förutspådde var den inte alls så bra som folk säger. Rent ut sagt tycker jag att den suger, fast vissa effekter var ganska coola, but that's it.
Ska försöka hitta någon som är sugen på att se The number 23 med mig, har en känsla av att jag inte vill se den helt själv hihi.

Idag beställde jag också bok nummer 4 och den kommer snart, och då har jag alla!!! Faktum är att jag hellre läser en fett bra bok än att se på film eftersom de är mer detaljerade och man stör sig inte på dåliga effekter eller dåliga skådespelare osv.. Hur ska jag orka vänta på att böckerna trillar ner i postlådan? IH!

HEJDÅ

Idag är en sån dag...

Då jag saknar massa saker.

 Tex mitt honungsblonda hår och bruna linser, gamla fester, gamla stunder med speciella kompisar, högstadiet där alla kände alla, alla var med varandra, greger, inger, till och med skolmaten. Lite saknar jag mitt långa hår, och alla roliga fotodagar, sommaren, att man aldrig hade några problem, livet var lätt. Jag saknar min farmor något så kopiöst, och min morbror, vattenpipa på sommaren och tusen saker till.

För att göra det lite roligare visar jag i bilder också.

   
1. Blond & brunögd 2. För att vi var töntiga men söta. 3. Mitt hår!
  
4. Högstadiet. 5. Farmor! 6. Morbror Ronny
   
7. En fågel sket på mina byxor. 8. Sexytime i skogen. 9. Fest och för att jag älskar bilden :D
    
10. Alla PZ-kvällar! 11. Fest och för att jag tycker om bilden :) 12. Fotodagarna...

var är jag?

Jag satt på bussen hem halv 11 och undrade vafan som hade hänt.

Jag bryr mig inte om att jag inte har några kompisar i klassen, delvis är det ju mitt eget val också eftersom jag inte önskar vara vän med någon av dem, Men av en oförklarlig anledning var jag otrevlig mot den enda jag faktiskt bryr mig om, och jag är jätteledsen för det! Jag förstår inte vad det är för fel på hjärnan, för det är inte mina handlingar, jag bara... följer med. Och varför i helvete tog jag bara  mina saker och stack? Jag har ingen förklaring till något som hänt idag.

Åh herregud, vad är det som händer?

Men imorgon är det en ny dag, och glada tag! Jag får tänka på helgen som jag hoppas blir av!

Ett onödigt inlägg

Jag har egentligen inget vettigt att skriva, så jag förstår inte riktigt varför jag inte låter bli. Dessutom är mina naglar vid det här laget så långa att det nästan bara är jobbigt att skriva ändå.

MEN

Jag hoppas att planerna till kommande helg blir som jag vill, det hade varit fett kul och jag är lätt på!

Dagen i sig har mest bestått av nördande av Naruto (som för tillfälligt är så spännande att jag egentligen inte har tid att skriva här) bubbelvatten och ångest inför att det är skola imorgon. Jag är inte alls sugen. Jag hade hellre velat vara miljonär så jag hade kunnat åka och shoppa istället, och slippa åka till tråkiga skolan. MEN, det är snart slut tack och lov!
Ännu en gång har jag fått mig en tankeställare. baaah!


Smått irriterad

Nu är det så, att jag faktiskt blockar de på msn som håller på att skicka virus hela tiden. Det är absolut inget personligt, men det är svindrygt. Bara så att ni vet.

Dreams come true?

Då var det väl dags att börja leta efter en studentklänning också. Vit ska den inte vara iaf, men kanske inte heller helt svart. Tror nästan att jag ska börja mitt sökande på shock, de har ju en hel del finfinfinfina saker <3 Jag ska bara få mitt busskort först.

Dagen i sig har väl bestått av Slipknots Circle och In Flames nya album, lite filmtittande och snart är det Narutodags!

Imorgon ska jag försöka mig ut i världen igen, och till nästa helg hoppas jag på att jag mår toppen på snoppen, och att någon är festsugen (a)

Är också fett sugen på att ha en fotodag, like in the old times.

Önskar jag mig för mycket?

HEJDÅ.

My heart is full

Jag förstår inte.

Hur kan all kärlek och lycka rymmas i hjärtat utan att det sprängs varje gång Hannes får mig att skratta?

Film och pyamasbyxor ftw

Nu känner jag mig förbaskat sleten, men jag håller på att bli bättre, tack och lov!

De senaste dagarna har bestått av att ligga i sängen, må illa, titta på film, sova, må illa, fortsätta se filmen jag somnade ifrån osv...
Förhoppningsvis, om jag mår lite bättre imorgon så blir det annat än pyamasbyxor för min del.

Ibland blir jag lite trött på mig själv. Allting ska inte bara komma från mig

Du kan acceptera det och ruttna.
Eller göra någonting åt det, och leva.
Hur, var och när. Är upp till dig.

Dummer...


I still feel like that silly girl i once was

Trött och sjuk

Klart att det inte slår fel att bli sjuk nu (har iofs varit det hela helgen) men skola imorgon blir det inte.

Jag har nog haft mitt vettigaste samtal på flera år. Ord, de kan göra så mycket. Ord jag kommer tänka på varje dag.

Det chockar mig att någon som egentligen inte känner mig, kan bry sig så mycket.

Hejdå.

wtf?

Någonting, jag kan inte förklara vad, fick hela min tillvaro rubbad. Det är sjukt, läskigt.

Sommaren 2007, hoppades jag på någonting som aldrig skulle inträffa. Något som skulle vara sjukt kul och som aldrig inträffade.

Minnen, något man ska ta vara på, något man ibland fruktar att komma ihåg.

Nu svamlar jag igen....


Nu börjar jag bli rädd!

Alltså, de mest sjuka saker händer hela tiden. Jag börjar bli lite skraj nu faktiskt.

Vad är det gud har för avsikt? Han måste hata mig...

Åhoj

jag är en "ååh" människa. Det är så jävla bra och uttrycksfullt.

Vart tog sömnen vägen?

Efter att inte ha fått någon sömn inatt, och rastlös som jag var, laddade jag ner Stephanie Meyers ljudböcker. Orkar inte vänta på att böckerna ska komma, vill veta nununu!

Efter två timmar in på New Moon, och efter att ha fått reda på att några kilo ur bakfickan försvunnit, somnade jag faktiskt och sov i hela en och en halv timme.

Jag känner mig nästan som dendär Edward Cullen, (som jag för tillfället är väldigt arg på) att jag aldrig sover. Visst gör jag det, mellan 1-3 timmar om dygnet. Ändå är jag inte speciellt trött, utan så fruktansvärt rastlös att jag blir knäpp på mig själv.

Jag är bortom allt hopp nu.

Förlåt!!

så jävla bra och lite mindre bra

Fick just hem mina bilder som jag beställde från fujidirekt! Jag är verkligen helnöjd!! Skitfina bilder, till bra pris. Jag ska lätt skicka efter mina andra bilder därifrån!
Nu ska jag bara hitta ett snyggt album! ;D

Mamma är sjuk, har över 40graders feber och bara kräker hela tiden. Ibland hatar jag henne, ibland gillar jag bara inte henne, men just nu tycker jag synd om henne...

Jag dörrrr

Tittar på Fullmetal alchemist - conquerer of Shambala, och det var längesen jag såg något så bra!

Folk kanske tänker "vem fan vill titta på tecknad film?"(dvs anime)  men det är fan så mycket mer. Jag tyckte också det var löjligt innan, men gav det en chans, och nu skulle jag inte för en sekund vilja vara utan det.

Tanken är att jag ska köpa en extern hårddisk och bara fylla den med anime, och då, då kommer jag bli en riktig noolifer ;) haha.

Idag åt jag semla till frukost, fyfan vad gott <3 HEJDÅ


Life feels great!

Sådan dubbelmoral. Men får se det såhär, jag och carro kan skratta åt det iaf! haha. Caroline kan visst också ha en dräpande tunga ;)

5 minuter kvar. Fem långa evighetsminuter. Fullmetal alchemist filmen är på nerladdning.. 4,5 minut kvar... ååh jag längtarlängtarlängtar!

Imorgon (eller egentligen idag) blir det stallet med Annikusbannanimus. Blir kanske en ridtur, vem vet? ;)

Life feels great!

?!

Det finns fruktansvärt mycket osagt just nu.


fyfan....

Toppen!

Kom just hem från tandläkaren. De senaste tre gångerna jag har varit där har jag haft två hål, och nu hade jag inga! Det är toppen på snoppen(!) för sen kommer jag inte ha råd att laga några!

Sitter och väntar på att pappa ska skita klart för ska snart ner i byn. Under tiden lyssnar jag på mina gamla In Flames favoriter. Fan vad jag vill se dem igen. Se Anders Fridén headbanga på scen med sina gröna dreads <3
Det var ju hannes förlovningspresent till mig, han tog mig med till the unholy alliance, där mina dåvarande absoluta favoriter (children of bodom & in flames) spelade. Alltså så mycket känslor på en och samma gång. Fan, önskar många gånger att jag faktiskt umgicks med lite fler som lyssnar på samma musik som jag, så hade jag iaf haft någon att åka på konserter med :P

HEJDÅ

vill inte

Faktum är att jag om en timme ska vara hos tandläkaren, och jag känner inte ett dugg för det. Känner inte för att gå ensam, känner inte för att vara ensam över huvud taget, känner inte för att gå själv i byn. Känner inte för någonting idag.

Just nu önskar jag att jag hade varit bra på engelska. Att man bara ska kunna ladda ner en film och kolla på det och fatta ALLT, men ikke då. Pappa var snäll och laddade ner Tuck Everlasting till mig halv 1 inatt, han är bästigast.

Borde också se till att rummet är städat till helgen, och allt annat är klart till skolan början igen. skolan... nejtack!

HEJDÅ

åt helvete

Seriöst, jag fattar det inte själv egentligen, men jag är sjukt helvetes förbannad.

Varför kan du inte bara vara ärlig, du vet vad jag sa, du lyssnade. Nu kan du inte ens stå upp för det. Jag är så jävla less på detta idiotiska beteende från din sida.

Fan ta dig, tänker aldrig mer ens ägna dig en tanke.

Långsökt

"Det lyckligaste äktenskap jag kan föreställa mig
vore föreningen mellan
en döv man och en blind kvinna"


Samuel Taylor Coleridge (1772-1834)
Engelsk poet

Sjukt långsökt men inte desto mindre sant haha.


Den 30januari kommer denna bedårande unge till skåne <3

fifan

Igår när jag kom hem somnade jag nästan direkt, för att en timme senare vakna och inte kunde somna om. Och av en anledning såg jag videon till decode klockan fem, och då kunde jag verkligen inte somna om igen. Sömnen infann sig klockan 8 imorse, och Hannes var så vänlig och ringde och väkte mig halv 12. Nu är jag förbaskat trött.

Åh, jag är så himla förvirrad.

Förbaskat frusen

Kom just hem, och det tog mig en evighet att gå från sandbäck. Det är ju trots allt bara 10minusgrader ute. Inte alls kallt.

Nu sitter jag här med fruktansvärt svullna fingrar, och benen börjar också svullna för att om en liten stund börja sticka och klia. Åt helvete med vinter, låt oss ha sommar året runt.

Var ju och såg twilight, jag kan inte fatta att jag tycker att filmen egentligen är bra, men det är den. Och att den är fyllt med godis för ögonen gör ju inte saken värre! haha

Hejdå.

biobiobio

Snart ska jag gå och duscha, för att om två timmar sitta på bussen mot malmö, för att där gå på bio med Lie&Eve och två till.

Jag är fast i minnen. Nu tror jag bara att jag känner hur jobbigt det är, och det enda jag klamrar mig fast vid är minnen. Inte i dig som person.

Hejdå.

Kärlek på hög nivå

Jag har lite Hannes-noja. Min glädje, mitt hjärta, mitt värdefullaste allt.


Satte precis upp min fina målning som jag fick av Hannes. Den är gjord på gatan i Portugal för 3,5 år sedan, och betyder tur i kärlek. Min älskling har bra smak vad gäller presenter.

Typ godmorgon

Tja, vaknade för inte alldeles för längesen som jag förutspådde. Men kan ju vara ganska skönt  att kunna sova ut också, men det är dags att vända tillbaka dygnet xD

Idag är det på sin plats att städa rummet. Ser bokstavligen ut som ett bombnedslag, med kläder, penslar, papper, pennor, tidningar och annat skräp ÖVERALLT! Det är så det går när man bara vill göra roliga saker :P

Imorgon blir det bio, och jag känner mig så patetiskt tjejig, för vi ska se twilight. well well!

Tror att jag ska gå och leta upp papper och penna nu, för städa orkar jag inte! hejdå.

I'm home again

Efter en mycket lång och mysig kväll hos liebabe är jag nu hemma igen. Blev lite tittande på en sjukt kass film, som skulle innehålla årets hetaste nakenscen, men jag kan inte hålla med. Blev också lite chips och choklad <3
Jag har nog tusan också förbrännt julens alla kalorier eftersom jag har skrattat så mkt känns det som haha! Från klockan 7 till nästan klockan 4... :)

Nu ska jag troligen sova, och vakna alldeles för sent imorgon. Hejdå.

Ingenting

Blev inget malmö idag, för mkt klydd och tappad lust.

Istället blir det lite moovie at Liebabe mit Eve und mich. (Kommer egentligen inte ihåg tyskan, så får väl hoppas att de få ord jag använde blev rätt :P)

Nu ska vi ses på konsum och ha sex. Hejdå.

Resultat


Detta är då resultatet. Den är dock lite photoshopad för rätt bakgrundsfärg.

Av någon anledning syns inte mina inlägg om jag inte har bilder, så det blir väl en hel del bilder framöver. Hejdå.


Måleri

Inatt, när jag inte kunde sova och ingenting gjorde, blev det att jag plockade fram penslarna igen. Fett skön hobby faktiskt.

Jag ritade ju jättemycket innan, enda sen jag var liten har jag gjort det. Men sen tappade jag tråden någonstans, och under nästan hela mitt förhållande med Hannes har jag bara ritat ett tiotal teckningar. Nu är jag aningen ringrostig, men det löser sig väl med tiden som allting annat.

Bilden jag håller på med nu kommer antagligen bli till min nya header, en väldigt passande bild kan jag tycka! (:


pics

Nyår firades med bland annat dessa rara girls. Varsågod att skratta åt oss, det gör jag för jag tycker vi är så söta.

                            

Från väster: Lykkan, Tim, Kristofer, Eve, Liebabe, Fanny & Jag.

Orkar inte ladda upp fler bilder, för kvällen bestod ändå mest av dessa (:

Sliten

Är fortfarande ganska sliten, vad fan är det som har hänt egentligen?!

Imorgon är det fest igen, på coca cola för min del, eftersom jag inte får dricka alkohol så länge jag är deppig. Men som jag pratade med Carro och Eve om, man kan ju ha kul utan sprit ändå. OCH, vi är ju faktiskt vuxna, så folk ska ändå ta och skita i andra, faktiskt. Och jag ska fan se till att ha kul på min coca cola, och visa att det faktiskt går.

Dessutom, "bättan i ett nötskal" brukar ofta vara kapabel att klara av en hel del onormala saker.

Döda mig

Är det bara jag som tycker att filmen Dodgeball suger dase?!

Fixat och kirrat

Jaha, då har jag just suttit och kollat igenom alla bilder, och skickat in några till framkallning. Det gjorde jag på www.fujidirekt.se/gratis, vilket innebär att man får 100 bilder gratis i 11x format. Så det blev 244 bilder sammanlagt, från bland annat skolavslutningen i nian, och lärarmiddagen, födelsedagsfester, bilder från stockholm och lite nyårsbilder. Det är så MYCKET roligare att titta på bilder i fotoalbum än på datorn, så nu måste jag fixa ett snyggt album också bara! 

Sen blev det en liten billig beställning på h&m, lite koftor, linnen och en vårjacka. Ganska tidigt ute kanske, men då är man åtminstone förberedd.

Väldigt snart

Kommer liebabe och hämtar mig, sen ska vi till Lykke och käka pizza och kolla på film.

Gårdagen ja, inte mycket kommentarer. Jag hade fett trevligt, tills.... Ja jag kan inte riktigt säga det på bloggen. Men jag tänker låta folk som såg mig tro att jag var ganska onykter.

Det är så mycket frågetecken, vad var det och vad har hänt? Såhär dåligt tänker jag fan aldrig må igen.

RSS 2.0