Kiss the springfeelings!


Min dag idag? Både ja och nej. Jag är happyhappyhappy!

Kom hem från skolan för en liten stund sedan. Redovisningarna var astråkiga (förutom när Carro pratade, för som sagt var hon snygg idag ;) ) haha. Hade min egen redovisning enskilt för Carmen, och vi satt och pratade i faktiskt 40 minuter, om skolarbeten, klassen, hur hon som invandrare är svensklärare. Jag gillade henne inte riktigt innan, men jag har faktiskt fått ny respekt för henne. Nåväl...

Jag är trött som en prostituerad (om de nu blir trötta?) och min kropp är lika kass som en kärring på 200bast. Den vill inte fungera riktigt som jag vill. Kasst kropp jag har fått. Jag undrar vems fel det är!?

Jag är ingen direkt toppenfotograf, men jag blev bara så glad när jag såg snödropparna, för det betyder att våren är på väg! Dessutom försöker jag lägga in bilder lite oftare, det är ju faktiskt roligare då.

Medan jag ändå är igång, så kan jag väl säga att jag är glad att mina slängda gamla saker kommer till användning. Haha, gud så patetiskt.

Kommentarer
Postat av: Carro

Haha, okej, du e galen. =P

Märktes det jätte mycket att jag var nervös och stamma?

Skulle vilja hört din, men men.

Usch nej, Carmen är ingen favorit... =/

2009-03-02 @ 15:56:14
URL: http://iamcarro.blogg.se/
Postat av: Carro

Sv: Ja, jag tror Carmen är för sträng för att va media lärare. =P



Haha, nä märktes det inte att jag kom av mig, då märkte man nog inte dina ehm heller. =P

2009-03-02 @ 19:14:01
URL: http://iamcarro.blogg.se/
Postat av: Carro

Sv: Nej, de är ganska slöa av sig.

2009-03-02 @ 20:37:38
URL: http://iamcarro.blogg.se/
Postat av: Carro

Sv: Håller med. Patrik är lätt den bästa. Har ju inte Monica. Men hade henne som mentor i ettan och då var hon bra. Men hon verkar lite "bitchig" nu. Men det är kanske bara som det verkar.



Ja, jag tyckte det var bra faktiskt. Inte hållt på så mycket med det. Men det är ju gratis, så ladda ner och prova vet ja. =P

2009-03-02 @ 21:20:46
URL: http://iamcarro.blogg.se/
Postat av: Carro

Sv: JO, hon verkar väldigt snäll så iallafall. Och det är ju bra att hon vill hjälpa dig. De andra lärarna skiter mest i vilket känns de som.



Okej, nä, asså vet inte. Det tror jag inte att det finns. Det är ju ett gratisprogram, så så bra tror jag inte att det är. =P

2009-03-02 @ 21:37:07
URL: http://iamcarro.blogg.se/
Postat av: Carro

Sv: Haha, tomatmannen gör så gott han kan tror jag (fast att det inte märks). =P Men Micke är också en av dem lärarna som funkar.



Okej, ja, det var skoj ett tag, men man tröttna ganska snabbt.

2009-03-02 @ 22:27:58
URL: http://iamcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0